driftingcris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα. Πριν απο εναν χρονο, ειχα αγορασει ενα λαπτοπ απο μελος το φορουμ(HP Compaq NX9420), το οποιο μεχρι και σημερα ειναι ο υπολογιστης του πατερα μου. Χθες, βγηκε το pop up των windows, το οποιο προειδοποιει για χαμηλη μπαταρια. Ο πατερας μου συνδεσε κανονικα το τροφοδοτικο. Και απο τοτε, οταν λειτουργει με τροφοδοτικο συνδεμενο, εχει θεμα. Δεν δουλευει ουτε το mouse(usb), ουτε και το touchpad. Το touchpad κουναει λιγο τον cursor, αλλα οπως νανε, και οχι παντα, ενω το δεξι και αριστερο κλικ δουλευουν κανονικα. Το mouse, ειναι τελειως νεκρο. Δεν κουναει τον cursor, και δεν δουλευει κανενα απο τα κουμπια. Επισης, οταν το συνδεω, βγαινει pop up οτι εγινε ασφαλης καταργηση του ethernet adapter(εγω το δουλευω μεσω wifi). Περα απο αυτα, το λαπτοπ δουλευει κανονικα. Αμα το αφησω να παιζει 720p60 στο youtube(το οποιο ζοριζει το cpu) και συνδεσω το τροφοδοτικο, δεν κολλαει. Αμα βγαλω το τροφοδοτικο, ολα λειτουργουν κανονικα. Με ενα γρηγορο google search, ειδα οτι πολυς κοσμος λεει οτι ηταν θεμα του τροφοδοτικου(το οποιο στην περιπτωση μου δεν ειναι το γνησιο της HP, αλλα καποια κινεζια). Δυστυχως, δεν εχω καποιον γνωστο που να εχει λαπτοπ με ιδιο power supply connector. ps: ναι, δοκιμασα 3 διαφορετικα mouse. ιδιο θεμα. ps2: το δικιμασα χωρις μπαταρια. ιδιο θεμα. ps3: ναι ετρεξα malwarebytes ps4: ναι, δοκιμασα ubuntu livecd. ιδιο θεμα. ps5: οχι, δεν ειναι καποια ρυθμιση στο bios. το τσεκαρα. ps6: ναι δοκιμασα αλλη πριζα(δοκιμασα και σε αλλο σπιτι ) Εχει κανεις καμια ιδεα? Και αν οχι, εχει κανεις εμπειρια με φθηνα laptop psu απο ebay ?
Raptorex Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/7832014/HP-AC-Adapter-90W-391173-001.html
driftingcris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Ε αν ειναι δυνατον Ειδα τιμες απο εξωτερικο, και φανταστηκα οτι εδω θα ειναι τα διπλασια. Ευχαριστω πολυ φιλε μου! Πριν παω για παραγγελια, ξερει κανεις αν ειναι σιγουρα το τροφοδοτικο το προβλημα?
Raptorex Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Με τα συμπτώματα που γραφεις 9/10 φταίει το τροφοδοτικό.Αν δεν έχεις πολύμετρο να μετρήσεις το τροφοδοτικό δεν μπορείς να είσαι βέβαιος 100%.
driftingcris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Πολυ ωραια. Θα κοιταξω να δανειστω καποιο απο κανεναν φιλο. Αν δεν βρω, παω για παραγγελια. Ευχαριστω πολυ και παλι φιλε μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα