Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου στην ομορφη παρεα.. Εχω παιδια την εξης απορια.Θα μπορέσει αξιοπρεπεστατα ενας i5 7600 με την 1060 6gb να μου τρεχουν 1080p τιτλους που εχουν βγει ως στιγμης ? Γιατι εχω ενα μπατζετ των 500 και σκεφτομαι την ποιο δυναμικη λυση αναμεσα σε intel και nvidia.. Την καλησπερα μου και παλι και ευχαριστω την παρεα για τα τοσα χρονια συμβουλών

Δημοσ.

καλησπέρα ,

κυκλοφορούν έτοιμα κουστουμάκια για αυτό το συνδυασμό και δε γράφουν κάτι αρνητικό, και εδώ για αυτόν i5 7600k δίνουν Link.png Site: αυτά  τα στοιχεία

Δημοσ.

Ο ανθρωπος εννοει τον κλειδωμενο αν καταλαβα σωστα...

Δεν νομιζω να εχεις θεμα φιλτατε αλλα δεν ξερω για ποσο καιρο θα ισχυει αυτο...

Ποιο ειναι το υπολοιπο συστημα σου? Εχεις ηδη μητρικη δηλαδη κτλ? 

Δημοσ.

ΟΚ απλα μια μετρηση ειναι παραλληλα για αυτο το εγραψα για ποιον.

Δεν νομιζω να εχεις θεμα φιλτατε αλλα δεν ξερω για ποσο καιρο θα ισχυει αυτο...

Ισως θα μας πει.. για να λέει 500 και θελει το πιο δυναμικο συνδιασμο intel+nvidia

Τι του εννοείς για να καταλάβω και εγώ που το διαβάζω???

Δημοσ.

Δεν εχω παρει ακομα αλλά σκέφτομαι μια η με b250 h z270 chipset θα τα πεζω χωρις οβερ κλοκ και αν καμια φορα μου δινει η μητρική booster θα το κανω..και εννοείται με 16g μνημη

Ευχαριστω για τις απαντήσεις εννοείται πως το ψάχνω και εγω το θεμα αλλα μια γνωμη παραπανω μετραει

Τα αφηνω ολα τα ενδεχόμενα για το μελλον ανοιχτα ως προς την αλλαγή επεξεργαστή η καρτα.. απλα τωρα να παίζω ανετα και αντε κανα δυο τίτλους που θα βγούνε στα κοντα ..δεν την παω μακρια την βαλιτσα

Που καταλαβαίνω αν ειναι ξεκλείδωτος?

Δημοσ.

η προσθήκη ..k το δείχνει αυτό και αναλογα προμηθευεσαι και τα κατάλληλα για να στησεις κάτι τετοιο αλλα δεν νομιζω να σε ενδιαφερει αυτή τη στιγμή παρά κατι έτοιμο στα χρήματα που σκέφτεσαι να διαθέσεις, σωστά? 

γιατι δε συμπληρωνεις τη φορμα που εχουν ετοιμασει και να γραψεις για τι? χρηση το θέλεις ωστε να σου προτεινουν στο budjet που θα διαθεσεις επιλογες , αφου εχεις καταλήξει τουλαχιστο σε καρτα γραφικών.

Δημοσ.

Ναι ακριβως αυτο

Αφου την δινουν καλες κριτικές θα ειμαι οκ γιατι ειμουν και σε ένα δίλημμα i7 7700 αλλα ειναι λιγο καλυτερος

Δημοσ.

Τι του εννοείς για να καταλάβω και εγώ που το διαβάζω???

Οτι εφοσον ειναι ο κλειδωμενος 7600, θα κρατησει λιγοτερο στον χρονο απο οτι θα κρατουσες ο Κ που ειναι ξεκλειδωτος και αρα μπορει να χρονιστει υψηλοτερα... Απλα αυτος θελει και καλυτερη μητρικη, καλυτερη ψυξη κτλ...

Κοιτα, επειδη δεν το πας καλα το πραγμα και υπαρχουν κενα, ανοιξε εδω το θεμα σου και συμπληρωσε την φορμα με αναλυτικα τα στοιχεια τι θες ακριβως να φτιαξεις, ποια θα ειναι η χρηση του κτλ.. Καταρχην  βγαινουν και οι coffee lake σε λιγο που λογικα θα ειναι καλυτεροι και ισως σε καταλληλοτερες τιμες ανα πυρηνα αρα εχει ψωμι η κουβεντα... :-)

http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/

• Like 2
Δημοσ.

αξιοπρεπεστατα ενας i5 7600

Ο i5 δεν είναι αξιοπρεπής επεξεργαστής :-D

Όπως διαμορφώνεται η αγορά είναι από τις χειρότερες επιλογές δεδομένου του κόστους του.

Αν οπωσδήποτε θες intel φρονιμότερο είναι να κάνεις υπομονή μέχρι την διαθεσιμότητα

των coffeelake, ενδεχομένως σε ένα μήνα ή λίγο παραπάνω από σήμερα.

Αν πρέπει να αγοράσεις άμεσα στα χρήματα του i5 αγοράζεις 1600(X) ανάλογα αν διαθέτεις

ψύκτρα κι αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με oc.

Δημοσ.

Μάλλον θα κανω λιγο υπομονή για cofee.. και αυτον να μην ηθελα ειναι ποιο φρόνιμο γιατι αυτο συνεπάγεται οτι πεφτουν οι τιμές των προηγούμενων σιν οτι μπορω να μαζεψω και λιγο χρημα παραπάνω και να παω σε μια 1070 απλα πρεπει βα ψαξω λιγο για μητρικές υποστήριξης 8 γενιας

Συγνωμη μάλλον για το chipset μητρικής

Αν κανουν κανενα μηνα καλα ειναι ..Αν κανουν πως βγαινουν εμποριο αρχες 18 δεν ειμαστε καλα

• Like 1
Δημοσ.

Ο i5 δεν είναι αξιοπρεπής επεξεργαστής :-D

Όπως διαμορφώνεται η αγορά είναι από τις χειρότερες επιλογές δεδομένου του κόστους του.

Αν οπωσδήποτε θες intel φρονιμότερο είναι να κάνεις υπομονή μέχρι την διαθεσιμότητα

των coffeelake, ενδεχομένως σε ένα μήνα ή λίγο παραπάνω από σήμερα.

Αν πρέπει να αγοράσεις άμεσα στα χρήματα του i5 αγοράζεις 1600(X) ανάλογα αν διαθέτεις

ψύκτρα κι αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με oc.

Ένα μήνα θα κάνουν να βγουν στην αγορά οι φραπέδες?

Δημοσ.

Εικάζω ένα με ενάμιση μήνα για διαθεσιμότητα στα καταστήματα.

5/10 είναι η υποτιθέμενη ανακοίνωση, βάλε κι ένα μήνα καπέλο

να φτάσουν στα ράφια και να μη τα πουλάνε 1 χιλιάρικο το κομμάτι....

Δημοσ.

7600 αυτη τη στιγμη ΔΕΝ ειναι καλη επιλογη.

Ενδεικτικα ο δικος μου,χρονισμενος στα 4,6 ,ειναι αρκετα παραπανω σε αποδοση απο τον 7600 παντου και ηδη τα βρισκει σκουρα σε ορισμενα παιχνιδια.

Μονοδρομος ενας 1600 η αναμονη για CF.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...