spirosch Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Aν εγραφες και τι εχεις θα βοηθουσε να μην ψαχνονται ολοι. Απο οτι βλεπω ειναι για συμβολαια, το βαζω στον τιτλο... Aν εγραφες και τι εχεις θα βοηθουσε να μην ψαχνονται ολοι. Απο οτι βλεπω ειναι για συμβολαια, το βαζω στον τιτλο... Σωστος. Thank you!!
touloumelek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Κανονικο συμβολαιο ( μερος οικογενειακου πακετου ) και δεν ισχυει σε εμας.
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Σωστος. Thank you!! Μηπως εχεις εταιρικο συμβολαιο; Μπηκε στον τιτλο...
spirosch Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μηπως εχεις εταιρικο συμβολαιο; Μπηκε στον τιτλο... Τι να πω ρε παιδια τόσο πατάτα;; και είπα και εγω μια φορά να μοιραστω κάτι με τους υπόλοιπους φίλους μιας και μέχρι τώρα ενημερώνομαι για προσφορές, (ναι όντως εταιρικό έχω) Τεσπα..!
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Τι να πω ρε παιδια τόσο πατάτα;; και είπα και εγω μια φορά να μοιραστω κάτι με τους υπόλοιπους φίλους μιας και μέχρι τώρα ενημερώνομαι για προσφορές, (ναι όντως εταιρικό έχω) Τεσπα..! Δεν πειραζει, απλα καλο ειναι να δινει οποιος ανοιγει θεμα, πληρεις πληροφοριες για να καταλαβουν ολοι για τι προκειται.
panagioths Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Είναι αποκλειστικά και μόνο για όσους έχουν "Business" προγράμματα συμβολαίου Κοσμοτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα