Freddy75 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Γειά σε όλους. Χθές αντιμετώπισατο εξής θέμα με το battlefront ultimate edition: ακολουθώντας τις οδηγίες του manual στη συσκευασία,καταχώρησα τον κωδικό του season pass. Στη συνέχεια κατέβασα ως free-φυσικά πλέον-τα 4 expansion packs (μέχρι και κείνη τη στιγμή τα 4 εικονίδια,όταν επέλεγες το πεδίο "multiplayer",είχαν ένα λουκέτο και ήταν ασπρόμαυρα, αν θυμάμαι καλά), μου εμφάνισε το μήνυμα"installed"και για 4 addons καθώς και για το season pass, και όταν επέλεξα το "multiplayer"mode, πλέον τα 4 εικονίδια δεν ήταν κλειδωμένα, ήταν έγχρωμα αλλά επιλέγοντας να παίξω σε καθένα από αυτά,με παρέπεμπε και πάλι στο store για αγορά με συνδρομή(????). Ας με βοηθήσει παρακαλώ κάποιος!!! (Το παιχνίδι ήταν καινούργιο/σφραγισμένο και μου ήρθε από το κατάστημα gamescom.
aekoupoli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Σε υπολογιστη,ps4 σε τι το εχεις αγορασει? 1
kiko33gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Λογικά είσαι σε PS4, άρα για να παίξεις online θέλεις και συνδρομή PS Plus. Μήπως αυτό εννοεί;
Freddy75 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Kiko33gr,ναί σε ps4 αναφέρομαι.Εκτός από τον κωδικό του manual στη συσκευασία,χρειάζομαι και συνδρομή?Δηλαδή ο κωδικός είναι μόνο για το ξεκλείδωμα?Διότι στο λογαριασμό μου στο pkaystadion store,στο ιστορικό αγορών μου αναφέρει για τα 4 expansion packs το μήνυμα"purchased"καθώς επίσης και για το season pass. Kiko33gr μου φαίνεται,αν είναι έτσι λίγο περίεργο,διότι αν δε κάνω λάθος και με την κανονική έκδοση του battlefront μπορείς να παίξεις multiplayer αρκεί να έχεις συνδρομή(PS plus).Δηλαδή το παιχνίδι το πληρώνεις ΜΟΝΟ για το ξεκλείδωμα?Και για να συμμετάσχεις σε πίστα multiplayer θές συνδρομή?
stelios18120 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ναι θελει να εχεις ps plus Βαλε συνδρομη και θα εισαι οκ
Freddy75 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ φίλε...και καλό μήνα επίσης. ...ναί(συγγνώμη που πρήζω το forum)αλλά ο κωδικός(που βρίσκεται σε χαρτί ως season pass)τότε τι εξυπηρετεί?
becoming_I Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ φίλε...και καλό μήνα επίσης. ...ναί(συγγνώμη που πρήζω το forum)αλλά ο κωδικός(που βρίσκεται σε χαρτί ως season pass)τότε τι εξυπηρετεί? Εφόσον έχεις playstation plus σου δίνει δικαίωμα πρόσβασης σε online multiplayer. Κάποια season pass έχουν online και offline περιεχόμενο.
Freddy75 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκρισή σας αλλά και πάλι δε το καταλαβαίνω...ούτε σε offline mode μπορώ να παίξω τις πίστες που διατίθενται μέσα απο την επιλογή "multiplayer".Δηλαδή:επιλέγω το πεδίο multiplayer και πατώντας το τετράγωνο στο dual shock μου εμφανίζει επιμέρους πίστες που όμως και πάλι δεν έχω πρόσβαση.
aekoupoli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 ΤΟ battlefront 1 ειναι μονο online δεν εχει single player κτλ οποτε χρειαζεσαι συνδρομη ps plus member για να παιξεις.Ο κωδικος που εβαλες ηταν για να σου ξεκλειδωθει ολο το περιεχομενο(dlc ktl)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα