ZELOMOTH Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 στις εκατονταδες. Απλα προσπερασαν την Χ199 γιατι θα περνανε ολοι την πυροσβεστικη για τυχον προβλημα! 3
Fulgore Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Αααα χαχαχαχαχα Αααα χαχαχαχαχα Όποτε έχεις όρεξη απάντησε και σε αυτό που σε ρώτησαν 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Τι δουλειά κάνω?τι σημασία έχει.ελευθερος επαγγελματίας είναι.τελικα αλλαξα και την κάρτα γραφικών Είμαι """""" Εξάλλου δεν είμαι πιτσιρικας 40 κοντεύω.
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δεν σε ρώτησε ο άλλος να πεις και που μένεις,ούτε την ηλικία σου. Απλά ελληνικά έγραψε,για τι χρήση προορίζονται οι επεξεργαστές που ρώτησες. ΕΛΕΟΣ δηλαδή... BTW, τι κάνεις και έχεις τέτοιο τούμπανο; Εγώ πάλι εννοούσα τι δουλειά κάνεις... Όπου δουλειά=χρήση ,όχι επάγγελμα.... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Όταν λοιπόν φτάσω και εγώ τα 26.299 μηνύματα μέσα στο ινσομνια τότε θα ξέρω και την ανάλογη αργκό γιατί μέχρι τώρα όταν με ρωτούσαν τι δουλειά κάνεις άλλο καταλάβαινα... Η δουλειά λοιπόν που κάνω είναι να παίζω με τον υπολογιστή παιχνίδια, δεν τον χρησιμοποιώ στο επάγγελμα μου Έτσι λοιπόν κάνω ερωτήσεις που σε άλλους μοιάζουν χαζές..αλλά δυστυχως δεν έχω τόσες γνώσεις και πρέπει να ρωτώ για να μαθαίνω
~Palpatin~ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Για την ακρίβεια, πρέπει να αλλάξεις και RAM και οι τιμές των DDR4 είναι στο θεό εδώ και ένα εξάμηνο Για ποιο λόγο θες να πας σε X299; Άργησα αλλά το είδα... Σοβαρά τώρα δίνεις συμβουλές εσύ σε άλλους; Έλεος ρε φιλαράκι έλεος.
blackm76 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά μια απορία παρακαλώ... Οι μητρικές x299 έχουν τελικά θέμα με το vrm όπως λέει σε αυτό το βίντεο; είναι προβληματική πλατφόρμα ή όχι; https://youtu.be/f7BqAjC4ZCc
~Palpatin~ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά μια απορία παρακαλώ... Οι μητρικές x299 έχουν τελικά θέμα με το vrm όπως λέει σε αυτό το βίντεο; είναι προβληματική πλατφόρμα ή όχι; https://youtu.be/f7BqAjC4ZCc Ότι είχαν ένα θεματακι το είχαν τώρα αν έστρωσαν με αλλαγές δεν γνωρίζω. Εάν δεν σκοπεύεις να κάνεις oc πάντως δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα.
blackm76 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα ας απαντήσει. Ευχαριστώ.Σου απάντησαν από πάνω.Δεν θα έπαιρνες ryzen 7 btw?πως και άλλαξες ?
blackm76 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Fulgore με την έρευνα δεν έχασε ποτέ κανείς. Το ότι ρωτάω δε σημαίνει πως πήρα κιόλας. Άλλο η ερώτηση και άλλο η απόφαση.
~Palpatin~ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Fulgore με την έρευνα δεν έχασε ποτέ κανείς. Το ότι ρωτάω δε σημαίνει πως πήρα κιόλας. Άλλο η ερώτηση και άλλο η απόφαση. Αν έκανες έρευνα δεν θα φτάναμε εδώ όμως, έτσι δεν είναι; 1
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Fulgore με την έρευνα δεν έχασε ποτέ κανείς. Το ότι ρωτάω δε σημαίνει πως πήρα κιόλας. Άλλο η ερώτηση και άλλο η απόφαση.Στο λέω γιατί πλέον ούτε ο 7800χ αξίζει(λόγω καφέδων) και ο 8πυρηνος 7820χ κοστίζει πάνω από τα διπλά με μητρική και ραμ από ryzen 7,και θυμάμαι που έλεγες στους ripper ότι είναι ακριβοί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα