sunny47 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν μετά από αρκετό ψάξιμο (έκανα και topic για αυτό πριν κάποιο καιρό) έχω καταλήξει στο ότι μάλλον θα πάρω είτε το J5 2017 ή πιο πιθανά λόγω της μεγαλύτερης οθόνης το J7 2017. Με ενδιαφέρει το κινητό να είναι δυνατό στην μπαταρία δηλαδή να διαρκεί και να μην πέφτει με αρκετή χρήση αμέσως, να αντέχει κάπως βαριές εφαρμογές όπως fb, instagram και άλλες παρόμοιες και κανένα παιχνίδι ίσως μία στο τόσο. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο για όσους ίσως έχουν αυτά τα κινητά μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας σαν απόδοση και αν είσαστε ευχαριστημένοι για την μπαταρία, τις εφαρμογές και την ταχύτητα τους; Ακόμα πιο από τα δύο είναι καλύτερο ίσως κατά την γνώμη σας;
saruman123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Το j7 έχει καλύτερη ανάλυση,μεγαλύτερες ιντζες ,μεγαλύτερη ram,μικρότερο διάφραγμα (f/1,7),μεγάλη μπαταρία,sar 0.57 W/kg (head) 1.33 W/kg (body) Το J5 έχει 0.35 W/kg (head) 1.36 W/kg (body) Στα άλλα είναι ίδια. Οπότε καταλαβαίνεις ότι αυτό υπερισχύει ,αλλά γιατί δεν παίρνεις το xiaomi redmi note 4? 1
vairass Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν μετά από αρκετό ψάξιμο (έκανα και topic για αυτό πριν κάποιο καιρό) έχω καταλήξει στο ότι μάλλον θα πάρω είτε το J5 2017 ή πιο πιθανά λόγω της μεγαλύτερης οθόνης το J7 2017. Με ενδιαφέρει το κινητό να είναι δυνατό στην μπαταρία δηλαδή να διαρκεί και να μην πέφτει με αρκετή χρήση αμέσως, να αντέχει κάπως βαριές εφαρμογές όπως fb, instagram και άλλες παρόμοιες και κανένα παιχνίδι ίσως μία στο τόσο. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο για όσους ίσως έχουν αυτά τα κινητά μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας σαν απόδοση και αν είσαστε ευχαριστημένοι για την μπαταρία, τις εφαρμογές και την ταχύτητα τους; Ακόμα πιο από τα δύο είναι καλύτερο ίσως κατά την γνώμη σας; Xiaomi NOTE 4x πάρε να σωθείς
AggelosTz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δεν θέλω να προσβάλω αλλά μακριά από σειρές J της Samsung. Πεταμένα λεφτά. Πάρε Xiaomi όπως πρότειναν ήδη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα