Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε ολη τη τρελοπαρεα. το ερωτημα μου ειναι το εξης. Προσπαθουσα εδω και καιρο να ρυθμισω (ματαια) το email alert της ip camera της tp-link, που υποτιθεται σου στελνει email με ενα screenshot του "κλεφτη" οταν εντοπισει κινηση πχ. Εχω gmail. Δοκιμασα κανονικα και τα smtp και τα password καθως και τη γνωστη ρυθμιση που πρεπει να απενεργοποιησεις για να δουλεψει εκανα (να επιτρεπονται λιγοτερο ασφαλης ιστοτοποι < ή κατι τετοιο > ) Ετυχε κανεις να καταφερει να το φτιαξει ? Δινω καποια λινκς για να καταλαβετε καλυτερα περι τινος προκειται. 1) http://www.tp-link.com/us/faq-900.html (αυτο δεν λειτουργει ουσιαστικα) 2) http://www.tp-link.com/lk/faq-878.html
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 δοκιμασε Smtp να βαλεις του παροχου που εχεις ιντερνετ για αρχη.
madrivermadonus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Είχα το ίδιο πρόβλημα και ήταν μια απλή ρύθμιση απο την κάμερα. μπορείς να στείλεις screenshot?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά δειχνει να εφτιαξε μονο του τελικα.. εδω και εβδομαδες δεν λειτουργουσε, και ως δια μαγειας , λιγες μερες μετα το παρον thread που ανοιξα εδω , ηρθε το 1ο email .. απεκτησε και μεταφυσικες ικανοτητες το insomnia μου φαινεται
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 μηπως ηθελε κανα reboot για να παρει τις ρυθμισεις?η να εκοβε το email σαν spam κανα φιλτρο στον παροχο?
Kostaspaulou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Έχω ακριβός το ίδιο πρόβλημα.ενω σε Gmail λογαριασμό έχω περάσει Hotmail έχω κάνει smtp.εχω βάλει στην camera το email ta port κάνω test μου έρχεται κανονικά το email του test αλλά όταν πιάνει κίνηση η κάμερα δεν στέλνει τίποτα.ενω κάνει κανονικά καταγράφει κινήσεις στην sd card.υπερχει περίπτωση να φταίει το email.??
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 To email λιγο δυσκολο να φταιει.. απο τη στιγμη που ερχεται το test email , τοτε δεν ειναι θεμα ρυθμισεων. Δες να το εχεις ενεργοποιησει το email motion alert (καπως ετσι), μεσα απο την εφαρμογη του κινητου ! μονο τοτε θα στελνει το mail , αν δεν ειναι ενεργοποιημενο το motion alert απο το app , τοτε δε θα στειλει τιποτα και βαλε σαν επιλογη ειδοποιησης το email. μηπως ηθελε κανα reboot για να παρει τις ρυθμισεις?η να εκοβε το email σαν spam κανα φιλτρο στον παροχο? Μαλλον reboot θα 'θελε... για σπαμ οχι δε νομιζω να το παιρνε.. ποιος ξερει τι ηθελε.
Kostaspaulou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Η εφαρμογή του κινητού η του tablet δεν έχει την δυνατότητα να βάλεις αποστολή κίνησης σε email το μόνο που έχει είναι να βάλεις καταγράφει στην cd card και ειδοποίηση στο Κίν.εχω την εφαρμογή EyeCloud. Μόνο μέσα από την ip της κάμερας έχει αυτήν την δυνατότητα. Πια εφαρμογή κινητού έχεις εσυ ?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Tp Camera λεγεται Εδω αν εχεις iOS (iphone κλπ) --> https://itunes.apple.com/us/app/tp-link-tpcamera/id865755897?mt=8 ή εδω αν εχεις android ---> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tplink.skylight&hl=el Καλυτερα να χρησιμοποιεις τις official εφαρμογες της tp-link γιατι σου δινει πολλες περισσοτερες δυνατοτητες.
Kostaspaulou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Εγώ δεν εχω tp link κάμερα Εχω Vstarcam c24s 1080p robot.
leonidas_fs Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Η κάμερα πως σου φαίνεται φίλε; Καλή είναι; Ψάχνομαι μπας και πάρω καμία!
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Έχω ακριβός το ίδιο πρόβλημα.ενω σε Gmail λογαριασμό έχω περάσει Hotmail έχω κάνει smtp.εχω βάλει στην camera το email ta port κάνω test μου έρχεται κανονικά το email του test αλλά όταν πιάνει κίνηση η κάμερα δεν στέλνει τίποτα.ενω κάνει κανονικά καταγράφει κινήσεις στην sd card.υπερχει περίπτωση να φταίει το email.?? καλο ειναι να κοιτατε γενικοτερα και για firmware update για τα καταγραφικα
Kostaspaulou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Έχω κάνει τα τελευταία firmware κάνω reboot την κάμερα μετά της ρυθμίσεις αλλά τίποτα. SMTP πρέπει μέσα στο outlook να περάσω λογαριασμό Gmail σωστά;α ναι τα έχω κάνει λαμβάνω κανονικά test email.αλλα εικόνα τίποτα .
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Η κάμερα πως σου φαίνεται φίλε; Καλή είναι; Ψάχνομαι μπας και πάρω καμία! Εγω προσωπικα για την tp link ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. εχω δοκιμασει και την nc200 , nc250 , nc450 και εχω μεινει απο ολες υπερ-καλυμενος , η καθε μια κανει την δουλεια της αψογα. Υπαρχουν βεβαια θεματακια στο αρχικο σεταρισμα , πχ για να δεις το live streaming μεσω του browser πρεπει να εγκαταστησεις ενα plugin , το οποιο δεν λειτουργει με το .exe , αλλα πρεπει να το περασεις χειροκινητα μεσω τερματικου (αλλα ειναι 2-3 εντολες ολο και ολο) και μετα δουλευει κανονικα. Αν και τσιμπημενες οι τιμες (νταξει , tp-link πληρωνεις και λιγο τη φιρμα) πιστευω οτι αξιζουν με το παραπανω. Διαφημιση δε κανω , αλλα οταν απο κατι μενω ευχαριστημενος το λεω , οπως και το αντιθετο.. Έχω κάνει τα τελευταία firmware κάνω reboot την κάμερα μετά της ρυθμίσεις αλλά τίποτα. SMTP πρέπει μέσα στο outlook να περάσω λογαριασμό Gmail σωστά;α ναι τα έχω κάνει λαμβάνω κανονικά test email.αλλα εικόνα τίποτα . Αν χρησιμοποιεις καπου gmail , πανε στις ρυθμισεις του λογαριασμου σου και ενεργοποιησε το "Ενεργοποιηση Λιγοτερων Ασφαλων Εφαρμογων"" ή καπως ετσι. Γιατι αλλιως δεν αφηνει το smtp να στειλει τετοιου ειδους δεδομενα.. Εγώ δεν εχω tp link κάμερα Εχω Vstarcam c24s 1080p robot. Α , νομιζα οτι μιλουσες για tp-link μιας και το thread αναφερεται σ'αυτο. Αλλες μαρκες (περαν του turbo-x ) δεν εχω δοκιμασει οποτε και δεν εχω ιδεα τι παιζει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα