Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα πσ το οποιο εκει που βειδωνει η καρτα γραφικων (πανω στη λαμαρυνα του πσ δηλαδη) εχουνε φαγοθει η τρυπες (ανοιξει) με αποτελεσμα να θελει πιο χοντρη βιδα για να κρατησει,,βρηκα μια εβαλα αλα δεν κραταει και πολυ καλα γιατι οπως ειπα η τρυπες πανω στη λαμαρυνα του κουτιου εχουνε ανοιξει ......(δεν εχουνε σπασει απλα φαγοθηκαν και ανοιξαν λιγο παραπανω με αποτελεσμα να θελη πιο χοντρη βιδα,,ελπιζω να καταλαβενετε τη ενοοω) τη μπορω να κανω? Να φοβαμε για τη καρτα που δεν ειναι καλα βιδομενη?? Καμια πατεντα.?

Δημοσ.

δεν ξέρω γιατί μου έστειλες προσωπικό αλλά βάλε zipties :P. Έχω δέσει από laptop μέχρι δορυφορικό πιάτο με αυτά

• Like 2
Δημοσ.

έλα ρε, τόλμησε και σας έστειλε πμ για βοήθεια που ζητούσε ? ξέχασα εδώ είστε για να δείχνετε γαμάτοι με τις γνώσεις σας..

• Like 4
Δημοσ.

Κάνε τε όλοι. Το έχει ξανακάνει αρκετές φορές και του την είπε δικαίως ένας μοδερατορας.

Αν δεν καταλαβαίνει αλλιώς ας καταλάβει με ποινές.

Δημοσ.

Βάλε στήριγμα,ότι ναναι....

Παιδιά μια βοήθεια ζήτησε ο άνθρωπος,και σιγά λες και κάτι είστε και σας 'εστειλε ΠΜ...έχετε καβαλήσει...

• Like 2
Δημοσ.

Βάλε στήριγμα,ότι ναναι....

Παιδιά μια βοήθεια ζήτησε ο άνθρωπος,και σιγά λες και κάτι είστε και σας 'εστειλε ΠΜ...έχετε καβαλήσει...

Μας πληρώνει δηλαδή για να μας στέλνει κάθε 2 μέρες πμ αν δεν του απαντούσαμε το πρώτο πεντάλεπτο?

Απαγορεύεται απο τους κανονισμούς, και το ξέρει. Δεν έχει καμία δικαιολογία. Δεν είναι πήρε φωτιά το pc του και θα του κάψει το σπίτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...