GoDRiC- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα! μολις αγορασα την συγκεκριμενη οθονη και την συνδεσα στην gtx 1070 μου και ολα καλα (με dvi)... παρατηρω οτι τα windows δε κανανε update και πως την δειχνει ως generic pnp monitor, περιεργο μου φανηκε.. εκανα update drivers λοιπον με τον γνωστο τροπο και τελικα εκανε update στο monitor και λεει benq xl LCD... θα πρεπει να προβληματιστω; επισης κατι αλλο που δε ξερω κατα ποσο θα με επηρεασει γενικα... πριν απο αυτο το monitor ειχα ενα παλιο με hdmi, και στα nvidia control panel συγκεκριμενα στο scaling, ειχα την επιλογη display και gpu οπως ολοι μας! τωρα μου εμφανιζεται μονο το gpu.. εχω ακουσει πως εχεις λιγο input lag οταν εχεις το gpu και πραγματικα εχω πελαγωσει και δε ξερω τι να κανω... αυτο συνεβη με το που εβαλα αυτο το monitor και δεν εχει να κανει με drivers.. ειδα και στο google ειχαν κι αλλοι παλιοτερα ειδα θεματα αλλα δεν ειδα καποια λυση....
Sheogorath Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μπράβο, σπάμαρες όλες τις κατηγορίες. Μην το ξανακάνεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα