Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Έχω πει οτι σιγα σιγα θα κάνω αναβάθμιση στο PC μου .

Προς το παρών σκέφτομαι να αλλάξω μια κάρτα γραφικών μέχρι να πάρω μόνιμα motherboard και CPU.

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο:

https://www.skroutz.gr/s/10369310/MSI-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-GTX-1050-Ti-Gaming-X-4G.html#sku-info

https://www.skroutz.gr/s/10263026/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-OC-GV-N105TOC-4GD.html#reviews

Ποια αξίζει περισσότερο ? 

Προς το παρών το σύστημα μου είναι :

CPU: AMD Phentom II X4 945 Processor 3.00 GHz

GPU: NVIDIA GeForce GTX 650

Θα μπορέσει να δουλέψει ? ξέρω Bottleneck αλλά τουλάχιστον θα δω μια διαφορά μέχρι να πάρω τα αλλα κομμάτια?

Λέω να ξεκινήσω με την κάρτα γραφικών για να μπορώ να την χρησιμοποιήσω κιόλας.

Θα το πάρω κομμάτι κομμάτι το PC οπότε θα πάρει χρόνο . 

Δημοσ.

Νομιζω η MSI καθώς και η PALIT (Εκτος απο το πρόβλημα των θερμοκρασιων που έχει "PALIT")  ο διαχειρισμος των ρολογιών τους είναι κάπως ποιο άναρχος συγκριτικά με της Gigabyte και σου δείνει καλύτερα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Παιδια αγορασα την 1050 ti της gigabyte !

Βεβαια δεν εχω τρελες διαφορες ! Ισως ειναι και λογου ολου του συστηματος !

Δεν περνω παραπανω απο το 10 fps απο αυτα που ειχα σε παιχνιδια οπως τ λο last man standing η PUBG !
Εχω βαλει κατι λαθος ; ( drivers) η απλα δν δουλευει σωστα λογω του cpu και ολων των αλλων;

Δημοσ.

Για αυτά τα παιχνίδια που λες εχεις βάλει λάθος cpu όπως και είπες για bottleneck. Αν από τα 30 πήγες στα 40 μιλάμε για άλμα , με το δεδομένο ότι είσαι σε μία αρχιτεκτονική με το μισό single core από ότι βγάζει ένας budget επεξεργαστής του 2015-2016. Τα 60 fps θα τα δεις μόνο με αλλαγή cpu. 

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε το msi afterburner και βάλε να εμφανίζεται το cpu και gpu usage όταν τρέχεις κάποιο παιχνίδι. Έτσι θα δεις πόσο φρενάρει ο επεξεργαστής σου τη gpu.

Δημοσ.

Σαφέστατα και έγινε άλμα γιατι εννοείται πως ανέβασα και την ανάλυση σε 1920χ1080 ενώ την είχα 1680χ1050

εννοείτα πως την αγόρασα για να  έχω ένα καλύτερο αποτέλεσμα και σιγά σιγά μαζεύω τα κομμάτια για να γίνει η αναβάθμιση σε καινούργια CPU ( Ryzen 5 1600) και γενικώς ένα καινούργιο υπολογιστή. 

Απλώς μου κάνει εντύπωση το ξέρω οτι θα με σταματάει η CPU αλλά δεν περίμενα τόσο πολύ . 

Δημοσ.

Single player κιολας :P 

έβαλα και PUBG που εντάξει μου σήκωνε την ανάλυση 2560x1080 πάλι με χαμηλά fps 20-30 και στην 1920χ1080 ανεβηκε 2-3 fps .

Πάντα με LOW γραφικά . 

Μπορεί να είναι και θέμα CPU σίγουρα απλά για να είμαι σίγουρος κιολας ρωτάω. 

Δημοσ.

Στα open world το limitation το τρως από τον επεξεργαστή. Για αυτό σου είπε ποιο πάνω βάλε ένα single player και δες (κατά προτίμηση όχι open world φυσικά).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω τον phenom ii x4 955 OC στα 3,8. Πρόσφατα αγόρασα την 1060 και το bottleneck που τρώω ειναι τρελό. Η cpu μου ειναι στο 100% ενώ η gpu δεν ξεπερνάει το 20%. Οπως είπαν τα παιδιά πιο πάω μόνο αν αλλάξεις επεξεργαστή θα δείς διαφορά και πολύ σημεντική μάλιστα. 

Επεξ/σία από cons1985

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...