nzeppos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ειδικά το 3D match είναι θέμα αν δεν τρέχει συνέχεια στα 60fps γιατί γίνεται πολύ εκνευριστικό και χτυπάει στο μάτι. Παλιότερα είχαμε το απίστευτα σπαστικό που έκανε stutter μόλις έμπαινε η μπάλα στα δίχτυα. Θα δοκιμάσω σήμερα και θα επανέλθω με τις εντυπώσεις μου, αφού δεν έχω προλάβει ακόμα να δω το παιχνίδι. Όσο για το 2D, αρχικά είχε βγει η φήμη ότι θα αφαιρεθεί εντελώς (έστω το Classic mode) αλλά τελικά υπάρχει. Αν κατάλαβα καλά αυτό που όντως καταργήθηκε ήταν το 2D με software rendering. Δεν τα ξέρω και καλά, γιατί από τότε που δημιουργήθηκε το 3D engine δεν καταλαβαίνω γιατί να παίζουμε ακόμα το παλιό, εκτός κι αν έχει μηχάνημα χαμηλών προδιαγραφών. Γούστα είναι αυτά βέβαια. Φαντάζομαι θα υπάρχουν αρκετοί που δεν θα θέλουν ούτε το 2D και θα προτιμούν το καθαρό commentary mode.
mclein Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 δεν κερδιζω ουτε τον αστερα μαγουλας με οσφπ στα φιλικα....
nzeppos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Συνεπώς το φετινό manager είναι υπέρ του δέοντος ρεαλιστικό. Πολύ καλό αυτό. 1
mclein Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 νομιζω οτι εχει αλλαξει η φιλοσοφια σε αυτα που λεμε στην ομαδα... και αυτο μετραει πολυ και νομιζω ειναι αστειο... επισης, δεν παρατηρησα καθολου σπασιματα. τρεχει νερο. δεν εχω φορτωσει τιποτα ομως απο σηματα κλπ.
lefteris210 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 crush και άγιος ο θεός , λοιπόν δεν έχω καταφέρει να παίξω πάνω από 3 ματς χωρίς crush το οποίο τρώει μέσα στο ματς όταν πάω να κάνω αλλαγή. ας βγει το πρώτο patch και το ξαναβλέπω...
mclein Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Αν εχεις φορτωσει πραγματα, κατι απ'αυτα φταιει. εχουμε παρομοιο συστημα με της υπογραφης κ οπως προειπα, τρεχει αψογα. με large database - 100.000 παιχτων / σκαουτερ / προπονητων.
dakangr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 crush και άγιος ο θεός , λοιπόν δεν έχω καταφέρει να παίξω πάνω από 3 ματς χωρίς crush το οποίο τρώει μέσα στο ματς όταν πάω να κάνω αλλαγή. ας βγει το πρώτο patch και το ξαναβλέπω... Αν εισαι με την 18.1.1 έχουν κανει πατάτα απο την SI. Δοκίμασε το σε window mode, οχι fullscreen, εμένα έφτιαξε ετσι για κάποιο ανεξήγητο λόγο.
Πανος999 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μια απ τα ιδια.. Στο save μου με την Μπαρτσελονα,εχω 3 χ σε φιλικα με ΟΣΦΠ,Μαλαγα κ Σαχταρ.. ???????
mclein Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 εχοντας παιξει 6 φιλικα προετοιμασιας + 6 ματς πρωταθληματος/τσαμπιο λιγκ μπορω να πω οτι η ματς εντζιν θυμιζει παλιες κακες εποχες. αυτο που βλεπω ως απεικονιση ειναι τουλαχιστον θλιβερο. σεντρες-σουτ τουλαχιστον 3-4 καθε ματς. ευτυχως συνηθως κορνερ. σουτ και απο τις 2 ομαδες απο τραγικες θεσεις. εξω απο την περιοχη σε αντεπιθεση, 4 εναντιον 2 και ο καριμ σουταρει σαν τυφλος. για τους τραυματισμους δε λεω πολλά, ειναι γενικως γελοιο το συστημα.
lefteris210 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Αν εισαι με την 18.1.1 έχουν κανει πατάτα απο την SI. Δοκίμασε το σε window mode, οχι fullscreen, εμένα έφτιαξε ετσι για κάποιο ανεξήγητο λόγο. window mode εχω κ τα κλασικα εχω φορτωση απο φωτογραφιες την 18.1.1 εχω γτ βγάλαν νεότερη ?
dakangr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 window mode εχω κ τα κλασικα εχω φορτωση απο φωτογραφιες την 18.1.1 εχω γτ βγάλαν νεότερη ? Οχι μεχρι εκει εχουν βγαλει, αλλα με την 18.1 πήγαινε σφαίρα σε full screen. Κλασσικά χαλάνε αντι να φτιάχνουν.
mclein Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 γινεται να παιζω τσαμπιο λιγκ, εντος εδρας και η χοφενχαιμ να εχει περισσοτερο κοσμο από εμενα ;
mclein Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 4 - 1 - 2 - 2 - 1 και γελαει ο κοσμος μετα απο νικη επι της chelsea εντος
nzeppos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Ξαναζούμε εποχές Ρίμπο που μας έδειχνε τα δάχτυλα.
mclein Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 το παιχνιδι ειναι αστειο, τετοια απεικονιση / m.e δεν εχω ξαναδει. τετοιες γελοιοτητες απο καλους ΤΦ δε γινονται. οκ, δεν εχω τον κουρτουα αλλα κ ο https://en.wikipedia.org/wiki/Jeroen_Zoet δεν ειναι για να βγαζει κορνερ καθε σουτ απο τη γωνια του τετραγωνου... και καταλαβαινω, η αμυνα του θρυλου ειναι για τα πανηγυρια ΑΛΛΑ το να γινεται 1 πεναλτυ καθε 2-3 αγωνες ή στο τσουλου να παιζει πιθανοτητα πεναλτυ σε καθε μπουκα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα