vaggrek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα σας θέλω να αλλάξω την κάρτα γραφικών του υπολογιστή μου. Έχω την Radeon 6450 HD και η μητρική του υπολογιστή μου είναι η Asus maximus formula x38. Τροφοδοτικο στον υπολογιστή αν θυμάμαι καλά είναι 500 watt.Η υπάρχουσα κάρτα μου κάνει κάτι νούμερα πολλές φορές κολλάει τα παιχνίδια ( συγκεκριμένα και μόνο το football manager παίζω δεν παίζω κανένα άλλο παιχνίδι γενικά) και στο 2017 έχω αργή απόκριση με χαμηλά γραφικά. Πολλές φορές όταν ανοίγει ο υπολογιστής κάνει 3 μπιπ μου βγάζει μύνημα checking nvram πατάω F1 και ανοίγει κανονικά. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις από κάρτα γραφικών μου αρκεί να είναι λίγο καλύτερη από την υπάρχουσα. Δεν γνωρίζω αν η καινούργια κάρτα πρέπει να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την υπάρχουσα. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Προτού προχωρήσεις σε αγορά δοκίμασε να λύσεις το θέμα με την υπάρχουσα. Κάνε ένα clear cmos και καθάρισε τα drivers με ddu Απο πότε άρχισε να συμβαίνει; Άλλαξες θέση στις ram ή πρόσθεσες;
vaggrek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Έχει εδώ και λίγο καιρό που κάνει το πρόβλημα με το nvram κατέβασα τους drivers και δεν εμφανίστηκε ξανά. Δεν έχω αλλάξει την ram καθόλου. Για το παιχνίδι που έλεγα τα προβλήματα τα έχει εξαρχής απλά τώρα παραεγινε. Θα το δοκιμάσω αυτό με το ddu Και μετά πως θα ξαναπεράσω τους drivers της κάρτας;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Κατεβάζεις http://www.amd.com/en-gb/products/graphics/desktop/6000/6450
vaggrek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Τελικά σχετικά με το nvram έγραφε πρόβλημα θερμοκρασίας για τον επεξεργαστή.Εγώ έκανα λάθος γιατί νόμιζα ότι έγραφε Gpu αντί για Cpu. Αυτό λογικά θα θέλει αλλαγή ψυκτρας ή κάνω λάθος; σχετικά με την κάρτα γραφικών το πρόβλημα παραμένει ακριβώς το ίδιο στο παιχνίδι. Χαμηλά γραφικά και κολλάει
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Τελικά σχετικά με το nvram έγραφε πρόβλημα θερμοκρασίας για τον επεξεργαστή.Εγώ έκανα λάθος γιατί νόμιζα ότι έγραφε Gpu αντί για Cpu. Αυτό λογικά θα θέλει αλλαγή ψυκτρας ή κάνω λάθος; σχετικά με την κάρτα γραφικών το πρόβλημα παραμένει ακριβώς το ίδιο στο παιχνίδι. Χαμηλά γραφικά και κολλάει Έχεις ανεμιστήρα μπροστά στο κουτί; Πόσο καιρό έχεις να καθαρίσεις - αλλάξεις πάστα επεξεργαστή;
vaggrek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Έχω καιρό πάνω από 2 χρόνια δεν είχα ασχοληθεί ποτέ Έχει ανεμιστήρα ναι
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Έχω καιρό πάνω από 2 χρόνια δεν είχα ασχοληθεί ποτέ Έχει ανεμιστήρα ναι ανα ετος μη σου πω ανα εξαμηνο αναλόγως πόσο λειτουργεί ο υπολογιστής χρειάζεται άνοιγμα για καθαρισμό απο σκόνες στους ανεμιστήρες και στις ψύκτρες. κατέβασε το speccy και βάλε μια εικόνα με τις θερμοκρασίες του συστήματος. δεν έχει και μεγάλες απαιτήσεις το παιχνίδι πάντως. Αυτό λογικά θα θέλει αλλαγή ψυκτρας ή κάνω λάθος; καθάρισμα βασικά αν έχει κάνει κουβέρτα απο σκόνη και αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας. Αν το σύστημα είναι πάνω απο 6-7 χρόνια χρειάζεται αλλαγή πάστας σίγουρα. 3
vaggrek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Βεβαίως θα ανεβάσω αν μπορέσω αύριο ή μεθαύριο.Το σύστημα είναι 10ετιας έχω χρονια να αλλάξω σίγουρα
Undertaker25 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Κατά πάσα πιθανότητα θέλεις καθάρισμα+πάστα όπως είπαν οι προλαλήσαντες. Βάλε το afterburner και τσέκαρε τι θερμοκρασίες σου βγάζει μέσα στο παιχνίδι τόσο ο επεξεργαστής όσο και η gpu. To FM17 έχει απειροελάχιστες απαιτήσεις και μου φαίνεται απίθανο να κολλάει στο σύστημά σου. Όπως επίσης και να κάνει throttling ο επεξεργαστής λόγω θερμοκρασίας. Θα πρέπει να ψήνεται για να γίνει κάτι τέτοιο με >90-95 βαθμούς. 1
vaggrek Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 η πρωτη εικονα δειχνει την θερμοκρασια οταν ανοιξα τον υπολογιστη.η δευτερη ειναι οταν επαιξα λιγο το παιχνιδι
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Γράφει ότι κάνει 3 μπιπ. Πιθανόν κάποια προβληματική μνήμη ή η κάρτα σου κάνει νερά. Πόσες μνήμες έχεις? Ποιο τροφοδοτικό έχεις? Τα 500W δεν λέει κάτι. Αυτές οι θερμοκρασίες είναι όταν βρίσκεσαι εκτός παιχνιδιού σωστά? 1
Undertaker25 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 η πρωτη εικονα δειχνει την θερμοκρασια οταν ανοιξα τον υπολογιστη.η δευτερη ειναι οταν επαιξα λιγο το παιχνιδι Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε πως συμπεριφέρεται το σύστημά σου ΕΝΤΟΣ παιχνιδιού και όχι στο περιβάλλον των Windows. Θα ανοίξεις το afterburner, θα πας ρυθμίσεις και μετά σε μια-μια τις ενδείξεις CPU Usage, CPU Temperature, GPU Temperature, GPU Usage, Framerate θα πατάς πάνω τους και θα τικάρεις κάτω εκεί που λέει Show in On-Screen Display. Θα φαίνεται κάπως έτσι. Πάτα οκ, κάνε ελαχιστοποίηση το afterburner και τρέξε το παιχνίδι. Πάνω αριστερά θα σου εμφανίζει τις ρυθμίσεις που επέλεξες, χρήση επεξεργαστή και κάρτας, θερμοκρασίες κτλ...
vaggrek Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Πρέπει να ανοίξω το κουτί να δω το μοντέλο της μνήμης. 4 μονές κάρτες μνήμης είναι (1gb η καθεμία) στο σύνολο είναι 4 gb και αν θυμάμαι καλά οι μνήμες είναι Corsair (όλες είναι ακριβώς οι ίδιες) θα δω και το τροφοδοτικό τι μάρκα είναι επειδή το έχω αλλάξει (το προηγούμενο κάηκε) θα στειλω αυριο για το παιχνιδι τις θερμοκρασίες και αργω συνηθως στις απαντησεις λογω εργασιας.Συγνωμμη και παλι
vaggrek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 για καποιο λογο δεν μπορεσα να βγαλω printscreen αυτο που ειδα ειναι 71 βαθμούς (max.76) θερμοκρασια και το gpu usage ηταν στο 100% (max.100) και το ram usage ηταν στο 2217 (max.2369) και τελος η θερμοκρασια του επεξεργαστη ηταν στους 86 βαθμούς κελσιου (max.92) δεν ξερω αν χρειαζεται κατι άλλο να γραψω.Αυτα τα νουμερα τα εβγαζε ενώ επαιζα το παιχνιδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα