Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σκεφτομαι εντος 2017 να αγορασω ενα νεο πσ(το προηγουμενο αν και 12ετιας  δουλευει αριστα)

χρηση καθαρα gaming/χαλαρες εφαρμογες,browseing ταινιες κτλ.

το θεμα μου ειναι να παιζει τα παντα σε 1080,60 fps ultra graphics και γενικα να ειναι futureproof ,πχ σε καμια πενταετια μπορει να χτυπησω νεα gpu/4k tv

i) Το ποσό που διαθέτουμε:ως 1300

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (οπως ειπα να παιζει αψογα καινουρια παιχνιδια 2017 και μετα.)

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:οχι

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (οχι εχω μια 42αρα  1080lg 200hz και μια dell 25αρα)

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? απο ενα αν γηινεται και στησιμο ακομα καλυτερα

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (ναι) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?οχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> οπως ειπα μετα απο 5 ετη και ισως καμια 4κ καρτα γραφικων

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? οχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? οχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:αναφερω οτι εχω ηδη ενα πσ με 1τβ σκληρο που χρησιμοποιω και σαν αποθηκευτικο χωρο για μεγαλα αρχεια,αρα με ενα ssd 256 ειμαι υπερπληρης

επισης ενα τελευταιο που θελω να ρωτησω, δεν εχω ιδεα απο χαρντργουερ ειναι τι παιζει με τους επεξεργαστες αυτη τη στιγμη,γιατι διαβαζω οτι και η amd πλεον εβγαλε καινουριους αυτους τους ryzen οπως και η ιντελ εντος ημερων τους coffelake,οπως ειπα βασικοτατο στοιχειο του πσ να ειναι futureproof ,αρα να περιμενω μηπως λιγο διαστημα  και να παω σε νεο συστημα επξεργαστη???

Δημοσ.

Βλέπω το κομπο 8600-1070 προτείνεται αρκετά σε αυτό το μπάτζετ (με μια z170 και μια 16ρα ραμ)

Όμως αύριο βγαίνει ότι Coffee lake και πρόσφατα βγήκε η νέα σειρά της AMD. Σαν πιο καινούργιο δεν είναι και πιο Future proof.??

Ο 8600κ ενδείκνυονται για gaming ενώ όι άλλο όχι?

Κάτι τέλος έστω ο i7 ναι είναι δυνατότερος. Αξίζει όμως σε αναλογία τιμής με δύναμη αυτή η διαφορα με ryzen??

Ξεχάσα να αναφέρω ότι ψάχνω αποκλειστικά nonoverclock σύστημα

Δημοσ.

Z370 μητρικές θα βγουν αρχικά και αργότερα το 2018 Β350 και Η370  για τους non-overclockers. 

Όμως αύριο βγαίνει ότι Coffee lake και πρόσφατα βγήκε η νέα σειρά της AMD. Σαν πιο καινούργιο δεν είναι και πιο Future proof.??

Ο 8600κ ενδείκνυονται για gaming ενώ όι άλλο όχι?

Κάτι τέλος έστω ο i7 ναι είναι δυνατότερος. Αξίζει όμως σε αναλογία τιμής με δύναμη αυτή η διαφορα με ryzen??

Για gaming θα είναι καλύτεροι από τους ryzen. Aλλά ας περιμένουμε να δούμε τα συγκριτικά αφού κυκλοφορήσουν πρώτα για ασφαλή συμπεράσματα. Στην αρχή θα είναι και αρκετά ψηλά η τιμή τους οπότε καλύτερο χρονικά σημείο για αγορά coffeeake combo θα είναι από το Γενάρη και μετά.  

Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο σε 2-3 "μεγαλες" αλυσιδες γιατι θα κανω και εγω αναβαθμιση και δεν εχουν ημερομηνια παραλαβης για τους καινουργιους επεξεργαστες οποτε μαλλον θα πρεπει να περιμενεις λιγο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...