kataramenos32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μιας και βλεποντας το πολυαναμενομενο iPhone X δεν ενθουσιαστηκα καθολου σκεφτομαι την μεταβαση σε android και συγκεκριμενα το Note 8 μετα απο 2-3 χρονια αποχης απο τον χωρο.Η αληθεια ειναι οτι εμεινα ευχαριστημενος απο το iOS κυριως απο τη σταθεροτητα του αλλα καποια πραγματα με κουραζουνε σιγα σιγα στην Apple.Ειμαι χρηστης που αλλαζει συσκευη καθε χρονο οποτε θελω να ελπιζω οτι θα αντεξει το android και δεν θα μου βγαλει την παναγια.Εσεις τι λετε?
vchristod84 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μιας και βλεποντας το πολυαναμενομενο iPhone X δεν ενθουσιαστηκα καθολου σκεφτομαι την μεταβαση σε android και συγκεκριμενα το Note 8 μετα απο 2-3 χρονια αποχης απο τον χωρο.Η αληθεια ειναι οτι εμεινα ευχαριστημενος απο το iOS κυριως απο τη σταθεροτητα του αλλα καποια πραγματα με κουραζουνε σιγα σιγα στην Apple.Ειμαι χρηστης που αλλαζει συσκευη καθε χρονο οποτε θελω να ελπιζω οτι θα αντεξει το android και δεν θα μου βγαλει την παναγια.Εσεις τι λετε?Γιατί note 8 κι όχι s8+? Ο μόνος λόγος για το note είναι ότι χρειάζεσαι το πενάκι, σου χρειάζεται; Κρίμα είναι να δώσεις αρκετά παραπάνω λεφτά και να έχεις κάτι -σχεδόν- ίδιο
najinblue3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Εκανα μεταβαση απο 6s plus -> galaxy s8, μετα απο αρκετα χρονια με μηλα, δε παιζει να ξαναγυρισω και ειμαι σιγουρος, και εχω ολο το οικοσυστημα με macbook + mac mini etc...η δυνατοτητα που σου δινει στο customization ειναι πραγματικα ατελειωτη, δεν το χορταινω απο αυτη την αποψη, η οθονη ειναι απιστευτη, το κινητο ειναι smooth, οποτε το νοτε λογικα θα ναι ακομα πιο smooth η το ιδιο, για μενα κανε την κινηση, ελπιζω να σε ψιλοκαλυψα 1
kataramenos32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί note 8 κι όχι s8+? Ο μόνος λόγος για το note είναι ότι χρειάζεσαι το πενάκι, σου χρειάζεται; Κρίμα είναι να δώσεις αρκετά παραπάνω λεφτά και να έχεις κάτι -σχεδόν- ίδιο Ευχαριστω για το ενδιαφερον φιλε μου τις διαφορες τους τις ξερω. Ρωτησα κατι συγκεκριμενο και πανω σε αυτο θελω αποψεις
slk200gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγω απο iPhone 6s πηγα σε s7edge και σε λιγο καιρο θα παρω το note 8, οχι δεν θα το μετανοιωσεις ,αν και 8 χρονια στην apple τωρα τα βαριεμαι απιστευτα
BlueBlade Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος που θες να αλλάξεις κινητό; Το Iphone 7 plus είναι ένα κτήνος, πιο γρήγορο (πιο Smooth αν θες) από τα Galaxy s8 και note 8. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις τα επόμενα Iphone του χρόνου, ή τουλάχιστον την νέα σειρά Galaxy στα μέσα του 2018. Γιατί πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να κάνεις οποιαδήποτε άλλη μεταφορά η οποία ενδέχεται να είναι και Downgrade. 1
slk200gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος που θες να αλλάξεις κινητό; Το Iphone 7 plus είναι ένα κτήνος, πιο γρήγορο (πιο Smooth αν θες) από τα Galaxy s8 και note 8. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις τα επόμενα Iphone του χρόνου, ή τουλάχιστον την νέα σειρά Galaxy στα μέσα του 2018. Γιατί πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να κάνεις οποιαδήποτε άλλη μεταφορά η οποία ενδέχεται να είναι και Downgrade. Το να λες οτι ειναι downgrade το νοτε 8 απο iPhone 7 ειναι τουλαχιστον αστειο
john cuba Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Εγω παντως και το λεω χωρις να ειμαι κολλημενος μετα απο 4 χρονια σε iphone πηγα απο 7 plus σε s8 plus ακριβως γιατι ειχα βαρεθει..τρομερη οθονη,παραμετροποιησιμο;καμερα σουπερ αλλα ως εκει μου ελειψε τρομερα το ios και ξαναγυρισα σε 4 ημερες..δεν εβρισκα τα games που ηθελα,τα παιχνιδια laggaran λιγακι,το εχουν κανει αρκετα smooth αλλα δεν πιανει το iphone κυριως στο scrolling..Γενικα αν σε νοιαζει social media χρηση,φωτογραφικη κτλ εισαι οκ..αν θες να εχεις εφαρμογε που να ειναι ολες καλογραμμενες και να παιζουν τελεια και θες τρομερα ομαλη εμπειρια και σου αρεσει ο οθονη να αποτυπωνει το τα χρωματα οπως ειναι κ οχι κορεσμενα μενεις με το κτηνος που εισαι..αα και μπαταρια κραταει πιο λιγο..δεν ξανακανω το λαθος μολις ξαναεπιασα το 7 plus στα χερια μου ενιωσα μια ανακουφιση!!!αυτα και φιλικα παντα..την αποψω μου λεω.. 2
slk200gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Εγω παντως και το λεω χωρις να ειμαι κολλημενος μετα απο 4 χρονια σε iphone πηγα απο 7 plus σε s8 plus ακριβως γιατι ειχα βαρεθει..τρομερη οθονη,παραμετροποιησιμο;καμερα σουπερ αλλα ως εκει μου ελειψε τρομερα το ios και ξαναγυρισα σε 4 ημερες..δεν εβρισκα τα games που ηθελα,τα παιχνιδια laggaran λιγακι,το εχουν κανει αρκετα smooth αλλα δεν πιανει το iphone κυριως στο scrolling..Γενικα αν σε νοιαζει social media χρηση,φωτογραφικη κτλ εισαι οκ..αν θες να εχεις εφαρμογε που να ειναι ολες καλογραμμενες και να παιζουν τελεια και θες τρομερα ομαλη εμπειρια και σου αρεσει ο οθονη να αποτυπωνει το τα χρωματα οπως ειναι κ οχι κορεσμενα μενεις με το κτηνος που εισαι..αα και μπαταρια κραταει πιο λιγο..δεν ξανακανω το λαθος μολις ξαναεπιασα το 7 plus στα χερια μου ενιωσα μια ανακουφιση!!!αυτα και φιλικα παντα..την αποψω μου λεω.. Σαφως υπαρχουν και αυτοι που γυρνανε αλλα και παρα πολλοι που δεν γυρνανε οπως εγω,τουλαχιστον μεχρι να αλαξουν καποια πραγματα ,ως προς το hardware με το χ ειναι σε καλο δρομο μενει και λιγο να ελευθερωσει το iOS 1
najinblue3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Εγω παντως και το λεω χωρις να ειμαι κολλημενος μετα απο 4 χρονια σε iphone πηγα απο 7 plus σε s8 plus ακριβως γιατι ειχα βαρεθει..τρομερη οθονη,παραμετροποιησιμο;καμερα σουπερ αλλα ως εκει μου ελειψε τρομερα το ios και ξαναγυρισα σε 4 ημερες..δεν εβρισκα τα games που ηθελα,τα παιχνιδια laggaran λιγακι,το εχουν κανει αρκετα smooth αλλα δεν πιανει το iphone κυριως στο scrolling..Γενικα αν σε νοιαζει social media χρηση,φωτογραφικη κτλ εισαι οκ..αν θες να εχεις εφαρμογε που να ειναι ολες καλογραμμενες και να παιζουν τελεια και θες τρομερα ομαλη εμπειρια και σου αρεσει ο οθονη να αποτυπωνει το τα χρωματα οπως ειναι κ οχι κορεσμενα μενεις με το κτηνος που εισαι..αα και μπαταρια κραταει πιο λιγο..δεν ξανακανω το λαθος μολις ξαναεπιασα το 7 plus στα χερια μου ενιωσα μια ανακουφιση!!!αυτα και φιλικα παντα..την αποψω μου λεω.. lag σε παιχνιδια? Πες μου ενα παραδειγμα, εχω παιξει 10δες παιχνιδια στο s8, lag δεν ειδα πουθενα...Πλακα με κανεις τωρα...Οσο για τα social media που λεςμτα iphone ειναι περισσοτερο γι αυτη τη δουλεια... Εμενα η εμπειρια μου ειναι ακριβως αντιθετη, 7 plus δεν ειχα αλλα 6s plus, το λογισμικο μου αρεσει περισσοτερο λογω customization, εννοειται δεν ειναι το ιδιο οptimized με το ios, αλλα εμενα μου αρκει αυτο. Ποια παιχνιδια δε βρηκες, ειμαι περιεργος 1
john cuba Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 τα clash royale το δοκιμασα και με wi-fi και με data και οταν πεταγα καρτα κολλαγε καποια msec..το εσβησα παλι τα ιδια..επειτα η telltale βγαζει παιχνιδαρες οπως τα walking dead,batman και αλλα.δες ποσους τιτλους εχει στο ios και ποσους σε android..οταν μου λεει οτι το walking dead season 3 παιζει μονο σε android με καρτα γραφικων πχ mali.και οχι στο s8 plus αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα.το optimization και η ποιοτητα των εφαρμογων δεν εχει καμια σχεση..επισης στο Fb δεν μου ειχε αναζητηση εντος ενος group,να ψαξω κατι ποιο συσκεκριμενο.ενος κολλητος πηρε το s8 plus και ειχε κανονικα,της γυναικας μου το j5 επισης.Εσβησα την εφαρμογη παλι τα ιδια..Επισης δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα για κινητα των 700-800 ευρω θεωρω.Επισης δεν εκμεταλλευεται ολη την οθονη και χαλαει το ratio..δεν εχει εφαρμογη insomnia..Αυτα ειναι προσωπικα και για εμενα σημαντικα,για αλλον οχι αλλα ενιωθα οτι δεν ειχα ενα τηλ που δουλευουν ολα αψογα...μου ελειψαν ολα αυτα και ξαναγυρισα..
Fulgore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Σημαντικό που δεν έχει εφαρμογή insomnia τι λες ρε παιδί μου ...first world problems όπως και για την αναζήτηση στο facebook. 3
john cuba Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Σημαντικό που δεν έχει εφαρμογή insomnia τι λες ρε παιδί μου ...first world problems όπως και για την αναζήτηση στο facebook φιλε μου λογω δουλειας χρησιμοποιω την αναζητηση και ειναι σημαντικη για να φιλτραρω πληροφορια...Δεν καταλαβα γιατι αν καπου τα βρισκω αυτα να τα αποριψω??αν καπου τα εχεις ολα και οπως σε βολευουν γιατι να κανεις υποχωρησεις?? Βλεπω σχολιαζουμε οτι μας βολευει βεβαια!!
najinblue3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 To clash royale lagare? Φιλε το παιχνιδι δεν το εχω παιξει πολυ στο ιος, αλλα το εβαλα δοκιμαστικα και επαιξα 3 παιχνιδια, δεν λαγκαρε πουθενα...μη λεμε οτι θελουμε, μη γινομαστε τυφλα fanboys... για το ινσομνια υπαρχουν φορουμ εφαρμογες οπως το tapatalk 1
Fulgore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 φιλε μου λογω δουλειας χρησιμοποιω την αναζητηση και ειναι σημαντικη για να φιλτραρω πληροφορια...Δεν καταλαβα γιατι αν καπου τα βρισκω αυτα να τα αποριψω??αν καπου τα εχεις ολα και οπως σε βολευουν γιατι να κανεις υποχωρησεις?? Βλεπω σχολιαζουμε οτι μας βολευει βεβαια!!Τώρα το κάναμε λόγω δουλειάς,πιο πάνω το προβλημα ηταν τα παιχνίδια αλλά κατά τα άλλα εγώ τρολαρω..επισης στο Fb δεν μου ειχε αναζητηση εντος ενος group,να ψαξω κατι ποιο συσκεκριμενο.ενος κολλητος πηρε το s8 plus και ειχε κανονικα,της γυναικας μου το j5 επισης. Ούτως ή άλλως μπορεί να είχες στοιχειωμένο κινητό όπως λες και εσύ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα