bomberb17 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχω δει Site: αυτό εντυπωσιακό αν και ακριβούτσικο. Έχει dash cam και rear view cam για παρκάρισμα πάνω στον καθρέφτη. Ποιά η γνώμη σας; (παρακαλώ μην αρχίσουμε νομική συζήτηση για τις dash cams κλπ.) Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2017 από bomberb17
kostasbm Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 καλο ....ομως πρεπει να εξετασεις πως θα μπει στην υπαρχοντα θεση.....στο δικο μου θελει δεσιμο για να στηριχθει μονο αυτο βλεπω στα μειον γιατι βλεπω τα κουμπωματα να ειναι κοντα εκτος και αν εχει κατι σαν ιμαντα ασφαλειας για να μην ξεκουμπωνει
papars Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Το πιθανότερο είναι να μην δουλεύει το λογισμικό εκτώς Κίνας. Το αναφέρει στην περιγραφή.
stelios18120 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Παιζει οντως να μην δουλευει εκτος κινας οποτε μεγαλη προσοχη. Επισεις αν μπει στον ηδη υπαρχοντα καθρεφτη προσοχη στην οδηγηση.εγω προσωπικα δεν θα το εβαζα γιατι ευκολα σ αποσπαει την προσοχη εκει π ειναι.
oykas2001 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Στα σχόλια λένε ότι χρειάζεται κλήση σε κινέζικο νούμερο για ενεργοποίηση καθώς και κάρτα sim;
bomberb17 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Γράφουν ότι εκτός Κίνας δεν παίζουν οι χάρτες (σιγά και τι έγινε?) Το θέμα με το κινέζικο νούμερο το κοιτάνε λέει.. Κατά τα άλλα μου φαίνεται αρκετά καλό για τα λεφτά του. Κάμερες μπρος-πισω, forward collision warning και lane departure warning (αν σε πάρει ο ύπνος δηλαδή) είναι χαρακτηριστικά που υπάρχουν μόνο σε καινούρια αμάξια με πλούσιο εξοπλισμό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα