Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2018

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φανταζομαι preload θα ναι για να παιξω στις 10 αλλα μου κανει εντυπωση αυτο το 4 μερες πριν!το βράδυ θα ενημερωσω τι και πως

Δημοσ.

Απο instant gsming μολις μου ηρθε ο κωδικος το βραδυ θα τσεκαρω τι παιζει βεβαια..

αναμένουμε νέα σου.

το instant gaming είναι αξιόπιστο; 

Δημοσ.

Ειναι η beta με το τελευταιο patch...και το καψιμο αρχιζει...απο το instant εχω παρει τουλάχιστον 10 παιχνιδια απολυτα ευχαριστημένος προσωπικα

Δημοσ.

Μετα απο ενα 3ωρο ψαξιματος κυριος το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο λιγο το interface θελει μια συνηθεια...περασα και ολα τα πακετα που χα και στο 17 και λειτουργουν αψογα...αναμονη τωρα να βγει η κομπλς εκδοση ωστε να αρχισουμε σοβαρο save χωρις τα bugs τις beta!

• Like 1
Δημοσ.

γιατι παίζουμε beta στα μαγαζιά στο skroutz η Limited edition είναι ετοιμοπαράδοτη . Δεν αφορά την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού;

Δημοσ.

Η Limited Edition περιλαμβάνει ένα διπλής όψης “Management Masterclass” ένθετο που θα σε βοηθήσει στα πρώτα σου βήματα, δίνοντάς σου εφόδια για μακροχρόνια επιτυχία!

Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το πράγμα (μάλλον manual για αρχάριους στο FM), πάντως δεν φαίνεται να δίνει early access στο παιχνίδι. Ακόμα κι αν δίνει, πρακτικά θα είναι η beta μιας και το κανονικό παιχνίδι ξεκλειδώνει επίσημα μεθαύριο Παρασκευή.

Δημοσ.

Ξεκινησα κ εγω..Μετα απο ενα 3ωρο,καταφερα απλα να φτασω στις 10 Ιουλη..Χαχαχα..Πολλα νεα πραγματα βλεπω κ εχουμε μπολικη δουλεια..Πρεπει να φτιαχτουν ολα τα staff κ οι νεοι απ τν αρχη!

Θα βαλω κ κανα ταλεντακι μολις προχωρησω λιγακι!!

Δημοσ.

Ελπίζω το παρακάτω να μη θεωρείται spam.

Αφού είσαι 10 Ιουλίου, αν είσαι σε Ελληνική ομάδα κοίτα τους παρακάτω: 

- Yeimar Gómez Andrade (Κεντρικός αμυντικός που έρχεται Ελλάδα με ~400k στην ομάδα του και 350k μισθό, πιάνει θέση ξένου)

- Carlo Holse (Επιθετικός, αριστερός εξτρέμ, δεκάρι από τη Δανία στα 18 του, έρχεται Ελλάδα αν σκάσεις 500k-700k στη Κοπεγχάγη όπου ανήκει)

-Duarte Valente (Αμυντικό και κεντρικό χαφ. Δώσε όλα σου τα λεφτά για αυτόν στη πρώτη μεταγραφική περίοδο, 300k-500k αν το πάρεις στη πρώτη μεταγραφική περίοδο, μετά η τιμή ανεβαίνει επικίνδυνα, στα 18 του κι αυτός, Πορτογάλος)

• Like 1
Δημοσ.

προβληματακια βρήκατε στο fm ? εγώ από την Παρασκευή που το ξεκινησα έχω δει τα παρακάτω:

-μαυρο χρώμα σε όλους τους παίχτες στον αγώνα , όταν αλλάζω preferences κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ,,, έπρεπε να κάνω έξοδος κ να ξαναμπώ για να στρωσετ.

-ενα crash μετά από 3ωρες , μετά δεν το ξαναεκανε (1 μερα τώρα)

- σπασίματα στο 3d game , τουλάχιστον 2-3 φορές σε κάθε αγώνα .

-μη σταθερό με μικρο σπασίματα scrolling όταν κατεβαίνει η μπάρα με "νέα-ειδησεις" κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όταν προχωράει τις ημερομηνίες .

Γενικά μου δίνει αίσθηση ότι είναι "βαρύ" παιχνίδι. Πράγμα που δεν το δικαιολογούν τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου(i7,32gb,Radeon 1050 4gb)

Δεν ξέρω τι συμβαίνει αν φτάιει το fm .

Δημοσ.

Για τα σπασίματα η παραδοσιακή λύση που συνήθως δουλεύει σε μένα είναι να παίζω σε windowed αντί για full screen. Δεν το έχω δοκιμάσει με το φετινό όμως.

Δημοσ.

2D και τα μυαλά στο mixer.

Κάθε φορά που έχω επιχειρήσει να παίξω 3D μου τι δίνει γιατί με πάει σε FIFA λογικές και θέλω να σπάσω το joystick (γιατί έτσι τα λέγαμε παλιά)

Δημοσ.

- σπασίματα στο 3d game , τουλάχιστον 2-3 φορές σε κάθε αγώνα .

-μη σταθερό με μικρο σπασίματα scrolling όταν κατεβαίνει η μπάρα με "νέα-ειδησεις" κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όταν προχωράει τις ημερομηνίες .

Γενικά μου δίνει αίσθηση ότι είναι "βαρύ" παιχνίδι. Πράγμα που δεν το δικαιολογούν τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου

Δεν ξέρω τι συμβαίνει αν φτάιει το fm .

Νόμιζα ότι ήμουν ο μοναδικός. Εκτός από σπασίματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, ακόμα και με σταθερά 60 fps ώρες ώρες δίνει την αίσθηση του "laggy" παιχνιδιού. Δεν έχω pc τέρας όπως το δικό σου, αλλά το pc που έχω τρέχει σταθερά στα 60 fps το Resident Evil 7 με όλα τα γραφικά στο medium και κάνει σπασίματα στο fm, δηλαδή έλεος. 

Τρέχω το fm σε windowed mode.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...