Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν είναι δυνατόν να μπορεί να μεταφέρει κανείς τη σύνδεσή του internet του από μια τηλεφωνική γραμμή σε μια άλλη; Εντάξει δεν λέω για επιστημονική φαντασία, ας ανήκει το τηλ στον ίδιο πάροχο αλλά ας μην είναι το ίδιο νούμερο. Να το κάνω πιό σαφές... ας πούμε πως έχω στο σπίτι στο νούμερο Α internet και πάω στο χωριό (όπου έχω πάλι τηλεφωνική γραμμή με τον ίδιο πάροχο) στο τηλεφωνικό νούμερο Β και συνδέεω κ εκεί το m/router... γιατί στο χωριό να μην δουλεύει το internet? Δεν είναι κάτι που μπορεί να καθοριστεί αυτόματα αυτό και να αναγνωρίζει ο πάροχος το διαφορετικό νούμερο πως ανήκει σε αυτόν κ απλώς να παρέχει εκεί το internet;

Επιστημονική φαντασία ακούγεται αυτό που λέω;

Δημοσ.

Δεν σε κατάλαβα! Εγώ λέω γιατί να πρέπει να κάνει κανείς 2 πακέτα... και να μην έχει ένα πακέτο ώστε να μπορεί να μεταφέρεται όπου ο πάροχος του έχει γραμμή! Γιατί να έχω κ στη πόλη ένα πακέτο και στο χωριό ένα άλλο;

Δημοσ.

Γιατί δεν είναι δυνατόν να μπορεί να μεταφέρει κανείς τη σύνδεσή του internet του από μια τηλεφωνική γραμμή σε μια άλλη; Εντάξει δεν λέω για επιστημονική φαντασία, ας ανήκει το τηλ στον ίδιο πάροχο αλλά ας μην είναι το ίδιο νούμερο. Να το κάνω πιό σαφές... ας πούμε πως έχω στο σπίτι στο νούμερο Α internet και πάω στο χωριό (όπου έχω πάλι τηλεφωνική γραμμή με τον ίδιο πάροχο) στο τηλεφωνικό νούμερο Β και συνδέεω κ εκεί το m/router... γιατί στο χωριό να μην δουλεύει το internet? Δεν είναι κάτι που μπορεί να καθοριστεί αυτόματα αυτό και να αναγνωρίζει ο πάροχος το διαφορετικό νούμερο πως ανήκει σε αυτόν κ απλώς να παρέχει εκεί το internet;

Επιστημονική φαντασία ακούγεται αυτό που λέω;

Το θέμα που περιγράφεις το βλέπεις από την πλευρά του φυσικού προσώπου ενώ έχει σχέση με τη σύνδεση τηλεφωνίας και ίντερνετ σε ένα πάροχο και σε συγκεκριμένο ΑΚ. 

Δεν μπορεί να λειτουργήσει η συγκεκριμένη σύνδεση σε άλλο ΑΚ.

Δημοσ.

Ακόμα και στο ίδιο ακ να είναι 

έχει άλλο όριο άλλα στοιχεία 

μόνο αν ζητήαει ο αριθμίς σου να συνδεέται σε 2 μερη αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό 

Δημοσ.

α.ο παροχος πληρωνεις στον οτε την καθε γραμμη για τον χαλκο.οποτε θα πρεπει να πληρωνει 2 ζευγαρια χαλκων.απο την στιγμη που πληρωνει ο παροχος θα πρεπει να πληρωνεις και εσυ.απο την στιγμη που θα πληρωνεις εσυ τοτε μπορεις να εχεις δευτερο ιντερνετ εκει και αλλο τηλεφωνο και να κανεις απλα εκτροπη.το να μεταφερεται το νουμερο και να χτυπαει στον αλλο σου χωρο θα ηταν ευκολο αμα ηταν voip παρα tdm τηλεφωνια που γινεται μεν αλλα πιο δυσκολα.ελπιζω να σε καλυψε η απαντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάπως σε πιάνω αλλά όχι πλήρως... μπορείς πιό λιανά;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Ο πουλινος ήταν αναλυτικοτατος και ξεκαθαρος.

εσύ στο σπίτι σου βλέπεις ένα ρούτερ πίσω από το ρούτερ όμως είναι είναι ένα ολόκληρο κύκλωμα και κάθε γραμμή είναι ατομική. με απλά λόγια αυτό που θες δεν είναι εφικτό για να στο κάνω λιανα

• Like 1
Δημοσ.

α.δες καταρχην το θεμα πως παιζει το adsl που εχω στην υπογραφη μου για να λυσεις πολλες αποριες.απο εκει και περα.

απο το σπιτι σου φευγει ενα ζευγαρι χαλκος που παει μεχρι το κτιριο του οτε που παει πανω σε καποιο μηχανημα που σου δινει τηλεφωνια και ιντερνετ.το καλωδιο αυτο ανηκει στον οτε και ο καθε παροχος το υπερνοικιαζει να το πω ετσι απλα.

στο εξοχικο σου για να παρεις ιντερνετ πρεπει παλι ο παροχος να πληρωσει ενα ζευγαρι καλωδιο στον οτε που θα πηγαινει στον αντιστοιχο οτε εκει και αντιστοιχα πανω στ αμηχανηματα του παροχου.οποτε ο παροχος δεν γινεται να πληρωνει 2 ζευγαρια χαλκου στον οτε και εσυ να πληρωνεις μια συνδρομη.

το να το γυριζει να παιζει και εκει υπαρχουν διαφοροι τροποι για να γινει αυτο αλλα στην πραξη δεν θα γινει λογω του πιο πανω που σου εγραψα.στην καλυτερη μερικοι παροχοι σε αφηνουν να εχεις το σταθερο νουμερο σου στο κινητο ωστε οταν εισαι μακρυα να μπορεις να λαμβανεις κλησεις εκει χωρις να κανεις εκτροπη.το ειπα οσο πιο απλα γινεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...