Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2018

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με παναθηναικο τον Νοέμβριο αγόρασε την ομαδα ενας αργεντινος...πληρωσε το χρεος 50 εκ και τωρα μου δίνει 35εκ για μεταγραφες!αντε και στην πραγματικότητα να γινει αυτο

• Like 1
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει αλλάξει αυτό σε σχέση με όλα τα προηγούμενα; Γιατί μια ζωή το ίδιο πράγμα ήταν, εκεί που ρύθμιζες όλα τα tasks για τους scouts έλεγες σε κάποιον να κοιτάει τον επόμενο αντίπαλο.

Ναι προεδρε, γενικα ειναι εντελως διαφορετικο το συστημα του σκαουτινγκ. Αλλα ενω βρισκω πως να κανω assign scouting για παικτη, δεν βρισκω πουθενα την επιλογη για την επομενη ομαδα. Μου ειχε εξαρχης καποιον, αλλα τον εστειλα και τωρα δεν μου κανει κανενας σκαουτινγκ στην επομενη ομαδα...

Δημοσ.

Με παναθηναικο τον Νοέμβριο αγόρασε την ομαδα ενας αργεντινος...πληρωσε το χρεος 50 εκ και τωρα μου δίνει 35εκ για μεταγραφες!αντε και στην πραγματικότητα να γινει αυτο

Με όποιον έχω μιλήσει, την ομάδα την αγοράζει είτε ο Σαραβάκος είτε ο Γιαννακόπουλος (και σε εμένα ο Γιαννακόπουλος την έχει πάρει), και έχει ξεπληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του χρέους και παρόλο που χθες ήμουν στην 9η θέση του πρωταθλήματος (3η σεζόν) έβαλε +20 μύρια στο μεταγραφικό μπάτζετ. 

Δημοσ.

Και εμενα στην Beta μετα απο μισο χρονο την πηρε ο σαραβακος...προχθες ξαναρχισα με παναθηναικο (γιατι με την blyth spartans θελει τρομερη υπομονη και δεν την εχω προς το παρον) και απο την αρχη ελεγαν για προταση κλπ και με πηρε ενας κυριος diaz!βεβαια θα χε πιο πολυ  challenge να μην την παρει κανεις αλλα δεν στενοχωριεμαι κιολας!

Δημοσ.

Σαραβάκος; Τράκης;

Γατάκια...

7.png

(SI, για το επόμενο update παρακαλώ)

Δεν είμαι στις καλές μου σήμερα, σε ευχαριστώ για το γέλιο που μου χάρισες :) 

• Like 1
Δημοσ.

Τρανή απόδειξη ότι το πραγματικό ποδόσφαιρο παίζεται μόνο στις χαμηλότερες κατηγορίες (αγαπημένη συνήθεια στο Manager):

Πήγα χθες να ξεκινήσω επιτέλους με Α1 ΕΠΣ Αργολίδας αλλά τελικά έμπλεξα με το (φοβερό) Godless και αναβλήθηκε η πρεμιέρα για σήμερα το βράδυ.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι προεδρε, γενικα ειναι εντελως διαφορετικο το συστημα του σκαουτινγκ. Αλλα ενω βρισκω πως να κανω assign scouting για παικτη, δεν βρισκω πουθενα την επιλογη για την επομενη ομαδα. Μου ειχε εξαρχης καποιον, αλλα τον εστειλα και τωρα δεν μου κανει κανενας σκαουτινγκ στην επομενη ομαδα...

Τελικα βρεθηκε η λυση.

Οταν εχεις κανει assign σε καποιον αλλο ολο το scouting, αν απολυσεις τον σκαουτ που σου αναλυει τον επομενο αντιπαλο, βλακωδως δεν το κανει αυτοματα σε καποιον αλλο. Πρεπει να αλλαξεις τη ρυθμιση, και να εχεις εσυ τον ελεγχο του τμηματος, για να μπορεις να το κανεις assign σε καποιο αλλο scout.

• Like 1
Δημοσ.

το βασικο προβλημα ειναι το τερμα στον οσφπ.

απο τοτε που πηρα τον ράικοβιτς, τελειωσε η γελοιοτητα.

Δημοσ.

Φιλε mclein τι συστημα παιζεις

...νομιζω ο proto ειναι καλος για αρχη..τα εξτρεμ θελω να αλλαξω εγω

Η γελοιοτητα ειναι οτι σε ξεκιναει με transfer budget που ουτε τσιχλες δεν αγοραζεις

Δημοσ.

το προβλημα ειναι οτι δεν πωλειται κανεις κ με κανενα τροπο.

δυο χρονια διωχνω τον καριμ κ ακομη εκει ειναι.

φωτο συστηματος απο δευτερα :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...