laxanoulis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδιά, καλησπέρα. Έχω κάποιες απορίες και θέλω βοήθεια. Πρώτ' απ' όλα θα ξεκινήσω, λέγοντας σας πως ζω στις Σέρρες και αυτή τη στιγμή έχω σύνδεση στη Forthnet έως 24mbps(κλασική 14/1 ταχύτητα). Η περιοχή μου ακόμα δεν έχει VDSL, αλλά εγώ επειδή ασχολούμαι με το YouTube, ενδιαφέρομαι άμεσα για αναβάθμιση γραμμής. Στην περιοχή έχουμε την εταιρία Optilan η οποία δίνει οπτικές ίνες και με ενημέρωσαν ότι μέχρι τον Ιανουάριο θα έχει έρθει και στην περιοχή μου. Δίνουν ταχύτητες 30/30, 50/50 και 100/100 σε πολύ νορμάλ τιμές(αν δεν κάνω λάθος 28 ευρώ τα 50/50). Σήμερα όμως γύρισε η γυναίκα μου σπίτι και μου έφερε ένα προσπέκτους μια εταιρίας με όνομα w.i.s.p. Ερμής. Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτό? Δίνει ταχύτητες μέχρι 50/30 με 39,5 ευρώ, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω είναι εντελώς ασύρματη η σύνδεση. Σωστά? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2017 από laxanoulis
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Το λινκ αυτό που εχεις βάλει δεν δε βγάζει στην εταιρεία αλλά στο insomnia διόρθωσε το 1
laxanoulis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Το λινκ αυτό που εχεις βάλει δεν δε βγάζει στην εταιρεία αλλά στο insomnia διόρθωσε το Δεν το παρατήρησα ότι ήταν λάθος. Το διόρθωσα. Το link δουλεύει κανονικά τώρα.
bill2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Απο ότι κατάλαβα πρέπει να είναι σαν το sattelite 2play του οτε και της nova δλδ να έχεις υπηρεσίες με δορυφορικό πίατο
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν λέει και τίποτα το σιτε για να καταλάβουμε, βέβαια αποκλείοντε οπτικές ίνες, τώρα πως παρέχουν υπηρεσίες μονο αυτοι το ξερουν
infin1tyGR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέσω WiFi παρέχουν. Γίνεται και σε άλλες πόλεις αυτό.
laxanoulis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Απο ότι κατάλαβα πρέπει να είναι σαν το sattelite 2play του οτε και της nova δλδ να έχεις υπηρεσίες με δορυφορικό πίατο Μάλλον, κ' εγώ αυτό κατάλαβα γιατί λέει έρχονται και σου τοποθετούν πιάτο στο μπαλκόνι. Μέσω WiFi παρέχουν. Γίνεται και σε άλλες πόλεις αυτό. Όχι μέσω WiFi, αλλά μέσω δορυφορικού πιάτου. Δεν λέει και τίποτα το σιτε για να καταλάβουμε, βέβαια αποκλείοντε οπτικές ίνες, τώρα πως παρέχουν υπηρεσίες μονο αυτοι το ξερουν Οι οπτικές ίνες που ανέφερα είναι άλλη εταιρίας. Δεν είναι της Ερμής. Απ' ότι διαβάζω δίνουν μέσω δορυφορικού πιάτου που σου τοποθετούν. Η ερώτηση μου εμένα είναι, αξίζει να βάλω κάτι τέτοιο(η τιμές μου φαίνονται αρκετά υψηλές), ή να περιμένω να βάλω οπτικές ίνες από την άλλη εταιρία?
infin1tyGR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Κεραία WiFi είναι. Απλά έχει παραβολικό σχήμα σαν δορυφορικό πιάτο ίσως. Αλλά καμία σχέση με δορυφόρο, επίγεια βρίσκονται οι κεραίες τους. Αν μπορείς να περιμένεις για οπτικές ίνες, είναι η καλύτερη λύση. Πιο αξιόπιστη και πιο οικονομική.
laxanoulis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Κεραία WiFi είναι. Απλά έχει παραβολικό σχήμα σαν δορυφορικό πιάτο ίσως. Αλλά καμία σχέση με δορυφόρο, επίγεια βρίσκονται οι κεραίες τους. ermiswisp.png Αν μπορείς να περιμένεις για οπτικές ίνες, είναι η καλύτερη λύση. Πιο αξιόπιστη και πιο οικονομική. Σίγουρα δεν είναι δορυφορικό και είναι επίγειο. Άρα είναι wifi σήμα. Κατάλαβα. Κ εγώ έτσι λέω, να περιμένω για οπτική ίνα. Αν όντως ισχύει ότι θα έρθουν στην περιοχή μου τον Ιανουάριο τότε είναι το καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα