Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Και σε λίγο καιρό θα αντικαταστήσουν τις σχέσεις κιόλας, εφόσων θα έχεις κάποια να μιλάς και με τον ερχομό των ερωτικών ρομπότ κτλ. Καλά πάμε.... Πως ειναι ο καιρος εκει στο 1920 που ζεις;
kostasls Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 δεν το χω δει αυτο το ματσινι γτ μενω αμερικη και τα αυτοματα πανε κανα 1000αρι οποτε παραδοσιακος τροπος ακομα εχεις κανα λινκ της συσκευης να το δω? Κοίτα για Αμερική λέει ότι έχει πιο φτηνά από 1000 δολλάρια http://bgr.com/2017/09/16/robot-vacuum-amazon-works-with-alexa/ Εγώ αυτό που έχω είναι το Neato Robotics Botvac Wi-Fi και πάει πολύ καλά!
Neg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Από χθες είναι διαθέσιμη η ενημέρωση για φωνητικές κλήσεις και φωνητικά μηνύματα στην Μεγάλη Βρετανία και στην Γερμανία. Επιτρέπει με λίγα λόγια την επικοινωνία ανάμεσα σε Echo ή Smartphones που έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή του Echo. Ουσιαστικά είναι μία ακόμα υπηρεσία VoIP που εξυπηρετεί αυτούς που έχουν Echo. Την δοκίμασα και λειτουργεί δίχως προβλήματα πχ: (Μεταφρασμένα) Εγώ: "Alexa πάρε τηλέφωνο τον Γιάννη" Alexa: "Εννοείς τον Γιάννη (επίθετο), σωστά?" Εγώ: "Ναι" και πραγματοποιεί την κλήση και το Echo του φίλου που θα καλέσω θα χτυπήσει με ένα πράσινο δαχτυλίδι αντί για μπλε και απλά απαντάς λέγοντας: "Alexa, απάντησε". Με τα μηνύματα λειτουργεί ανάλογα: "Alexa στείλε ένα μήνυμα" "Σε ποιόν να το στείλω" "Στον Γιάννη" "Τον γιάννη (επίθετο). σωστά?" "Ναι" "Τι θες να του πω?" και ηχογραφείς το φωνητικό μήνυμα.. "Οκ, το μήνυμα σου στάλθηκε στον Γιάννη"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα