Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έχω το router που δίνει η Cosmote (Speedport Entry 2i) μιας και εχω voip τηλεφωνια. Επειδή δεν είμαι ευχαριστημένος με το wifi του, σκέφτομαι να πάρω ενα access point που αποκλειστικά αυτό θα δίνει wifi σε ολο το σπίτι. 

Έχετε κάποια πρόταση; Ubiquiti πως σας φαίνεται; Η αν έχετε να προτείνετε κάτι αλλο. Απαραίτητη προυπόθεση να παίζει σε 5GHz και να μην κολλάει όταν υπάρχουν αρκετές συσκευές συνδεδεμένες πάνω.

Ό,τι καλύτερο μέχρι 100-150 ευρώ. 

Δημοσ.

Εγώ έχω αυτό Access Point B-LINK BL-DA01 150Mbps Outdoor Wireless WLAN Router Wi-Fi AP-White  

και καλύπτει (5 ορόφους) από το υπόγειο έως και τον 3ο όροφο !!

https://www.skroutz.gr/s/2841482/LB-Link-BL-DA01.html

Αν και είναι εξωτερικό, εγώ το έχω εσωτερικό... επίσης ρυθμίζει και η ένταση της εκπομπής του σε 3 στάδια.

έχω συνδεμένα συνεχώς επάνω του: 1 smart TV και 1 laptop και 2 κινητά, χωρίς κολλήματα και πάνε όλα ΟΚ.

Για δες κι αυτό.... Access Point B-LINK BL-DA02 300Mbps Outdoor

https://www.skroutz.gr/s/9947463/LB-Link-BL-DA02.html?keyphrase=Access+Point+B-LINK+BL-DA02

Πάντως και 1.000.000 Mbps να είναι το όποιο εργαλείο, η εξωτερική DSL ταχύτητά σου, θα είναι όσο δίνουν οι πάροχοι, τα 150 ή 300 αφορούν αποκλειστικά, τις μεταξύ τους εσωτερικές συνδέσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έχω το router που δίνει η Cosmote (Speedport Entry 2i) μιας και εχω voip τηλεφωνια. Επειδή δεν είμαι ευχαριστημένος με το wifi του, σκέφτομαι να πάρω ενα access point που αποκλειστικά αυτό θα δίνει wifi σε ολο το σπίτι. 

Έχετε κάποια πρόταση; Ubiquiti πως σας φαίνεται; Η αν έχετε να προτείνετε κάτι αλλο. Απαραίτητη προυπόθεση να παίζει σε 5GHz και να μην κολλάει όταν υπάρχουν αρκετές συσκευές συνδεδεμένες πάνω.

Ό,τι καλύτερο μέχρι 100-150 ευρώ. 

Με το ίδιο modem έχω αυτό....πάει τρένο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...