blackdeagle Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μας πληρώνει δηλαδή για να μας στέλνει κάθε 2 μέρες πμ αν δεν του απαντούσαμε το πρώτο πεντάλεπτο? Απαγορεύεται απο τους κανονισμούς, και το ξέρει. Δεν έχει καμία δικαιολογία. Δεν είναι πήρε φωτιά το pc του και θα του κάψει το σπίτι. άμα σας στέλνει συνέχεια εντάξει , τώρα για ενα ΠΜ.......... 1
Sheogorath Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 άμα σας στέλνει συνέχεια εντάξει , τώρα για ενα ΠΜ.......... Δεν είναι ένα πμ, είναι σε καμιά 20αριά άτομα το ίδιο πμ, για σχεδόν κάθε θέμα. Εγώ είχα την χαρά να λάβω μόνο για 4 θέματά του. 1
Chrysostomos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 άμα σας στέλνει συνέχεια εντάξει , τώρα για ενα ΠΜ.......... Κάθε φορά που ανοίγει κάποιο θέμα,μας τρελαίνει στα pm. τον έχω κάνει άπειρες φορές αναφορά και επιτέλους σε εμένα τουλάχιστον σταμάτησε να στέλνει. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Εντάξει, σε μένα πρώτη φορά στέλνει και γέλασα όταν έμαθα πως έστειλε και σε άλλον. Σιγά μην κάνω αναφορά. Αν συνεχιστεί, θα κάνω
blackdeagle Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Εντάξει, σε μένα πρώτη φορά στέλνει και γέλασα όταν έμαθα πως έστειλε και σε άλλον. Σιγά μην κάνω αναφορά. Αν συνεχιστεί, θα κάνω χαχαχα,αμα γίνει η αρχή.... την πάτησες... 2
mcrae13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Και εμένα μου έστειλε,πρωί πρωί..λέω τι διάλα,δεν τον ξ΄ερω τον άνθρωπα...
Sakiz105 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ ένιωσα ντίβα που μου ήρθε προσωπικό να απαντήσω στις 5 το πρωί 1
Alexlooker Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Τον έκανα αναφορά. Και δεν είναι ο μόνος που το κάνει αυτό θυμαμαι εχει ιστορικο ψυχολογικα-μοναξια προσωπικο μηνυμα=αναφορα;;; θυμαμαι εχει ιστορικο ψυχολογικα-μοναξια προσωπικο μηνυμα=αναφορα;;; εμενα τον τελευταιο χρονο 2-3 μονο. Why???
nvnight Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μη 'λείψω' και εγώ απο το club των μυνηματιζόμενων.. 1
ilos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μου είχε στείλει και εμένα (κλασσικά copy paste το link του thread μόνο). New meta μετά τα clickbait έχουμε τα postbait .
internetakis1994 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 βρέθυκε βίδα και βίδωσε και καλα αφου τέριαξε είμαστε οκ ! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ευτυχως. Γιατι γεμισε το Inbox μου με PM. Μην κοιτας που δεν μιλαω.
Dr_73 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μιας και βλέπω μανούρα για τα pm ... έναν τύπο που μου έστειλε ειρωνικό pm για αγγελία που είχα βάλει , επειδή η τιμή δεν ήταν του γούστου του ... τι πρέπει να τον κάνω ;;; (την αναφορά που του έκανα μάλλον την έγραψαν).
Sheogorath Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 ^^ Στέλνεις λινκ αγγελίας ΤΟΥ σε φίλο, ζητάει αντικαταβολή στην άνω κάτω Καρδίτσα και πιστολιαζει. Μετα του στέλνεις πμ, "περαστικά".
Sakiz105 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 ^^ Στέλνεις λινκ αγγελίας ΤΟΥ σε φίλο, ζητάει αντικαταβολή στην άνω κάτω Καρδίτσα και πιστολιαζει. Μετα του στέλνεις πμ, "περαστικά". Και μετά σου λένε "θεσσαλία δεν στέλνω αντικαταβολή" , ρε ουστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα