Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρώτησε ένας φίλος στον οαεδ και του τα έλεγαν περίεργα κατάλαβε ή ότι θα συγχωνευτεί με το ΚΕΑ ή οι έχει συγχωνευτεί. Λες να έπεσε σε άσχετο υπάλληλο?

Δημοσ.

Φίλε μου, είμαι 99% σίγουρος πως δεν έχει γίνει καμία αλλαγή. Μπορεί να έπεσε σε άσχετο υπάλληλο ή να μην κατάλαβε κάτι σωστά.
Του Vairass όμως, του έχω πει πως πριν κάνει το οτιδήποτε η σύζυγός του, να ρωτήσει στον οαεδ. 
Μπορεί να καλέσει και στον 5ψήφιο (11320 ) αριθμό επικοινωνίας που έχει και θα του απαντήσουν από εκεί υπεύθυνα και σίγουρα. Γιατί όντως είναι κάποιοι υπάλληλοι του οαεδ, που λένε ό,τι να'ναι.

Και μιας και το ανέφερες, να πω πως θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί πλέον ο οαεδ έχει τοποθετήσει σε καίριες θέσεις, αμεα. 

Οπότε να πάρει σίγουρα τηλέφωνο πρώτα στα κεντρικά.

Δημοσ.

Πραγματικά μακάρι να μην μπεις ποτέ στο ταμείο. Μπορεί να σου φαίνεται σαν "κατάρα", αλλά πίστεψέ με, είναι για το καλό σου.

Για όλες τις παροχές, εδώ.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/158865/ta-dikaiomata-ton-anergon-apo-tin-katoxi-kartas-anergias-sto-site-tou-oaed/amp

Το σημαντικότερο νομίζω πως είναι οι δωρεάν μετακινήσεις, το επίδομα θέρμανσης και οι δωρεάν διακοπές

Μακάρι το εύχομαι χεχε..

Επίδομα θέρμανσης δεν το παίρνουμε έχουμε αέριο, δωρεάν διακοπές για το άτομο ή και τα παιδιά όλοι μαζί τι φάση;

Από ιδιωτικές εταιρείες δίνουν κάτι σε έκπτωση η δωρεάν κάτι;

Φίλε μου, είμαι 99% σίγουρος πως δεν έχει γίνει καμία αλλαγή. Μπορεί να έπεσε σε άσχετο υπάλληλο ή να μην κατάλαβε κάτι σωστά.

Του Vairass όμως, του έχω πει πως πριν κάνει το οτιδήποτε η σύζυγός του, να ρωτήσει στον οαεδ.

Μπορεί να καλέσει και στον 5ψήφιο (11320 ) αριθμό επικοινωνίας που έχει και θα του απαντήσουν από εκεί υπεύθυνα και σίγουρα. Γιατί όντως είναι κάποιοι υπάλληλοι του οαεδ, που λένε ό,τι να'ναι.

Και μιας και το ανέφερες, να πω πως θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί πλέον ο οαεδ έχει τοποθετήσει σε καίριες θέσεις, αμεα.

Οπότε να πάρει σίγουρα τηλέφωνο πρώτα στα κεντρικά.

Τελικά περίμενε... Θα της το κάνει το χαρτί απόλυσης αλλά χωρίς αποζημίωση.

Γίνεται να πάρει κανονικά ταμείο αφού έπιασε δουλειά Νοέμβριο 2016 ( μετά την άδεια γέννας) οπότε δεν τρέχει τίποτα γιατί ακόμα και όταν έχεις άδεια γέννας παίρνεις ένσημα!!

Δημοσ.

Για τις δωρεάν διακοπές είναι για όλη την οικογένεια. Επιπλέον τα παιδιά μπορείς να τα στείλεις και δωρεάν κατασκήνωση.

Οι ιδιωτικές εταιρείες δίνουν κάποια έκπτωση. Ανάλογα την εταιρία. Δεν είναι κάτι σταθερό. Για δωρεάν κάτι, δεν γνωρίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Για τις δωρεάν διακοπές είναι για όλη την οικογένεια.

Αυτό τέλος του χρόνου δεν βγαίνει συνήθως?

Δημοσ.

Αυτό τέλος του χρόνου δεν βγαίνει συνήθως?

Δεν είναι στάνταρ. Ανάλογα πότε θα δώσει τα "κονδύλια" η κυβέρνηση. Πέρσι πάντως, όντως ξεκίνησαν Δεκέμβρη. 

Μακάρι το εύχομαι χεχε..

Επίδομα θέρμανσης δεν το παίρνουμε έχουμε αέριο, δωρεάν διακοπές για το άτομο ή και τα παιδιά όλοι μαζί τι φάση;

Από ιδιωτικές εταιρείες δίνουν κάτι σε έκπτωση η δωρεάν κάτι;

Τελικά περίμενε... Θα της το κάνει το χαρτί απόλυσης αλλά χωρίς αποζημίωση.

Γίνεται να πάρει κανονικά ταμείο αφού έπιασε δουλειά Νοέμβριο 2016 ( μετά την άδεια γέννας) οπότε δεν τρέχει τίποτα γιατί ακόμα και όταν έχεις άδεια γέννας παίρνεις ένσημα!!

Είναι πολλοί δυστυχώς που το κάνουν αυτό. Πατάνε στο ότι τους ζητάς να σε απολύσουν. Λογικά γίνεται, γιατί έχει τα ένσημα. Δεν είμαι όμως σίγουρος, οπότε ρώτα για να μην σε πάρω στον λαιμό μου.

Δημοσ.

Δεν είναι στάνταρ. Ανάλογα πότε θα δώσει τα "κονδύλια" η κυβέρνηση. Πέρσι πάντως, όντως ξεκίνησαν Δεκέμβρη.

Είναι πολλοί δυστυχώς που το κάνουν αυτό. Πατάνε στο ότι τους ζητάς να σε απολύσουν. Λογικά γίνεται, γιατί έχει τα ένσημα. Δεν είμαι όμως σίγουρος, οπότε ρώτα για να μην σε πάρω στον λαιμό μου.

Τι να ρωτήσουμε Δηλσδη ακριβώς;

Δημοσ.

Ότι η σύζυγός σου δουλεύει μέχρι σήμερα, για x χρόνια σε μια εταιρεία. Από ........ μέχρι τις x Νοεμβρίου 2016 παρεμβλήθει άδεια τοκετού και λοχείας. Δικαιούται το επίδομα τακτικής ανεργίας για 12 μήνες;

Δημοσ.

Ότι η σύζυγός σου δουλεύει μέχρι σήμερα, για x χρόνια σε μια εταιρεία. Από ........ μέχρι τις x Νοεμβρίου 2016 παρεμβλήθει άδεια τοκετού και λοχείας. Δικαιούται το επίδομα τακτικής ανεργίας για 12 μήνες;

Θα την πω να παει από εκεί οκ

Νομίζω πάντως το ταμείο ανεργίας με το επίδομα για παιδιών είναι διαφορετική περίπτωση.

Επίσης διάβασα στο site του οαεδ : να μην έχει πάρει πάνω από 400 ημέρες επίδομα.. Η δικιά μου πήρε 6χ31 πες =186 Αντε 200 βαριά βαριά, άρα και πάλι το δικαιούται.

Δημοσ.

Θα την πω να παει από εκεί οκ

Νομίζω πάντως το ταμείο ανεργίας με το επίδομα για παιδιών είναι διαφορετική περίπτωση.

Επίσης διάβασα στο site του οαεδ : να μην έχει πάρει πάνω από 400 ημέρες επίδομα.. Η δικιά μου πήρε 6χ31 πες =186 Αντε 200 βαριά βαριά, άρα και πάλι το δικαιούται.

Ναι είναι διαφορετική περίπτωση.

Για το επίδομα δεν γνωρίζω να σου πω ακριβώς, γιατί ενδέχεται να αλλάζουν οι προϋποθέσεις, αφού το παίρνει 2η φορά.

Στο ταμείο ανεργίας τουλάχιστον, ισχύουν άλλες προϋποθέσεις για όσους το παίρνουν 2η φορά.

Δημοσ.

Ρώτησε ένας φίλος στον οαεδ και του τα έλεγαν περίεργα κατάλαβε ή ότι θα συγχωνευτεί με το ΚΕΑ ή οι έχει συγχωνευτεί. Λες να έπεσε σε άσχετο υπάλληλο?

ναι μελλοντικα μαλλον απο αρχες 18 θα υπαρχει μονο το κεα ολα τα αλλα επιδοματα θα καταργηθουν

Δημοσ.

ναι μελλοντικα μαλλον απο αρχες 18 θα υπαρχει μονο το κεα ολα τα αλλα επιδοματα θα καταργηθουν

Τι είναι το Κέα;

Ναι είναι διαφορετική περίπτωση.

Για το επίδομα δεν γνωρίζω να σου πω ακριβώς, γιατί ενδέχεται να αλλάζουν οι προϋποθέσεις, αφού το παίρνει 2η φορά.

Στο ταμείο ανεργίας τουλάχιστον, ισχύουν άλλες προϋποθέσεις για όσους το παίρνουν 2η φορά.

Στο ταμείο ανεργίας αν πας λένε για δεύτερη φορά θα πάρεις 6 μήνες.

Δημοσ.

Τι είναι το Κέα;

Στο ταμείο ανεργίας αν πας λένε για δεύτερη φορά θα πάρεις 6 μήνες.

αυτο που λεει ο απο πανω ειναι ενα επιδομα για τους πολυ φτωχους, σχεδιαζουν να το ενωσουν μαζι με τα υπολοιπα δηλαδη ανεργιας παιδων αναπηριας κλπ και να μεινει μονο του

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...