Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγοραζει ο αδερφος μου απο αμαζον λαπτοπ acer το οποιο δεν ηθελε   γιατι στο καπακι ηθελε πιο δυνατο και μου το δωσε να το πουλησω ,μεχρι εδω ολα καλα,χθες βρεθηκε καποιος να το παρει 50 ευρω φθηνοτερα απο την αγορα του. το λαπτοπ ομως ειχε αλλα σχεδια καθως δεν αναβε οποτε και το ακυρωσα, επικοινωνω με acer και θελουν να το στειλω σε αυτους για εγγυηση μεσα απο ψαξιμο ειδα οτι αρκετες σειρες acer παρουσιαζαν αυτο φαινομενο ,επικοινωνω και με αμαζον και η απαντηση τους ειναι στειλε το σου καλυπτουμε εξοδα αποστολης και σου επιστρεφουμε τα λεφτα, μετα απο 4 μηνες απο την αγορα του. ειναι λοιπον για μενα μονοδρομος το αμαζον ,ιδιαιτερα μετα την ταλαιπωρια μου με το asus.....

Δημοσ.

Απο ποιο αμαζον αγορασε ο αδερφος σου?Στο .com εχει καλες τιμες στα λαπτοπ,αλλα λογικα θα παιζει θεμα με μεταφορικα-τελωνειο.

Δημοσ.

Απο ποιο αμαζον αγορασε ο αδερφος σου?Στο .com εχει καλες τιμες στα λαπτοπ,αλλα λογικα θα παιζει θεμα με μεταφορικα-τελωνειο.

amazon.it

Δημοσ.

'Οταν είχε δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα ήταν απλά το καλύτερο με διαφορά.

Μετά από αυτό που έκαναν με τα μεταφορικά έπαψα να το χρησιμοποιώ και τους έστειλα θυμάμαι και e-mail και τους έλεγα ότι μας θεωρούν τριτοκοσμική χώρα (όχι ότι δεν είμαστε  :X  ) αφού μας βγάζουν εκτός από το πρόγραμμα με τα δωρεάν μεταφορικά.

Respect πάντως για ακόμα μια φορά.

Δημοσ.

'Οταν είχε δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα ήταν απλά το καλύτερο με διαφορά.

Μετά από αυτό που έκαναν με τα μεταφορικά έπαψα να το χρησιμοποιώ και τους έστειλα θυμάμαι και e-mail και τους έλεγα ότι μας θεωρούν τριτοκοσμική χώρα (όχι ότι δεν είμαστε  :X  ) αφού μας βγάζουν εκτός από το πρόγραμμα με τα δωρεάν μεταφορικά.

Respect πάντως για ακόμα μια φορά.

και τωρα βρισκω πολυ καλες προσφορες απο το αμαζον αλλα με 10 ευρω μεταφορικα το σκεφτομαι... μονο μαζικες παραγγελιες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...