Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εθνικη . Νομιζω μονο Εθνικη δεχονται . Οχι? Σημερα θα σου μπουν λογικα αφου εχει ανανεωθει η σελιδα σου στο σαιτ . Καπου διαβασα πως μεχρι και τις 19:00 μπαινουν . 

Τι σου γραφει? Αποστολη σε τραπεζα προς πιστωση λογαριασμου?

Επεξ/σία από Vassilikie
Δημοσ.

Εχεις τσεκαρει και στο λογαριασμο της τραπεζας μηπως εχουν μπει και δεν γραφει πιστωση? Νομιζω ειναι θεμα ωρων .

Δημοσ.

Ναι αλλά τίποτα ακόμη...και τον προηγούμενο μήνα στο σαιτ δεν μ έγραψε κάπου πίστωση...απλα μ κάνει εντυπώσεις π πληρωθηκατε όλοι κ εγω όχι...

Δημοσ.

εχει κανει ποτε κανεις αναστολη ταμειου και το ειχε συνεχισει μετα την ληξη της συμβασης το υπολοιπο του ταμειου? τι διαδικασια εχει μετα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους ξεχάστηκα με την παρουσία στον ΟΑΕΔ και ήταν τελευταία μέρα Σάββατο 6/4 την πάτησα ? Εννοείται ότι θα πάω δευτέρα πρωί πρωί και ότι είμαι απαράδεκτος. Σας έχει συμβεί ?

Επεξ/σία από Dragonlordcv2002
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα στην σελίδα του οαεδ υπάρχει περίπτωση να μού μπουν λεφτά μέχρι αύριο? Καλή ανάσταση σε όλους 

Screenshot_20190424-183443.jpg

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,εγώ δυστυχώς είμαι απο τους <<τυχερούς>> μιας και απο 14 Ιουνίου που παρέδωσα τα χαρτιά μου ακόμη δεν έχει εγκριθεί το ταμείο,γνωρίζει κάποιος πως θα γίνει τώρα η πληρωμή δηλαδή την πρώτη φορά που θα πληρωθώ θα πάρω και τα χρήματα για το δίαστημα 14/6-14/7 και για το διάστημα 14/7-14/8 ??

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους, 

Μπηκα σημερα στο site του οαεδ να τσεκαρω αν εχει βγει η εντολη πληρωμης, αλλα δεν βλεπω κατι. Οι υπολοιποι τι εικονα εχετε? Να ανησυχησω? Απο πλευρας παρουσιων στον οαεδ ειμαι κομπλε

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είχα κάνει αίτηση προ μήνα ίσως κ παραπάνω για το επίδομα των 720 ευρω δίχως να έχει εγκριθεί ακόμα (λέει υπό εξέταση η κάτι τέτοιο τέλος πάντων)

Γνωρίζουμε γιατί το λέει; αν έχει ακυρωθεί και δεν το ξέρουμε; το έκανα μέσω του e services προφανώς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...