npil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Νόμιζα ότι ήμουν ο μοναδικός. Εκτός από σπασίματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, ακόμα και με σταθερά 60 fps ώρες ώρες δίνει την αίσθηση του "laggy" παιχνιδιού. Δεν έχω pc τέρας όπως το δικό σου, αλλά το pc που έχω τρέχει σταθερά στα 60 fps το Resident Evil 7 με όλα τα γραφικά στο medium και κάνει σπασίματα στο fm, δηλαδή έλεος. Τρέχω το fm σε windowed mode. γενικα το θεμα ειναι με την καρτα nvidia απο οτι ειδα στο forum της si , Η nvidia αν δουμε και στο επισημο site δεν εχει καθολου υποστηριξη για το fm18 ....ακομα.... ακομα και με το τελευταιο patch 18.1.2 δεν αλλαξε τπτ στο θεμα 3d .
KaRouLi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα μια ερωτησούλα να κάνω. Αξίζει η αγορά του FM 18? Εγώ έχω μείνει στο 14 και δεν ξέρω τι αλλαγές έχουν κάνει και αν αξίζουν. Επίσης είδα την τιμούλα, είναι λίγο τσιμπημένη. Γενικά τι λέτε, αξίζει? Ευχαριστώ!!
nzeppos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Η τιμή είναι πρακτικά η ίδια που το πουλάνε κάθε χρόνο κοντά στη μέρα κυκλοφορίας: περίπου 30 με 35 ευρώ. Το αν αξίζει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Σε σχέση με το 14 θα έλεγα ότι το φετινό είναι σαφώς καλύτερο μιας και από τότε έχουν εξελιχθεί/βελτιωθεί αρκετά πράγματα. Οι όποιες συγκρίσεις γίνονται κατά βάση με την περσινή έκδοση. 1
Πανος999 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 ρε παιδια μονο εγω ειμαι νοσοκομειο?Ειμαι αρχες Γεναρη κ ηδη ο Messi πχ εχει τραυματιστει 4 φορες.. Συν ολους τους αλλους!
mclein Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 κι εγω σχετικα νοσοκομειο κ αλλοι που διαβαζω το ιδιο ! εχω δει τοσες φορες το μηνυμα οτι καποιος τραυματιστηκε απο jumping, που πλεον ειμαι σιγουρος οτι οι παιχτες μου κανουν bungee ! 1
Πανος999 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Αμα παιξουν 2 αγωνες σε μια βδομαδα,αμεσως υψηλος κινδυνος τραυματισμου.. Κ μιλαμε για παιχτες μηχανακια που παιζουν 50 90λεπτα τη χρονια..
cjs13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Εμένα μόνο στη προετοιμασία τραυματίζονται αρκετοί, κατά τη διάρκεια της σεζόν max 2 εβδομάδες να είναι εκτός κάποιος. (Παναθηναϊκός, τρίτη σεζόν, δεν έχω κάνει ούτε μια αλλαγή σε προσωπικό ακόμα)
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Σε 1.5 χρονια εχω βγαλει 2 τεραστιους τραυματισμους. Εναν 9 μηνες και εναν 6. Ο δευτερος μαλιστα ηταν η πιο ακριβη μεταγραφη του καλοκαιριου και δεν προλαβε να παιξει ουτε ενα ματς.
mclein Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 2 προβληματα καθως τελειωνει η σεζον... α) τα πεναλτυ ειναι παρα πολλα ! τα χαμενα πεναλτυ απο δυνατους εκτελεστες, 50% με 60% πιθανοτητα. β) δεν μπορω να πουλησω παιχτες με τιποτα. μονο οταν καποιος δυσαρεστηθει, φερνει μονος του προτασεις κ τελος. δε λεω για παιχτες που παιζουν 6 και κατω αλλα γι'αυτους με Μ.Ο 7+ (πχ, Proto, Zivkovic, Seba για οσφπ)
nzeppos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Και 18.1.3 βλέπω: https://www.fmscout.com/a-fm18-update-18.1.3.html List of ChangesSTABILITY & PERFORMANCE- Fixed crash during processing- Addressed rare crash when hovering over player role on quick sub panel- Fixed rare crash occurring during post-match team talk- Addressed match freezing when multiple players are in online match- Fixed issue with certain editor files creating saves which cannot be reloadedMATCH- Fixed rare issue of substituted player appearing on bench and pitch at same time on tactics screen- Reduces incidences of cross/shots highlights- Fixed rare case of ball not re-entering play after a throw in- Further fixes for player names not appearing correctly within matchGAMEPLAY- Fixed players being re-suggested in scouting inbox despite having already been acknowledged- Fixes so Carabao Cup 2nd round draw is completed correctly (εμένα βέβαια για κάποιο λόγο δεν λέει ούτε να κατεβάσει το 18.1.2)
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Κατι που εχω προσεξει ειναι οτι η ομαδα ειναι σταθερα ασταθης. Στο 17, οταν ειχες ψυχολογια μετα απο 1-2 καλες εμφανισεις που ειχες πεταξει δυο τριμπαλα, η ομαδα πεταγε για ενα διαστημα κι ακομα και γκελα να εκανε, εφτιαχνε φουλ ευκαιριες. Στο 18 κανεις ενα φοβερο ματς, η ψυχολογια εκτινασσεται και μετα στο επομενο σημαδευουν τα πουλια ή δε μπορουν να κανουν φαση σε ομαδα που ειναι 10 θεσεις πιο κατω στη βαθμολογια. Επισης εισαι στο retain possession, με οδηγια play out of defense, νοοτροπια ελεγχου στο παιχνιδι, κερδιζεις 0-1 στο 90 και ο αμυντικος με ενα στρεμμα μπροστα του κανει γιομα που θα ζηλευε παικτης Sunday League. με το που παιρνει την πασα του τερματοφυλακα.. Πρεπει να το πω, να βαλει στον πατο του ο Assistant Manager τις συμβουλες. Αμα παιξεις More Direct Passing, στα 5 πρωτα λεπτα σου λεει οτι πρεπει να κρατησεις κατοχη. Αμα παιξεις Retain possession στο ιδιο χρονικο σημειο σου λεει να παιξεις με More Direct Passing. 1
nzeppos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 ...τελικά πήρε την 18.1.3 κάνοντας verify files integrity, το οποίο αντικατέστησε τα κλασικά dbc/lnc/edt αρχεία του Real Names Fix με τα original. Περίεργο, δεν θυμάμαι να χρειαζόταν αυτό τις περασμένες χρονιές.
dakangr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Επειδη κοντευω να το σπασω, πως μπορουμε να βαλουμε καποιο σκαουτ να κανει σκαουτινγκ τον επομενο αντιπαλο;;
nzeppos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Έχει αλλάξει αυτό σε σχέση με όλα τα προηγούμενα; Γιατί μια ζωή το ίδιο πράγμα ήταν, εκεί που ρύθμιζες όλα τα tasks για τους scouts έλεγες σε κάποιον να κοιτάει τον επόμενο αντίπαλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα