odystam Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα/Καλησπερα Σημερα το πρωί το κινητό μου αρχισε να κανει κατι περιεργα... Συγκεκριμένα εβλεπα συνέχεια, καθε λιγα δευτερόλεπτα, την ειδοποίηση "η εφαρμογή google play εχει σταματήσει", οποτε εκανα εκκαθάριση δεδομένων και cache της εφαρμογής και έστρωσε. Μετα από λίγο (εως τωρα), καθε φορα που προσπαθώ να μπω στο viber, ισα ισα που προλαβαίνω να δω καποιο μήνυμα και ύστερα με πετάει λέγοντας "η εφαρμογή viber έχει σταματήσει". Τι επανεκκίνηση εκανα, τι εκκαθάριση ραμ και χώρου, τιποτα, δε λέει να φτιάξει. Οποτε σκέφτηκα μήπως δεν το εχω αναβαθμίσει...Πατώντας λοιπόν το google play...τιποτα. Δεν εγινε κατι. Οταν πατάω το εικονίδιο του google play δε γινεται τιποτα, ουτε καν το animation που φένεται οτι εχεις πατήσει κατι. Ολες οι άλλες εφαρμογές δουλεύουν ρολόι, εκανα και scan με clean master κτλπ αλλα παλι τιποτα. Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγνώμη αν εχω κάνει καποιο λάθος, πείτε μου να το διορθώσω..
Sheogorath Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Ποιο κίνητο και ποια έκδοση android έχεις?
odystam Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Sony xperia e3 Android 4.4.4 Να σημειώσω οτι δεν εχει ξανασυμβει στο παρελθόν κατι παρόμοιο (το κινητο το εχω 3 χρονια, εκανα και factory reset τον Ιανουάριο)
saruman123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα/Καλησπερα Σημερα το πρωί το κινητό μου αρχισε να κανει κατι περιεργα... Συγκεκριμένα εβλεπα συνέχεια, καθε λιγα δευτερόλεπτα, την ειδοποίηση "η εφαρμογή google play εχει σταματήσει", οποτε εκανα εκκαθάριση δεδομένων και cache της εφαρμογής και έστρωσε. Μετα από λίγο (εως τωρα), καθε φορα που προσπαθώ να μπω στο viber, ισα ισα που προλαβαίνω να δω καποιο μήνυμα και ύστερα με πετάει λέγοντας "η εφαρμογή viber έχει σταματήσει". Τι επανεκκίνηση εκανα, τι εκκαθάριση ραμ και χώρου, τιποτα, δε λέει να φτιάξει. Οποτε σκέφτηκα μήπως δεν το εχω αναβαθμίσει...Πατώντας λοιπόν το google play...τιποτα. Δεν εγινε κατι. Οταν πατάω το εικονίδιο του google play δε γινεται τιποτα, ουτε καν το animation που φένεται οτι εχεις πατήσει κατι. Ολες οι άλλες εφαρμογές δουλεύουν ρολόι, εκανα και scan με clean master κτλπ αλλα παλι τιποτα. Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγνώμη αν εχω κάνει καποιο λάθος, πείτε μου να το διορθώσω.. Έχεις θέμα με το Google play και το Google service.Πρέπει να τα εγκαταστήσεις από την αρχή.
odystam Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μαλλον, αλλά πώς μπορώ να τα ξανακατεβασω αφου δεν ανοίγει το play store? :Ρ +οτι δεν μπορώ να τα διαγράψω οριστικά, μονο κατάργηση αναβαθμισεων..
saruman123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μαλλον, αλλά πώς μπορώ να τα ξανακατεβασω αφου δεν ανοίγει το play store? :Ρ +οτι δεν μπορώ να τα διαγράψω οριστικά, μονο κατάργηση αναβαθμισεων..Από εδώ θα τα κατεβάσεις https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/
odystam Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Εντάξει, τελικα δεν ηταν αναβαθμισμενο το viber, ολα οκ Ευχαριστώ για τη βοήθεια Άκυρο....ακομα μου το κανει, δε μπορώ να καταλάβω γιατι. Το google play έφτιαξε βέβαια αλλα δε μπορώ να μπω στο viber. (δηλαδή μπαίνω και μετα απο λιγο με πετάει)
odystam Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Εκανα για τριτη φορα, στην αρχη ηταν οκ, αφού περασαν δυο-τρία λεπτα παλι τα ιδια. :/
odystam Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ακούγεται καλο αυτό :Ρ εχουμε steps για το πώς να το κανω?
saruman123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ακούγεται καλο αυτό :Ρ εχουμε steps για το πώς να το κανω? http://www.insomnia.gr/topic/599533-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-xperia-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5/?fromsearch=1
odystam Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δεν υπάρχει κάποιος αλλος τρόπος? Δεν θέλω να μπω στον κοπο να κανω ολα αυτά..
saruman123 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μπορεί κάποιος άλλος να ξέρει να σου πει...
Pseudonumo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Εντάξει, τελικα δεν ηταν αναβαθμισμενο το viber, ολα οκ Ευχαριστώ για τη βοήθεια Άκυρο....ακομα μου το κανει, δε μπορώ να καταλάβω γιατι. Το google play έφτιαξε βέβαια αλλα δε μπορώ να μπω στο viber. (δηλαδή μπαίνω και μετα απο λιγο με πετάει) Το google play ώς έφτιαξε? Το viber πώς το αναβάθμισες αφού δεν άνοιγε το store...? Αν κατάλαβα καλά, δεν σου άνοιγε το play store, αλλά κάπως αναβάθμισες το viber και τώρα δε δουλεύει το viber αλλά έφτιαξε το play store?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα