androu Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα Με την msi Nvidia 950gt εχω θέμα με μαύρες οθόνες οχι πάντα όμως επομένως δεν μπορώ να αποδείξω οτι έχει πρόβλημα να την πάω για αντικατάσταση -φτιάξιμο αλλά το πρόβλημα εμφανίζεται πχ όταν κάνοντας save στο photoshop. --> Μαύρη οθόνη και μετά πρέπει να κλείσωτο pc απο το power, να κλείσω το ρεύμα (ups) και πάλι να το ανοίξω, για να ανοίξει κανονικά. παίζοντας ενα παιχνίδι ξαφνικά μαυρη οθόνη είτε επανέρχεται (με driver crashed - recovered στο event viewer) είτε κολάει τελείως μαύρα ολα δλδ και πρέπει να κάνω ότι παραπάνω Επίσης μπορεί να το κάνει ξαφνικά ανοίγοντας το pc να μην δείχνει εικόνα (no signal) ενω συνεχίζει το boot κανονικά το ξέρω γιατί την επόμενη φορά που θα καταφέρει να ανοίξει κανονικά γράφει οτι εκλεισε απότομα κτλπ κτλπ επειδή θα το έχω κλείσει απο το κουμπί. Δεν σφυρίζει κάτι περίεργα οταν ξεκινάει... Εχω 2 οθόνες dual monitor dell u2414H η μια με HDMI η άλλη με display port Μητρική ειναι Gigabyte Ga-z68A-D3h-b3 τροφοδοτικό ειναι silverstone 850w - Να πω οτι έχω αλλάξει αρκετές εκδοσεις drivers απο παλιούς (2016) έως τους τελευταίους + απο το site της msi επίσης οτι είχε. Έκανα και φορμάτ αλλά τίποτα το πρόβλημα παραμένει. Καμία ιδέα ; να πάρω άλλη κάρτα γραφικών αλλά σκέφτομαι μήπως δεν ειναι απο εκεί; Σκέφτομαι και την περίπτωση να έχει θέμα το τροφοδοτικό ;; ή η μητρική ;; ευχαριστώ ! 1
Sheogorath Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Βγάζεις φωτογραφία ή βίντεο με το κινητό, και την πας πίσω στο μαγαζί για RMA. Αφού δεν έφτιαξε με φορματ είναι 99% η κάρτα.
androu Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Το κάνει περίπου απο τον Αυγουστο ενώ την έχω ήδη ενα χρόνο. Δεν το εκανε απο την αρχή αλλιώς θα έλεγα κατευθείαν πρόβλημα ασυμβατότητας. Η μητρική ειναι παλιά αλλά ξερω γω ;; Βίντεο οταν ειναι κλειστη η οθόνη ; Γιατί πχ σήμερα μπορεί να το κάνει και πάλι μετά απο 5 μέρες οπότε δεν μπορώ να εχω στήσει την κάμερα ή το κινητο να τραβάει για πάντα μήπως και το κάνει αλλά θα δώ ευχαριστώ πάντως
Sheogorath Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δενγίνεται κάθε φορά που σώζεις κάτι στο photoshop πχ? Ναι έστω την μαύρη οθόνη με τον πύργο να ακουγεται.
androu Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 οχι οχι δεν το κάνει πάντα δεν μπορώ δλδ να το επαναλάβω, το κάνει όποτε του έρθει δυστυχώς.
Sakiz105 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 ξεκινα κανε save στο photoshop και τραβα βιντεο
androu Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 ξεκινα κανε save στο photoshop και τραβα βιντεο ναι αλλά λεω δεν το κάνει πάντα δυστυχώς. Με το photoshop ετυχε μια φορά να το κάνει. Με παιχνίδια το κάνει πιο συχνά !
Sakiz105 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Τρέξε bechmark https://benchmark.unigine.com/heaven λογικά εδώ θα κρασάρει 1
ZELOMOTH Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μαλλον ετρεξε heaven και εμεινε εκει...
androu Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μαλλον ετρεξε heaven και εμεινε εκει... οχι δεν έτρεξε ακόμα το heaven
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 οχι δεν έτρεξε ακόμα το heaven Αλλά εμεινε εκει...
Sakiz105 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Χαλασμένη δεν είναι η κάρτα μετά. Μάλλον κάποιο πρόγραμμα η συνδυασμός το κάνει αυτό. Πχ εγώ με ενσωματωμένη της intel πολλές φορές όταν ανοίγω το cs παίρνω no signal και μετά φτιάξει
Alexlooker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα Με την msi Nvidia 950gt εχω θέμα με μαύρες οθόνες οχι πάντα όμως επομένως δεν μπορώ να αποδείξω οτι έχει πρόβλημα να την πάω για αντικατάσταση -φτιάξιμο αλλά το πρόβλημα εμφανίζεται πχ όταν κάνοντας save στο photoshop. --> Μαύρη οθόνη και μετά πρέπει να κλείσωτο pc απο το power, να κλείσω το ρεύμα (ups) και πάλι να το ανοίξω, για να ανοίξει κανονικά. παίζοντας ενα παιχνίδι ξαφνικά μαυρη οθόνη είτε επανέρχεται (με driver crashed - recovered στο event viewer) είτε κολάει τελείως μαύρα ολα δλδ και πρέπει να κάνω ότι παραπάνω Επίσης μπορεί να το κάνει ξαφνικά ανοίγοντας το pc να μην δείχνει εικόνα (no signal) ενω συνεχίζει το boot κανονικά το ξέρω γιατί την επόμενη φορά που θα καταφέρει να ανοίξει κανονικά γράφει οτι εκλεισε απότομα κτλπ κτλπ επειδή θα το έχω κλείσει απο το κουμπί. Δεν σφυρίζει κάτι περίεργα οταν ξεκινάει... Εχω 2 οθόνες dual monitor dell u2414H η μια με HDMI η άλλη με display port Μητρική ειναι Gigabyte Ga-z68A-D3h-b3 τροφοδοτικό ειναι silverstone 850w - Να πω οτι έχω αλλάξει αρκετές εκδοσεις drivers απο παλιούς (2016) έως τους τελευταίους + απο το site της msi επίσης οτι είχε. Έκανα και φορμάτ αλλά τίποτα το πρόβλημα παραμένει. Καμία ιδέα ; να πάρω άλλη κάρτα γραφικών αλλά σκέφτομαι μήπως δεν ειναι απο εκεί; Σκέφτομαι και την περίπτωση να έχει θέμα το τροφοδοτικό ;; ή η μητρική ;; ευχαριστώ ! Θα την βγαλεις τελειως και την ξανακουμπωνεις. (gpu)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα