Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ενα σετ καθαρισμού i-JMB το οποίο λέει "Όλα σε 1 Σετ Καθαρισμού" και περιέχει βουρτσάκι καθαρισμού με διπλή κεφαλή και ένα σπρέυ. Διάβασα σε άλλα ποστ ότι ίσως κάνει κακό το σπρέυ καθαρισμου στην οθόνη. Σε ενα παλιό λάπτοπ που το δοκίμασα είδα διαφορά αλλα έτσι και αλλιώς είχε μαζεμένη πολύ σκόνη και δεν ανοίγει για να τσεκαρω τα χρώματα και το αποτέλεσμα. 

Να ψεκάσω την οθόνη με το σπρευ και να το περάσω μετά με το ειδικό πανί που έχει μαζί; 

Δημοσ.

Εχω δει τετοιες ερωτησεις ,καθως και προτασεις καθαρισμου και για οθονες τηλεορασεων και για laptop ,και σε λεω το εξης :

Ανοιξε οσα εγχειριδια κατασκευαστων θελεις ,απο laptop ,απο τηλεορασεις,κλπ, και θα δεις οτι κανενας κατασκευαστης δεν προτεινει τα διαφορα σετ  καθαριστικων που κυκλοφορουν ευρεως.Αντιθετα ,προτεινει καθαρισμο με ελαχιστο χλιαρο νερο πανω σε  μαλακο πανακι με μικροινες και σκουπισμα με στεγνο μαλακο πανακι παλι.  Για να το αναγραφει  ο κατασκευαστης ,σαφεστατα κατι ξερει .

Επειτα ,επειδη δεν ξερεις τι ξημερωνει ,σκεψου να το καθαριζεις συνεχεια με τετοια καθαριστικα, και μετα να το πας στο service για κατι στην οθονη πχ που διαπιστωσες ,και να σε πουν οτι την χαλασες με δικη σου υπαιτιοτητα χρησιμοποιωντας χημικα καθαριστικα...Λεω τωρα......

Μπορει να ακουγεται τραβηγμενο απ τα μαλλια αλλα σε ξαναλεω ,για να προτεινει ο κατασκευαστης πανακι με ελαχιστο νερο ,κατι ξερει.

Δημοσ.

Mη βαζεις ζουμια στην οθονη. Σε καμια συσκευη με οθονη.

Η οθονη ειναι στην ουσια "σαντουιτς".

Κι αν περασουν υγρα αναμεσα στις φετες θα ανοιξεις θεμα στο ινσομνια για σταμπες στην εικονα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Mη βαζεις ζουμια στην οθονη. Σε καμια συσκευη με οθονη.

Η οθονη ειναι στην ουσια "σαντουιτς".

Κι αν περασουν υγρα αναμεσα στις φετες θα ανοιξεις θεμα στο ινσομνια για σταμπες στην εικονα σου.

Θα συμφωνησω απολυτα.

Δημοσ.

Μια ζωή καθαρίζω όλες τις οθόνες των υπολογιστών και τα κινητά μας με azax και χαρτί κουζίνας και ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε, ειλικρινά. Και στο service στην Toshiba, η υπάλληλος υποδοχής καθάρισε μπροστά μου λάπτοπ με άζαξ. 

Δημοσ.

Μια ζωή καθαρίζω όλες τις οθόνες των υπολογιστών και τα κινητά μας με azax και χαρτί κουζίνας και ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε, ειλικρινά. Και στο service στην Toshiba, η υπάλληλος υποδοχής καθάρισε μπροστά μου λάπτοπ με άζαξ. 

Κι εγω σε ρωταω να με πεις  σε ποιο εγχειριδιο κατασκευαστη εχεις διαβασει ,"Kαθαριστε με Azax και χαρτι κουζινας ";

Ειλικρινα τωρα ,ειναι κακιστος χειρισμος.

Δημοσ.

Χρονια τωρα χρησιμοποιω ενα σπρει που ειχα παρει απο το πλαισιο. Ψεκαζω να καλυψει την οθονη απλα δεν το αφηνω να τρεξει προς τα κατω, σκουπιζω γρηγορα και τελειωσε.

Δημοσ.

Κι εγω σε ρωταω να με πεις  σε ποιο εγχειριδιο κατασκευαστη εχεις διαβασει ,"Kαθαριστε με Azax και χαρτι κουζινας ";

Ειλικρινα τωρα ,ειναι κακιστος χειρισμος.

Δεν διαφωνώ, αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ειλικρινά. Να σημειώσω ότι το azax το ρίχνω στο χαρτί και όχι απευθείας στην οθόνη ή τους υπολογιστές. Και στο service όσες φορές έχω πάει τα λάπτοπ, πριν μου τα δώσουν τα καθαρίζουν μπροστά μου ακριβώς με αυτόν τον τρόπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν διαφωνώ, αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ειλικρινά. Να σημειώσω ότι το azax το ρίχνω στο χαρτί και όχι απευθείας στην οθόνη ή τους υπολογιστές. Και στο service όσες φορές έχω πάει τα λάπτοπ, πριν μου τα δώσουν τα καθαρίζουν μπροστά μου ακριβώς με αυτόν τον τρόπο.

Απίθανο να πας σε σωστό Service και να καθαρίζουν με Azax , μη κοιτάς εδώ στην Ελλάδα , ο καθένας μπορεί να βάλει ό,τι θέλει , ποιο είναι όμως το σωστό  ' είναι αλλού παπά Ευαγγέλιο ' που λένε , είναι σαν τις αντιπροσωπίες αυτοκινήτων εδώ , που ο ένας μπαίνει με τα γράσα μέσα ενώ ο άλλος βάζει κάλλυμα για να μπει , αν πας στο εξωτερικό και μπει ο άλλος χύμα μέσα στο αμάξι απλά θα απολυθεί χωρίς να το καταλάβει , φιλικά B)

Επεξ/σία από ss13
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...