billiboo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα παιδια εδω και 2 μερες καθε φορα που παω να μπω στο σαιτ απο το σελιδοδεικτη στη γραμμη του chrome με βγαζει σε ενα captcha μπορω να το κανω καπως disable?
patrickdrd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 χαχα τι λες μωρέ δεν γίνονται αυτά για δοκίμασε με άλλο browser
billiboo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 ναι ρε καθε φορα που ανοιγω τον chrome και παταω να μπω insomnia captcha
Telis123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 και σε μενα τα ιδια, δεν μπορει να γινει κατι ?
patrickdrd Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 τι λετε μωρε; πλακα μας κανετε ετσι; δεν εχω πετυχει ποτε τετοιο πραγμα στο ινσομνια! για βαλτε κανα screenshot να δουμε
jeep13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μηπως εχετε καποιο "προσθετο", που σας κανει ανακατεθυνση και μετα μπαινει στο insomnia; Αλλα θα το εκανε και σε αλλα σαιτ.
papoys1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Και μένα μου το έκανε κάποια στιγμή παλιότερα για 5-6 μέρες. Τώρα και με chrome και firefox μια χαρά μπαίνει.Κανένα πρόβλημα.Έφτιαξε από μόνο του.
benign Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Σημερα εχω και εγω το ιδιο προβλημα καθε φορα που προσπαθω να ερθω στο ινσομνια. Seamonkey χρησιμοποιω και εδω και 12 χρονια δεν ειχα ποτε προβλημα. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2017 από benign
benign Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Επανηρθε το προβλημα και εχω δοκιμασει σε 3 browsers,Seamonkey,Firefox and Internet Explorer. To screenshot που παραθετω,ειναι απο τον Internet Explorer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα