Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα αρχεία: OSS_DVD_16.1S35.1.tar.bz2  και OSS-DVD-cm-ai-g3.tar.bz2

Είναι αρχεία που έδωσε η Bosch για να γίνει update ένα Car Multimedia. Το όλο σύστημα είναι σε Linux.

Μέσα από τα windows βλέπω 27 φακέλους, μάλλον φάκελος και προγραμματάκι. 

Θέλω να τα περάσω σε USB stick ώστε να κάνω boot με αυτό και περάσω αυτόματα τα update στο Car Multimedia.

Δημοσ.

Δώσε κάνα λινκ για το μοντέλο.

Διάβασε το εγχειρίδιο ή στην σελίδα τους,δεν γίνεται να μην περιγράφουν την διαδικασία.

Τα αρχεία που τα βρήκες;Εκεί θα σου λέει και τι να τα κάνεις.

Δείξε έστω εικόνα τους 27 φακέλους να δει κάνας γνώστης  από Linux τι είναι τα αρχεία.

Μπορεί και το Multimedia να έχει απλά επιλογή από το μενού να την πατάς και να διαβάζει αυτόματα τα αρχεία αν βρίσκονται εκεί που πρέπει,πάνω σε usb π.χ. 

Δημοσ.

Το αρχείο το κατέβασα από εδώ:     http://oss.bosch-cm.com/suzuki.html      Όπου έχει και την φώτο του  Car Multimedia

Βλέπω το αρχείο με WinRAR. Το αρχείο που χρειάζομαι είναι το: Source code 1850.2  Αποσυμπιέζοντας  αυτό το αρχείο μου δημιουργεί τα αρχεία:  OSS_DVD_16.1S35.1.tar.bz2   και   OSS-DVD-cm-ai-g3.tar.bz2  Χτυπώντας το δεύτερο αρχείο μου ξεσυμπιέζει φάκελο με 27 φακέλους μέσα. Επισυνάπτω φώτο φακέλου.

Δεν βρήκα κάπου οδηγίες να το περάσω. Γνωρίζω πως το update γίνετε με USB stick. Πρέπει η συσκευή να κάνει boot apo to USB. Πως ετοιμάζουμε όμως το USB ;;;;

Φάκελοι.bmp

Δημοσ.

Για να λέει dvd content στο όνομα δεν παίζει να πρέπει να το γράψεις σε dvd;

Έχει dvd το μηχάνημα;

Όχι, μόνο θύρα USB

Δημοσ.

Κάνοντας μια αναζήτηση με βάση το αρχείο που αναφέρεις στο πρώτο post βρήκα αυτό:

https://forum.xda-developers.com/general/connected-car/suzuki-slda-t3326937/page9

Απ' ότι φαίνεται τα αρχεία αυτά είναι source code, οπότε δε μπορούν να εγκατασταθούν σ' αυτή τη μορφή. Στο παραπάνω link υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες(μια γρήγορη ματιά έριξα), αλλά και link με αρχεία για εγκατάσταση που όμως, απ' ότι φαίνεται, είναι για ινδία. Επειδή το θέμα έχει αρκετές σελίδες, δες αν κάνουν για τη συσκευή που έχεις, διαφορετικά καλύτερα να μην το επιχειρήσεις.

Δημοσ.

Ένας κλασσικός τρόπος είναι να φορμάρεις ένα στικάκι σε fat32 και να αποσυμπιέσεις τα περιεχόμενα του archive στον κεντρικό φάκελο (όχι σε υποφάκελο με το όνομα του archive). Μετά συνδέεις το στικάκι και ενεργοποιείς το ηχοσύστημα. Μπορεί να έχει κάποια επιλογή στα μενού για update ή να αναγνωρίσει το usb μόνο του, who knows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...