Προς το περιεχόμενο

Ρύθμιση email alert IP CAMERA TP-LINK NC250

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω προσωπικα για την tp link ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. εχω δοκιμασει και την nc200 , nc250 , nc450 και εχω μεινει απο ολες υπερ-καλυμενος , η καθε μια κανει την δουλεια της αψογα. 

Υπαρχουν βεβαια θεματακια στο αρχικο σεταρισμα , πχ για να δεις το live streaming μεσω του browser πρεπει να εγκαταστησεις ενα plugin , το οποιο δεν λειτουργει με το .exe , αλλα πρεπει να το περασεις χειροκινητα μεσω τερματικου (αλλα ειναι 2-3 εντολες ολο και ολο) και μετα δουλευει κανονικα.

Αν και τσιμπημενες οι τιμες (νταξει , tp-link πληρωνεις και λιγο τη φιρμα) πιστευω οτι αξιζουν με το παραπανω.

Διαφημιση δε κανω , αλλα οταν απο κατι μενω ευχαριστημενος το λεω , οπως και το αντιθετο..

Αν χρησιμοποιεις καπου gmail  , πανε στις ρυθμισεις του λογαριασμου σου και ενεργοποιησε το "Ενεργοποιηση Λιγοτερων Ασφαλων Εφαρμογων"" ή καπως ετσι. Γιατι αλλιως δεν αφηνει το smtp να στειλει τετοιου ειδους δεδομενα..

Α , νομιζα οτι μιλουσες για tp-link μιας και το thread αναφερεται σ'αυτο.

Αλλες μαρκες (περαν του turbo-x -_- ) δεν εχω δοκιμασει οποτε και δεν εχω ιδεα τι παιζει..

turbo-x ισον πεταμα. για τον smtp μπορει καποιος να χρησιμοποιησει και του παροχου που εχει συνδεση. αν πχ εχει otenet να βαλει τον Mailgate.forthnet.gr.δεν μπορει να βαλει απο αλλον παροχο διοτι θα βγει relay denied.Με τα Plugins για να βλεπεις καταγραφικο/καμερες απο browser υπαρχουν αρκετα θεματα με διαφορους browsers ειδικα οσο γινονται Update οποτε πολυς κοσμος απλα προτιμα να περασει καποιο application ειτε στο Pc ειτε στο κινητο .για τα tp link ειναι value for money.Νορμαλ τιμες και σε καποια πραγματα φτηνες τιμες αλλα κατι που δεν ειναι Noname

Έχω κάνει τα τελευταία firmware κάνω reboot την κάμερα μετά της ρυθμίσεις αλλά τίποτα.

SMTP πρέπει μέσα στο outlook να περάσω λογαριασμό Gmail σωστά;α ναι τα έχω κάνει λαμβάνω κανονικά test email.αλλα εικόνα τίποτα .

δοκιμασε αλλο email ή smtp Παροχου που εχεις συνδεση

Έχω κατο λάθος;;

δεν ανοιγουν

Δημοσ.

Δες το Link με τις ρυθμισεις που σου εστειλα και αν εχεις εναλλακτικο email απο τον παροχο δοκιμασε το.επισης δοκιμασε και με τον smtp του παροχου αλλα χωρις need authentication.

Δημοσ.

στην cosmote εχεις ενα Username/password.Πχ Username kostaspaulou. το email σου ειναι [email protected] με διακομιστες για Incoming (pop3) mail.otenet.gr Και για Smtp (mailgate.otenet.gr).χωρις ssl και τετοια.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως πρέπει να το κάνω και που να βρω το email του παρόχου που έχω cosmote.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...