kataramenos32 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν. Χρησιμοποιω τη συσκευη κυριως για youtube,ταινιες σειρες κτλ,καμερα και λιγο social media
BlueBlade Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Το να λες οτι ειναι downgrade το νοτε 8 απο iPhone 7 ειναι τουλαχιστον αστειο Κοίτα δεν ξέρω αν είναι downgrade, σίγουρα όμως δεν είναι Upgrade. Είναι δύο δυνατά κινητά και το Iphone 7 plus νικάει στα σημεία λόγο Ios, άρα επιμένω στο ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνει καμία αλλαγή, ούτε καν για το Note 8 (το οποίο είναι ένα S8+ μεγαλύτερο με πενάκι).
slk200gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Κοίτα δεν ξέρω αν είναι downgrade, σίγουρα όμως δεν είναι Upgrade. Είναι δύο δυνατά κινητά και το Iphone 7 plus νικάει στα σημεία λόγο Ios, άρα επιμένω στο ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνει καμία αλλαγή, ούτε καν για το Note 8 (το οποίο είναι ένα S8+ μεγαλύτερο με πενάκι).αντε καλα
Heybro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Προφανώς και πας χθες στο Note 8 η S8 +. Το ios είναι το αγκάθι των iPhone και το Android είναι αρκετά καλύτερο πιο παραμετροποιησιμο και γενικά κάνει τα πάντα. Το ios είναι ότι πιο βαρετό υπάρχει κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Προφανώς δεν υπάρχει κανένα lag σε παιχνίδια έχει καλύτερη κάρτα γραφικών από τον a10 του iPhone 7 Plus. 2
kataramenos32 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ για τις αποψεις.Θα κανω την αλλαγη μολις πεσει λιγο ακομα η τιμη και αν δεν μεινω ικανοποιημενος το πολυ πολυ γυρναω παλι σε iOS.Ας κλειδωθει το θεμα παρακαλω πριν γινει αλλο ενα ασκοπο android vs iOS 1
BlueBlade Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Προφανώς και πας χθες στο Note 8 η S8 +. Το ios είναι το αγκάθι των iPhone και το Android είναι αρκετά καλύτερο πιο παραμετροποιησιμο και γενικά κάνει τα πάντα. Το ios είναι ότι πιο βαρετό υπάρχει κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Προφανώς δεν υπάρχει κανένα lag σε παιχνίδια έχει καλύτερη κάρτα γραφικών από τον a10 του iPhone 7 Plus. Κοιτά καλό είναι να μην βγάζουμε συμπεράσματα ανάλογα με τα γούστα του καθενός. Το ζητημα του λειτουργικού είναι καθαρά υποκειμενικό. Το μονο σίγουρο είναι ότι το ios δεν είναι αγκάθι. Είναι ενα απροβληματιστο λειτουργικό και σίγουρα το πιο γρήγορο. Εσύ πιστεύεις οτι είναι ενα βαρετό λειτουργικό, δίκαιο έχεις αλλά αρκετοί θέλουμε ενα λειτουργικό που δουλεύει χωρίς προβλήματα. Απο εκεί και πέρα και εγώ μπορω να σου πω οτι το android είναι αστεία προβληματικό (κάτοχος android αυτήν την στιγμη). Αλλά δεν λέει κάτι η άποψη η δική μου, ο καθένας ανάλογα τις ανάγκες του και τα γούστα του επιλέγει οτι θεωρεί καλύτερο. Καμια επιλογή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί λάθος. Στα του θέματος, αφού φιλέ θες να περιμένεις για μείωση τιμής περίμενε μια και καλη το galaxy s9.
Donalhioy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 αρκετοί θέλουμε ενα λειτουργικό που δουλεύει χωρίς προβλήματα. εχεις τσουβαλιασει σε μια προταση συσκευες απο 30-40 ευρο μεχρι και 1000 ουτε ο στεφανος να ησουν
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Όλος ο κόσμος(μεταξύ αυτών και εγώ)φεύγει από το ios μέχρι να βγάλουν φθηνότερες εκδόσεις στο μέλλον του iphone x. Νούμερο ένας λόγος που βλέπω στα θεματα εδώ(και όχι μόνο)που αφήνει ο λόγος το ios είναι λόγω βαρεμάρας(ίδιο design,κεντρική οθόνη με εικονίδια)και πέραν του ακριβοτερου iphone x δεν έχεις επιλογές άλλες. Κανείς ποτέ δεν έκανε παράπονο για τις επιδόσεις,αλλά πράγματα βλέπει ο κόσμος και ξενερώνει.
najinblue3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Και εγω γι αυτο αφησα το ios, πολυ βαρετο αν και απροβληματιστο, το πιο σημαντικο για μενα, πλεον δεν αφηνω το κινητο απο τα χερια μου, το γουσταρω οσο δε παει και συνεχει ασχολουμαι μαζι του..αυτο δεν το εκανα ποτε με το 6s μου...η οθνονη ειναι απιστευτη και δε το βρισκω λιγοτερο smooth, στα ιδια επιπεδα το βλεπω για τις εφαρμογες που χρησιμοποιω που δεν ειναι και παρα πολλες. Δε ξερω αν μου βγαλει 2ετια, αλλα προς το παρων ειναι οτι καλυτερο εχω χρησιμοποιησει ποτε, και δε μετανιωσα που το διαλεξα αντι του one plus 5. 1
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μα το καλό αυτό είναι με το android. Βλέπεις ότι για χ λόγους σε 1-1.5 χρόνο θες να το αλλαξεις και να δοκιμάσεις κάτι άλλο(oneplus,google,htc,sony,huawei,lg,xiaomi,apple η δεν ξέρω και εγώ τι )έχεις επιλογές και το σημαντικότερο οικονομικότερες για όλες τις τσέπες. Στην apple όποιος θέλει φθηνότερη επιλογή για φέτος με καλή μπαταρία έχει το 6s plus που ξεκινάει "μονο"από τα 600ευρω,συσκευή 2ετιας,δηλαδή ακριβότερα από τωρινες android ναυαρχιδες. https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=iphone+6s+plus Λογικό μετά ο κόσμος να κρατάει τα iphone για καιρό με τόσο ακριβό κόστος αλλαγής και να βαριεται. Αυτά είναι που δυστηχως δεν μαρεσουν στο ios εκτός των άλλων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα