internetakis1994 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα εχω ενα πσ το οποιο εκει που βειδωνει η καρτα γραφικων (πανω στη λαμαρυνα του πσ δηλαδη) εχουνε φαγοθει η τρυπες (ανοιξει) με αποτελεσμα να θελει πιο χοντρη βιδα για να κρατησει,,βρηκα μια εβαλα αλα δεν κραταει και πολυ καλα γιατι οπως ειπα η τρυπες πανω στη λαμαρυνα του κουτιου εχουνε ανοιξει ......(δεν εχουνε σπασει απλα φαγοθηκαν και ανοιξαν λιγο παραπανω με αποτελεσμα να θελη πιο χοντρη βιδα,,ελπιζω να καταλαβενετε τη ενοοω) τη μπορω να κανω? Να φοβαμε για τη καρτα που δεν ειναι καλα βιδομενη?? Καμια πατεντα.?
Sakiz105 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 δεν ξέρω γιατί μου έστειλες προσωπικό αλλά βάλε zipties . Έχω δέσει από laptop μέχρι δορυφορικό πιάτο με αυτά 2
kogos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μικρά παξιμάδια 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 δεν ξέρω γιατί μου έστειλες προσωπικό αλλά βάλε zipties . Έχω δέσει από laptop μέχρι δορυφορικό πιάτο με αυτά Μια απ τα ίδια 1
Merijohn Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μια απ τα ίδια α δεν ήμουν ο μόνος δηλαδή που είχε προσωπικό μήνυμα
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 α δεν ήμουν ο μόνος δηλαδή που είχε προσωπικό μήνυμα Ε λογικά θα έστειλε σε άλλους 20-30 χααχαχαχ 2
Apoll Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Πως μας βρηκε? Τον έκανα αναφορά. Και δεν είναι ο μόνος που το κάνει αυτό 2
JohnVani18 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Εναλλακτικά βάλε στήριγμα για να την κρατάει σε θέση. υγ : πμ κι εγω
Silenzio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 έλα ρε, τόλμησε και σας έστειλε πμ για βοήθεια που ζητούσε ? ξέχασα εδώ είστε για να δείχνετε γαμάτοι με τις γνώσεις σας.. 4
FarCry Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 παιδια εστειλε και σε μενα βαριεμαι να κανω και εγω αναφορα. καντε εσεις
Sheogorath Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Κάνε τε όλοι. Το έχει ξανακάνει αρκετές φορές και του την είπε δικαίως ένας μοδερατορας. Αν δεν καταλαβαίνει αλλιώς ας καταλάβει με ποινές.
blackdeagle Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Βάλε στήριγμα,ότι ναναι....Παιδιά μια βοήθεια ζήτησε ο άνθρωπος,και σιγά λες και κάτι είστε και σας 'εστειλε ΠΜ...έχετε καβαλήσει... 2
Sheogorath Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Βάλε στήριγμα,ότι ναναι.... Παιδιά μια βοήθεια ζήτησε ο άνθρωπος,και σιγά λες και κάτι είστε και σας 'εστειλε ΠΜ...έχετε καβαλήσει... Μας πληρώνει δηλαδή για να μας στέλνει κάθε 2 μέρες πμ αν δεν του απαντούσαμε το πρώτο πεντάλεπτο? Απαγορεύεται απο τους κανονισμούς, και το ξέρει. Δεν έχει καμία δικαιολογία. Δεν είναι πήρε φωτιά το pc του και θα του κάψει το σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα