Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πγηγα παλι σημερα ...Ασχοληθηκαν πανω απο μισυ ωρα και αν και μου τα εξηγησε το αφεντικο του μαγαζιου εκτενως δεν πολυκαταλαβα ...Μου ειπε χαρακτηριστικα " Ο Ιαπωνας εκτος απο τιραντες φωραει και ζωνη"

Καποια ντιζα ειχε κοπει και δημιουργουσε το προβλημα που εκοβε τα νερα ή καπως ετσι . Την αφαιρεσε και δουλευει κανονικα ...Καποια στιγμη θα αλλαχτει γιατι το καλοακιρι δεν θα εχει αποδοση 100% αλλα 90% το κλιματιστικο γιατι θα μπαινει ζεστος αερας ...Συγνωμη για τα ακαταλαβιστικα αλλα καπως ετσι ειναι .

Κοστος μολις 20 ευρω . Ποσο κανει η ντιζα θα μας πει ο Σαρακακης .

Πηγα οπως και την προηγουμενη φορα εδω .

• Like 1
Δημοσ.

Κυριε Γιαννη το θεμα ειναι αν οντως ειναι ετσι και αν το κοστος ειναι νορμαλ..

Το ασχοληθηκε μιση ωρα εμενα δεν μου λεει κατι.. επαγγελματικα κολπα..

Και μενα για αλλαγη ενος ανταλλακτικου μου ζηταγαν 3 φορες το ποσο πανω απο τι το εφτιαξα γιατι ταχα μου ηθελε 2 ωρες

και ο πραγματικος χρονος ηταν 15λεπτα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Κυριε Γιαννη το θεμα ειναι αν οντως ειναι ετσι και αν το κοστος ειναι νορμαλ..

Το ασχοληθηκε μιση ωρα εμενα δεν μου λεει κατι.. επαγγελματικα κολπα..

Και μενα για αλλαγη ενος ανταλλακτικου μου ζηταγαν 3 φορες το ποσο πανω απο τι το εφτιαξα γιατι ταχα μου ηθελε 2 ωρες

και ο πραγματικος χρονος ηταν 15λεπτα!!!

Οπως και να εχει αφου ειμαι ασχετος μπορουσε να μου πει χιλια δυο και να μεινει και το αμαξι εκει οπως την προηγουμενη φορα και το ποσο να εκτοξευτει ...Τα 20 ευρω σε μαστορα ακομα και με τις σημερινες συνθηκες δεν ειναι μεγαλο ποσο .Την προηγουμενη φορα η Honda (εξουσιοδοτημενο ...) ηθελε 550+ ΦΠΑ και μου κοστισε 120 ευρω.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...