manzana Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, TheTourist098 είπε Καλησπέρα! Είχα κάνει αίτηση προ μήνα ίσως κ παραπάνω για το επίδομα των 720 ευρω δίχως να έχει εγκριθεί ακόμα (λέει υπό εξέταση η κάτι τέτοιο τέλος πάντων) Γνωρίζουμε γιατί το λέει; αν έχει ακυρωθεί και δεν το ξέρουμε; το έκανα μέσω του e services προφανώς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Εχεις ρωτησει την ιδια την υπηρεσια? Αν ναι τι σου εχουν πει? Πληρωθηκε κανενας? Εγω ακομα δεν βλεπω κατι στο site του οαεδ ουτε και πληρωθηκα Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από manzana
Shiro9 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα,βγηκα στο ταμειο ανεργιας στις 15 του Ιουνη ,εγκριθηκε κανονικα,πληρωθηκα πρωτη φορα 399 ευρω στις 22 Ιουλη κ εκανα την πρωτη παρουσια αρχες Σεπτεμβρη. Μεχρι σημερα,δεν εχω πληρωθει δευτερη φορα,θα πρεπει να ανησυχω?να παρω κανα τηλεφωνο ή να παω απο εκει?ευχαριστω πολυ.
bluestar___ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Καλησπέρα, ο άντρας μου έκανε αίτηση για να πάρει το επίδομα ανεργίας στης 10 Σεπτεμβρίου 2024 και του είπαν οτι σε 40 μέρες θα μπεί. Το θέμα είναι οτι σήμερα είμαστε 51 μέρες χωρίς να του έχουν ολοκληρώσει την αίτηση, ακόμα την επεξεργάζονται . Βλέπω να μπαίνουν τον Δεκέμβρη ... έχει πάρει τηλέφωνα στον οαεδ αλλά του λένε να περιμένει . Τι να πω΄...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα