Προς το περιεχόμενο

samsung tablet μουφα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια γνωστή μου αγόρασε ένα 10άρι ταμπλέτsamsung από skroutz μαγαζί . Δε μπορεί να κατεβασει κάποιες Samsung εφαρμογές λέει και από το κουτί και απο τους ηχουν έναρξης, της ειδέας καποιός ότι είναι Samsung αντιγραφή. Υπάρχει τέτοια πιθανότητα ;

Δημοσ.

Τι είναι το KIES φίλε; που θα το βρω ;

Εδώ σε έχω

http://www.lmfgtfy.com/?q=%CF%84%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9+%CF%84%CE%BF+kies

ontopic :

Επειδή βλέπω και εσένα και τη γνωστή σου να εχετε αρκετές ελλείψεις θα σου προτεινα τη δευτερα το πρωι να παρει τηλ στη samsung και με βάση το serial να δειτε τι συσκευή ειναι. Δεν αποκλέιω να ειναι μουφα samsung αλλά οι πιθανοτητες ειναι απειροελάχιστες για να το παρω σοβαρα. Αν το αγόραζε απο ένα περιπλανομενο γυφτο στην Αγια Βαρβάρα, θα το εβλεπα πιο πιθανό, αλλά τωρα κατι αλλο συμβαίνει. Απο εκεί και πέρα αν ειναι οκ το serial, να κάνει επαναφορα εργοστασιακών

• Like 1
Δημοσ.

Μια γνωστή μου αγόρασε ένα 10άρι ταμπλέτsamsung από skroutz μαγαζί . Δε μπορεί να κατεβασει κάποιες Samsung εφαρμογές λέει και από το κουτί και απο τους ηχουν έναρξης, της ειδέας καποιός ότι είναι Samsung αντιγραφή. Υπάρχει τέτοια πιθανότητα ;

Αν γραψεις σωστα ελληνικα,ισως καταλαβουμε τι θες να πεις...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Register με email θελει και το google app k to samsung app...

Αλλιως να στειλει φωτο απο το κινητο οταν βγαζει το μηνυμα που λεει οτι δεν μπορει να κατεβασει λογω χ...

Επεξ/σία από kage
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...