Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέες Alexa-powered συσκευές ανακοίνωσε η Amazon ανανεώνοντας την γκάμα της με τα νέα Echo, Echo Plus, Echo Spot και Echo Connect.

Το νέο Echo είναι πλήρως ανανεωμένο εμφανισιακά σε σχέση με το πρωτότυπο που λανσαρίστηκε πριν από τρία χρόνια και ουσιαστικά έθεσε το στάνταρντ στη κατηγορία. Το νέο μοντέλο διαθέτει βελτιωμένο σύστημα ηχείων, το οποίο αποτελούν ένα tweeter και ένα woofer 2.5-ιντσών που είναι στραμμένο προς τα κάτω, και το οποίο είναι συμβατό με Dolby.

Στον εξοπλισμό του εξακολουθεί να περιλαμβάνεται η far-field τεχνολογία ώστε να μπορεί να ακούσει όσα υπαγορεύει ο χρήστης, ακόμα και όταν το περιβάλλον είναι θορυβώδες, αν και είναι δεύτερης γενιάς και βελτιωμένη. Η συσκευή θα διατεθεί από τις 31 Οκτωβρίου με τιμή $99,99 σε Charcoal Fabric, Heather Gray Fabric, Sandstone Fabric, Oak Finish, Walnut Finish και Silver Finish.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το νέο Echo Plus έχει πολλές ομοιότητες με το πρωτότυπο και έρχεται επίσης σε Ασημένιο φινίρισμα μαζί με Μαύρο και Λευκό. Η συσκευή περιλαμβάνει smart home hub λειτουργικότητα επιτρέποντας την επικοινωνία με όλες τις έξυπνες συσκευές στο σπίτι και τον έλεγχο τους, είτε πρόκειται για θερμοστάτες, κάμερες ασφαλείας και λαμπτήρες έως έξυπνες κλειδαριές κ.ά.

Εκτός από τα παραπάνω, θα μπορεί βεβαίως να κάνει ότι και το απλό Echo. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου και θα έχει κόστος $149,99 (για περιορισμένο διάστημα, θα προσφέρεται μαζί με μία λάμπα Philips Hue).

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η Amazon ανακοίνωσε επίσης και το Echo Spot, το οποίο μοιάζει με… ξυπνητήρι κατά κάποιο τρόπο με την στρογγυλή οθόνη του, έχοντας παρόμοιο ρόλο με αυτόν της οθόνης στο Echo Show. Έτσι, η συσκευή κάνει ουσιαστικά ότι κάνει και το Echo, αλλά η οθόνη δίνει στον χρήστη feedback σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις αναζητήσεις του, ενώ μπορεί να δείχνει πληροφορίες για τον καιρό, δίχως να ρωτήσεις για αυτόν, τους στίχους κάποιου τραγουδιού που παίζει κ.ά.

Φυσικά, μπορείτε να δείτε και βίντεο, αν και δεν ξέρουμε πόσο καλή θα ήταν εμπειρία σε μία οθόνη με διαγώνιο 2,5 ιντσών και σε μία συσκευή που ενσωματώνει ηχείο 1,4-inch. Το Echo Spot πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Δεκεμβρίου με τιμή $129,99.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το Echo Connect έρχεται να συμπληρώσει τις παραπάνω συσκευές, και δεν μπορεί να λειτουργήσει από μόνη της. Μπορεί και συνδέεται με το τηλέφωνο στο σπίτι, επιτρέποντας στον χρήστη να πραγματοποιεί κλήσεις χρησιμοποιώντας τη συσκευή Echo που έχει στη διάθεση του. Ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιεί τοπικές κλήσεις ή ακόμα και να καλέσει κάποιον αριθμό στο εξωτερικό, ανάλογα τις δυνατότητες της σύνδεσης του. Θα διατεθεί στις 31 Δεκεμβρίου με τιμή $34,99.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Και σε λίγο καιρό θα αντικαταστήσουν τις σχέσεις κιόλας, εφόσων θα έχεις κάποια να μιλάς και με τον ερχομό των ερωτικών ρομπότ κτλ. Καλά πάμε....

• Like 1
Δημοσ.

εγω παντως το εχω παρει μαζι με εξυπνες συσκευες..κανει τα παντα κλειδωνη το σπιτι ανοιγει γκαραζ ανοιγει θερμανση φωτα τα παντα  ολα μονο φραπε δεν κανει.

Δημοσ.

εγω παντως το εχω παρει μαζι με εξυπνες συσκευες..κανει τα παντα κλειδωνη το σπιτι ανοιγει γκαραζ ανοιγει θερμανση φωτα τα παντα  ολα μονο φραπε δεν κανει.

Εμένα κάνει και καφέ! χαχα βασικά αν έπινα καφέ σίγουρα κάτι θα είχα κάνει και γι αυτό!

Παντώς όπως λες τα κάνει όλα! 

Alexa ask neato to start cleaning και καθαρίζει κιολας το σπιτι με το neato botvac. Και ευχαριστημένη και η κυρά που δεν χρειάζεται να βάζει σκούπα :D

Δημοσ.

Εμένα κάνει και καφέ! χαχα βασικά αν έπινα καφέ σίγουρα κάτι θα είχα κάνει και γι αυτό!

Παντώς όπως λες τα κάνει όλα! 

Alexa ask neato to start cleaning και καθαρίζει κιολας το σπιτι με το neato botvac. Και ευχαριστημένη και η κυρά που δεν χρειάζεται να βάζει σκούπα :D

δεν το χω δει αυτο το ματσινι γτ μενω αμερικη και τα αυτοματα πανε κανα 1000αρι οποτε παραδοσιακος τροπος ακομα εχεις κανα λινκ της συσκευης να το δω?

Δημοσ.

Ποιος τις αγοραζει αυτες τις βλακιες?

Βλακίες; Αν επιτρέπεται ανάλυσε μας γιατί είναι βλακίες και σε παραξενεύει ότι εκατομμύρια κόσμος αγοράζει τα Echo;

Δημοσ.

Βλακίες; Αν επιτρέπεται ανάλυσε μας γιατί είναι βλακίες και σε παραξενεύει ότι εκατομμύρια κόσμος αγοράζει τα Echo;

Είναι απλά άχρηστα Gimmick γι αυτούς που τους περισσεύουν λεφτά για πέταμα, και μέχρι να σηκώσουν το ένα πόδι ή χέρι βρωμάει το άλλο. Τα βρίσκω μόνο χρήσιμα για ανάπηρους ή άτομα με κινητικές δυσκολίες. Δυστυχώς όμως δεν απευθύνονται σε αυτούς άλλα σε τεμπέληδες της νέας εποχής.

Ένας νορμάλ άρτιος άνθρωπος ΔΕΝ τα χρειάζεται για να ζήσει. Όταν βγάλουν κάτι ΧΡΗΣΙΜΟ σαν ας πούμε παραδουλεύτρα για μαγείρεμα,πλύσιμο, πραγματικά χρονοβόρες και δύσκολες διαδικασίες (κι όχι άναψε το aircondition ή την καφετιέρα κ το βραστήρα ή πες μου φωνητικά τον καιρό), κτλ τα λέμε. Μέχρι τότε θα είναι στην ίδια κατηγορία χρησιμότητας με τα clapper που ανάβουν φώτα με παλαμάκια και την πιστοντουζιέρα.

• Like 3
Δημοσ.

Είναι απλά άχρηστα Gimmick γι αυτούς που τους περισσεύουν λεφτά για πέταμα, και μέχρι να σηκώσουν το ένα πόδι ή χέρι βρωμάει το άλλο. Τα βρίσκω μόνο χρήσιμα για ανάπηρους ή άτομα με κινητικές δυσκολίες. Δυστυχώς όμως δεν απευθύνονται σε αυτούς άλλα σε τεμπέληδες της νέας εποχής.

Ένας νορμάλ άρτιος άνθρωπος ΔΕΝ τα χρειάζεται για να ζήσει. Όταν βγάλουν κάτι ΧΡΗΣΙΜΟ σαν ας πούμε παραδουλεύτρα για μαγείρεμα,πλύσιμο, πραγματικά χρονοβόρες και δύσκολες διαδικασίες (κι όχι άναψε το aircondition ή την καφετιέρα κ το βραστήρα ή πες μου φωνητικά τον καιρό), κτλ τα λέμε. Μέχρι τότε θα είναι στην ίδια κατηγορία χρησιμότητας με τα clapper που ανάβουν φώτα με παλαμάκια και την πιστοντουζιέρα.

και για λέγε, μέχρι στιγμής σου πλένει και σου μαγειρεύει η μαμά; Χρησιμοποίησε πρώτα ένα Echo Και μετά τα λέμε. Πως φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις πως λειτουργεί ένα Echo, επίσης μιλάς για λεφτά για ποιοτικό ηχείο για μουσική στα 100€ που χρησιμεύει και ως Assistant. Εσύ δηλαδή πόσα περιμένεις να δώσεις για ένα ηχείο; 10€ και δώρο τον YouTube Downloader;

Και κάτι σοβαρό επί του θέματος, πολύ καλή κίνηση από την μεριά της Amazon η ενσωμάτωση του Universal Bridge μέσα στο ηχείο. 

Δημοσ.

και για λέγε, μέχρι στιγμής σου πλένει και σου μαγειρεύει η μαμά; Χρησιμοποίησε πρώτα ένα Echo Και μετά τα λέμε. Πως φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις πως λειτουργεί ένα Echo, επίσης μιλάς για λεφτά για ποιοτικό ηχείο για μουσική στα 100€ που χρησιμεύει και ως Assistant. Εσύ δηλαδή πόσα περιμένεις να δώσεις για ένα ηχείο; 10€ και δώρο τον YouTube Downloader;

Και κάτι σοβαρό επί του θέματος, πολύ καλή κίνηση από την μεριά της Amazon η ενσωμάτωση του Universal Bridge μέσα στο ηχείο. 

Tο πλυντήριο τα πλένει και μου μαγειρεύει το ντελίβερι. Σκουπίζω με ηλεκτρική. Για τα υπόλοιπα ότι πεις! Ποιοτικό ηχείο για μουσική είναι κ τα Creative T5400 που τα έχω πάρει το 2004,πλήρως αναλογικά άλλα με καλά χαρακτηριστικά SnR και distortion. Μέχρι και Audiophiles τα έχουν τα συγκεκριμένα, δε συγκρίνονται όμως με ακόμη καλύτερα από της ανάλογες μάρκες που η amazon ούτε που τις έχει ακουστά για υλοποιήσεις  στο echo. Assistant σε τί; Στο πολυμήχανο κ πολυάσχολο πρόγραμμα σου σαν executive manager και που πάλι πρέπει να καθίσεις να το ρυθμίσεις από την αρχή για να κάνει αυτά που θες σωστά; Ή σε κάθε update που θα σου σπάει νεύρα. Και μετά μόλις θα το βαρεθείς (μετά από κανα 2 update δηλαδή ή κανα δυο μήνες χρήσης), θα γυρίσεις κλασικά στο ημερολόγιο-ατζέντα και μετά η Alexa Θα κάνει αυτό το οποίο πάντα προοριζόταν. Να διαλέξει κομμάτι μουσικής να παίξει ή να αλλάξει φωτισμό στη λάμπα RGB. Κορυφαίος "Assistant". Πολύ χρήσιμος! Η τεχνητή ανάγκη και ο υπερκαταναλωτισμός στο μεγαλείο της! Αφήστε με τώρα πάω να βάλω πλυντήριο στη σπηλιά μου....

Δημοσ.

Tο πλυντήριο τα πλένει και μου μαγειρεύει το ντελίβερι. Σκουπίζω με ηλεκτρική. Για τα υπόλοιπα ότι πεις! Ποιοτικό ηχείο για μουσική είναι κ τα Creative T5400 που τα έχω πάρει το 2004,πλήρως αναλογικά άλλα με καλά χαρακτηριστικά SnR και distortion. Μέχρι και Audiophiles τα έχουν τα συγκεκριμένα, δε συγκρίνονται όμως με ακόμη καλύτερα από της ανάλογες μάρκες που η amazon ούτε που τις έχει ακουστά για υλοποιήσεις  στο echo. Assistant σε τί; Στο πολυμήχανο κ πολυάσχολο πρόγραμμα σου σαν executive manager και που πάλι πρέπει να καθίσεις να το ρυθμίσεις από την αρχή για να κάνει αυτά που θες σωστά; Ή σε κάθε update που θα σου σπάει νεύρα. Και μετά μόλις θα το βαρεθείς (μετά από κανα 2 update δηλαδή ή κανα δυο μήνες χρήσης), θα γυρίσεις κλασικά στο ημερολόγιο-ατζέντα και μετά η Alexa Θα κάνει αυτό το οποίο πάντα προοριζόταν. Να διαλέξει κομμάτι μουσικής να παίξει ή να αλλάξει φωτισμό στη λάμπα RGB. Κορυφαίος "Assistant". Πολύ χρήσιμος! Η τεχνητή ανάγκη και ο υπερκαταναλωτισμός στο μεγαλείο της! Αφήστε με τώρα πάω να βάλω πλυντήριο στη σπηλιά μου....

Μιλας απο προσωπικη εμπειρια ή ειναι τελειως αστηριχτα τα συμπερασματα σου?

Το echo, που βγαινει και σε εκδοση για να συνδεθει με το ηχοσυστημα σου και να χρησιμοποιεις τα ποιοτικα ηχεια σου, δεν εχει τετοιο θεμα στους περισσοτερους χρηστες(που το εχουν χρονια και οχι απλα 2 μηνες) και για αυτο εχει πολυ υψηλο customer satisfaction rate.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς όμως δεν απευθύνονται σε αυτούς άλλα σε τεμπέληδες της νέας εποχής.

Ένας νορμάλ άρτιος άνθρωπος ΔΕΝ τα χρειάζεται για να ζήσει. 

Ούτε το πλυντήριο το χρειάζεσαι για να ζήσεις, αλλά μια χαρά το χρησιμοποιείς επειδή προσωπικά σε εξυπηρετεί. 

Οπότε ας μην γενικεύουμε σύμφωνα με τα δικά μας γούστα και ανάγκες μόνο... :)

Τα πλεονεκτήματα αυτών των συσκευών και υπηρεσιών, δεν περιορίζονται μόνο στο ότι καταλαβαίνουν τις φωνητικές εντολές. Αλληλεπιδρούν με όλο το σπίτι και τις συσκευές, προσφέροντας πολλές ευκολίες και αυτοματισμούς που μέχρι τώρα δεν τις είχαμε. 

• Like 1
Δημοσ.

Μιλας απο προσωπικη εμπειρια ή ειναι τελειως αστηριχτα τα συμπερασματα σου?

Το echo, που βγαινει και σε εκδοση για να συνδεθει με το ηχοσυστημα σου και να χρησιμοποιεις τα ποιοτικα ηχεια σου, δεν εχει τετοιο θεμα στους περισσοτερους χρηστες(που το εχουν χρονια και οχι απλα 2 μηνες) και για αυτο εχει πολυ υψηλο customer satisfaction rate.

Αυτό ακριβώς, εγώ προσωπικά αγόρασα το Echo 50€ και το σύνδεσα ασύρματα με το ηχείο μου το οποίο το μεταφέρω όπου θέλω, έχει ενσωματωμένο Spotify, TuneIn, Audible, Prime Music και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά έχω συνδέσει Google Calendar και iCloud με το Echo, τις υπενθυμίσεις μου από το κινητό, τις λάμπες και βάλε και όλα τα υπόλοιπα Skills που διάφορες εταιρίες έχουν προγραμματίσει, κάνει σχεδόν τα πάντα με μικρό κόστος και είναι αρκετά ανοιχτό για να συνδέσεις ότι συσκευή θες και να χρησιμοποιήσεις ότι υπηρεσία θες, από MyTaxi, Παραγγελίες φαγητού, Ειδήσεις, Ράδιο, Καιρός, Πληροφορίες γενικού περιεχομένου, ειδικού όπως η κίνηση στους δρόμους πριν πας στην δουλειά, το τηλέφωνο κάποιου καταστήματος που ψάχνεις, τα ωράρια. Όσο για τις ενημερώσεις γίνονται αυτόματα και δεν καταλαβαίνεις καν ότι ενημερώθηκε το Echo μαζί με τα Skills όλα γίνονται δίχως να το πάρεις χαμπάρι και προσφέρει στην τελική την άψογη εμπειρία για τον καταναλωτή. Τώρα μάλιστα με την καινούργια ενημέρωση δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιείς κλήσεις με το Echo χρησιμοποιώντας το κινητό σου και από το 2018 με το καινούργιο Hub και με το σταθερό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...