Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, καλησπέρα. Έχω κάποιες απορίες και θέλω βοήθεια. 

Πρώτ' απ' όλα θα ξεκινήσω, λέγοντας σας πως ζω στις Σέρρες και αυτή τη στιγμή έχω σύνδεση στη Forthnet έως 24mbps(κλασική 14/1 ταχύτητα). Η περιοχή μου ακόμα δεν έχει VDSL, αλλά εγώ επειδή ασχολούμαι με το YouTube, ενδιαφέρομαι άμεσα για αναβάθμιση γραμμής. 

Στην περιοχή έχουμε την εταιρία Optilan η οποία δίνει οπτικές ίνες και με ενημέρωσαν ότι μέχρι τον Ιανουάριο θα έχει έρθει και στην περιοχή μου. Δίνουν ταχύτητες 30/30, 50/50 και 100/100 σε πολύ νορμάλ τιμές(αν δεν κάνω λάθος 28 ευρώ τα 50/50).

Σήμερα όμως γύρισε η γυναίκα μου σπίτι και μου έφερε ένα προσπέκτους μια εταιρίας με όνομα w.i.s.p. Ερμής. Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτό? Δίνει ταχύτητες μέχρι 50/30 με 39,5 ευρώ, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω είναι εντελώς ασύρματη η σύνδεση. Σωστά? 

Επεξ/σία από laxanoulis
Δημοσ.

Το λινκ αυτό που εχεις βάλει δεν δε βγάζει στην εταιρεία αλλά στο insomnia διόρθωσε το

Δεν το παρατήρησα ότι ήταν λάθος. Το διόρθωσα. Το link δουλεύει κανονικά τώρα. 

Δημοσ.

Απο ότι κατάλαβα πρέπει να είναι σαν το sattelite 2play του οτε και της nova δλδ να έχεις υπηρεσίες με δορυφορικό πίατο

Μάλλον, κ' εγώ αυτό κατάλαβα γιατί λέει έρχονται και σου τοποθετούν πιάτο στο μπαλκόνι. 

Μέσω WiFi παρέχουν. Γίνεται και σε άλλες πόλεις αυτό.

Όχι μέσω WiFi, αλλά μέσω δορυφορικού πιάτου. 

Δεν λέει και τίποτα το σιτε για να καταλάβουμε, βέβαια αποκλείοντε οπτικές ίνες, τώρα πως παρέχουν υπηρεσίες μονο αυτοι το ξερουν

Οι οπτικές ίνες που ανέφερα είναι άλλη εταιρίας. Δεν είναι της Ερμής. Απ' ότι διαβάζω δίνουν μέσω δορυφορικού πιάτου που σου τοποθετούν.

Η ερώτηση μου εμένα είναι, αξίζει να βάλω κάτι τέτοιο(η τιμές μου φαίνονται αρκετά υψηλές), ή να περιμένω να βάλω οπτικές ίνες από την άλλη εταιρία?

Δημοσ.

Κεραία WiFi είναι. Απλά έχει παραβολικό σχήμα σαν δορυφορικό πιάτο ίσως. Αλλά καμία σχέση με δορυφόρο, επίγεια βρίσκονται οι κεραίες τους.

post-253261-0-24304400-1506785991_thumb.png

Αν μπορείς να περιμένεις για οπτικές ίνες, είναι η καλύτερη λύση. Πιο αξιόπιστη και πιο οικονομική.

Δημοσ.

Κεραία WiFi είναι. Απλά έχει παραβολικό σχήμα σαν δορυφορικό πιάτο ίσως. Αλλά καμία σχέση με δορυφόρο, επίγεια βρίσκονται οι κεραίες τους.

attachicon.gif ermiswisp.png

Αν μπορείς να περιμένεις για οπτικές ίνες, είναι η καλύτερη λύση. Πιο αξιόπιστη και πιο οικονομική.

Σίγουρα δεν είναι δορυφορικό και είναι επίγειο. Άρα είναι wifi σήμα. Κατάλαβα.

Κ εγώ έτσι λέω, να περιμένω για οπτική ίνα. Αν όντως ισχύει ότι θα έρθουν στην περιοχή μου τον Ιανουάριο τότε είναι το καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...