tsofras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Ότι λέει ο τίτλος , το θέλω για 27 οθόνη γιατί όταν την βάζω στο HDMI την καταλαβαίνει ως τηλεόραση και τα χρώματα είναι χάλια. Διάβασα ότι με ανταπτορα λύνεται το πρόβλημα. Στο ebay έχει από 4ε , έχετε κάποιον δοκιμασμένο? Macbook pro retina 13 early 2015 Ευχαριστώ
tsofras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Τίποτα ρε παίδες? Κανείς δεν έχει αντάπτορα που να μην είναι apple?
CheOnWeb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ότι λέει ο τίτλος , το θέλω για 27 οθόνη γιατί όταν την βάζω στο HDMI την καταλαβαίνει ως τηλεόραση και τα χρώματα είναι χάλια. Διάβασα ότι με ανταπτορα λύνεται το πρόβλημα. Στο ebay έχει από 4ε , έχετε κάποιον δοκιμασμένο? Macbook pro retina 13 early 2015 Ευχαριστώ Τι εννοείς; Σε τι ανάλυση δουλεύει η 27άρα; Τι μοντέλο είναι;
tsofras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Τι εννοείς; Σε τι ανάλυση δουλεύει η 27άρα; Τι μοντέλο είναι; Sorry τώρα το είδα ότι απαντήσατε , LG 27MP77HM-P 27'' είναι η οθόνη. Η ανάλυση είναι 1080 αλλά επειδή έψαξα πολύ στο net είδα ότι πολλοί αναφέρουν πρόβλημα με τα χρώματα (όπως και εμένα είναι θαμπά , κουράζουν πολύ τα fonts και γενικά η φωτεινότητα κτλ) και είδα ότι το πρόβλημα είναι αυτό που αναφέρω (ότι δλδ το καταλαβαίνει ώς τηλεόραση). Έχουν βρεί κάτι λύσεις για να κάνεις overwrite το προφιλ αλλά το δοκίμασα και δεν δούλεψε. Η μόνη λύση που βρήκα είναι να συνδέσεις την οθόνη μέσα απο το thunderbolt με αντάπτορα και όχι κατευθείαν με το hdmi Και υπάρχει απο το 2012 https://discussions.apple.com/message/18789011#18789011#18789011 Δοκίμασα να κάνω και calibrate τίποτα Θέμα με την προηγούμενη LG 23αρα πάντως δεν είχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα