dipanu Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Φιλες,φιλοι καλησπερα, πηρα το P10 lite μεχρι να βολευτω με ενα Flagship. Το τηλεφωμπ σε γενικες γραμμες και για τα λεφτα του τα σπαει,προσεχω ομως και εδω θελω την βοηθεια σας, οτι κανοντας scroll down σε οτιδηποτε(φβ,browser,κτλ) αυτο επιλεγει και ανοιγει ενα αρθρο.Κοινως ενω ξεκιναω ή τελειωνω ενα scrollαρισμα αυτο παιρνει πρωτα την εντολη του κλικ απ το δαχτυλο μου,και συνεπως ανοιγει το αθρο ή κανει like εκει που επεσε το δαχτυλο τυχαια εξ αρχης και δεν αντιλαμβανεται οτι του ζηατω scroll. Και αναρωτιεμαι το κανει και σε σας ή περιμενα πολλα απο ενα mid range τηλ? Ή εχει θέμα?
life is music Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Φιλες,φιλοι καλησπερα, πηρα το P10 lite μεχρι να βολευτω με ενα Flagship. Το τηλεφωμπ σε γενικες γραμμες και για τα λεφτα του τα σπαει,προσεχω ομως και εδω θελω την βοηθεια σας, οτι κανοντας scroll down σε οτιδηποτε(φβ,browser,κτλ) αυτο επιλεγει και ανοιγει ενα αρθρο.Κοινως ενω ξεκιναω ή τελειωνω ενα scrollαρισμα αυτο παιρνει πρωτα την εντολη του κλικ απ το δαχτυλο μου,και συνεπως ανοιγει το αθρο ή κανει like εκει που επεσε το δαχτυλο τυχαια εξ αρχης και δεν αντιλαμβανεται οτι του ζηατω scroll. Και αναρωτιεμαι το κανει και σε σας ή περιμενα πολλα απο ενα mid range τηλ? Ή εχει θέμα? βγαζεις σιμ και καρτα μνημης φυσικα επαφες ειναι στην σιμ και τα αρχεια σ ειναι στην καρτα μνημης ...αν ειναι ολα εκει ..μετα δοκιμαζεις αν με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων λυθει το προβλημα ....αν δεις και συνεχιζεται το πας στην huawei
dipanu Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Eyxaριστω για την αμεση απαντηση. Θεωρεις οτι ειναι θεμα κινητου δηλαδη και οχι οτι λειτουργει ετσι? Ρωταω γιατι δεν ειχα ποτε τετοια κατηγορια,και σκεφτηκα μηπως μ αυτα τα λεφτα..αυτο ειναι! μου δινει την αισθηση,πως κανανε παλια τα πρωτα κινεζικα... Αλλο του ζητας, αλλο καταλαβαινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα