Προς το περιεχόμενο

Lenovo Ideapad 300 15ISK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το laptop του τίτλου, το οποίο έχει 4GB RAM και CPU (64bit). Εγώ του έχω βάλει Windows 10 32bit, αλλά μετά την αναβάθμηση στην τελευταία έκδοση των Windows 10 το WLAN του δεν λειτουργεί. Του έβαλα ethernet καλώδιο, έχει internet κανονικά, πήγα διαχειρηση συσκευών μου λέει έχω την τελυταία έκδοση του driver, ψάχνω μέσο Windows Update και πάλι τίποτα, στο site της lenovo για το συγκεκριμενο laptop δίνει drivers μόνο για 64bit εκδόσεις. Τώρα το κάνω μια επαναφορά στην προηγούμενη έκδοση του και λογικά θα δουλέψει. Λέτε να του κάνω ένα format και να του βάλω την έκοδση των 64; Θα έχω και στο μέλλον και άλλα τέτοια προβλήματα; Επίσης  όταν ανοίγω τις ιδιότητες στον υπολογιστή, στο σύστημα, μου γράφει "Εγατεστημένη Μνήμη (RAM): 4,00 GB (2,07 GB ειναι δυνατή η χρήση)"

Δημοσ.

Καλύτερα να βάλεις τα windows 10 x64 που δίνει και drivers ο κατασκευαστής, γι αυτό και αναγνωρίζει μόνο 2.07gb ram από τα 4gb με windows x32 και δε θα έχεις προβλήματα τέτοια στο μέλλον.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να μπω στο BIOS για να του αλλάξω την σειρά του boot. Δεν θυμάμαι πως το είχα κάνει

Δημοσ.

ναι δεν μπαίνει έτσι, έχει ένα κουμπί στα αριστερά το "novo", το έκανα το format αλλά με μπερδεύει κάτι στους drivers

https://pcsupport.lenovo.com/bd/en/products/laptops-and-netbooks/300-series/300-15isk/downloads

από τους drivers για τα γραφικά, κατεβάζω τους intel που είναι ο επεξεργαστής ή amd που είναι η καρτα;

Δημοσ.

ο επεξεργαστής intel έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών,κάνεις εγκατάσταση πρώτα τον intel και μετά amd.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...