pirmen56 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ θα το άφηνα να σβήσει τα πάντα εκτός από "ραγίσματα" παιχνιδιών που έχω για καιρό, είναι γνωστά στην κοινότητα των ραγισμένων ,με καλή βαθμολογία και είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. 2
greg4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ θα σου πρότεινα ένα format και πέρασμα windows 10. Μπορεί να καθαρίσει το pc αλλά malware byte μπορεί και να μην τα εξαφανίσει όλα. Και μετά θέλει ψάξιμο που πρέπει να ξέρεις να το κάνεις. Τι windows έχεις τώρα;
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ θα σου πρότεινα ένα format και πέρασμα windows 10. Μπορεί να καθαρίσει το pc αλλά malware byte μπορεί και να μην τα εξαφανίσει όλα. Και μετά θέλει ψάξιμο που πρέπει να ξέρεις να το κάνεις. Τι windows έχεις τώρα; Τα 7ρια λεει στο σκρινσοτ που πόσταρε.
Sheogorath Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Το malwarebytes είναι πολύ αυστηρό κάποιες φορές με τα σπασμένα(και όχι μόνο). Δεν νομίζω να έχει τόσους πολλούς ιούς. Πάντως όταν βλέπεις cpu ή κάρτα να έχουν πολύ υψηλό utilization είναι κλασσική ένδειξη miner. Μέχρι και στη σελίδα του PB έβαλαν οι αθεόφοβοι(οι ίδιοι οι δημιουργοί αν δεν κάνω λάθος). Αυτό σε μερικές σελίδες που σε ρωτάει το βάλανε οι διαχειριστές και όχι κάποιος τρίτος/ιός; Μέχρι και σε σελίδα φαρμακείου ειδα (η γυναίκα για καλλυντικά, κλασσικα ) 1
TheELF Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ θα σου πρότεινα ένα format και πέρασμα windows 10. Μπορεί να καθαρίσει το pc αλλά malware byte μπορεί και να μην τα εξαφανίσει όλα. Και μετά θέλει ψάξιμο που πρέπει να ξέρεις να το κάνεις. Τι windows έχεις τώρα; Καλή λύση ΑΝ είναι από malware το πρόβλημα,αν αργεί επειδή κάτι έπαθε,ανεβάζει θερμοκρασίες ή οτιδήποτε άλλο τότε με το format θα παιδευτεί αφάνταστα και αν καταφέρει καν να το ολοκληρώσει,χώρια που θα χάσει και την δυνατότητα να μπει στα windows αν πάει για απλό κλασσικό φορμάτ και όχι dual boot η σε άλλον δίσκο. Καλά θα ήταν να ελέγξει πρώτα αν τρέχει ο επεξεργαστής στην σωστή συχνότητα και με το task manager να δει τα ποσοστά χρήσης του.
Shaddock Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μετά το RogueKiller μπορώ να πω πως επανήλθε περίπου στην κανονική του λειτουργία. Οπότε στο μέλλον θα κάνω ένα φορμάτ εγκαθιστώντας τα windows 10. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα