Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Σε Honda CRV του 2008 το καλοκαιρι σταματησε να βγαζει κρυο αερα .Πηγα και αλλαξαν ή επισκευασαν ενα πηνιο και αλλαξαν ενα ρολεμαν και ολα καλα . Το καλοκαιρι περασε και σημερα που δοκιμασα για ζεστο μου βγαζει μονο ο αεραγωγος που ειναι δεξια απο το alarm και οι αλλοι βγαζουν μαλλον σαν ανεμιστηρας . Ουτε κρυο ουτε ζεστο ... Θα παω βεβια εκει που το εφτιαξα αλλα καποια ιδεα ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Κλαπέτα κυρ Γιάννη.Αν όντως είναι αυτό να εμπιστευθείς αξιόπιστο συνεργείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Κλαπέτα κυρ Γιάννη.Αν όντως είναι αυτό να εμπιστευθείς αξιόπιστο συνεργείο. Κλαπετα τι σημαινει ???Σαν να μην μου αρεσει ο ορος χωρις να ξερω γιατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Σημαινει το χερι βαθια στην τσεπη μαλλον... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Κλαπετα τι σημαινει ???Σαν να μην μου αρεσει ο ορος χωρις να ξερω γιατι. Κάτι σαν πορτάκια είναι, που ανάλογα με τη θέση που βρίσκονται ελέγχουν από που έρχεται και που καταλήγει ο αέρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μαλλον θέλει ξήλωμα ταμπλό και συναφή. Εικασίες κάνω. Κι αν ξηλωθεί ταμπλό, εκτός ότι κοστίζει, αν δε πας σε σωστό μάστορα, το παίρνεις κουδουνίστρα πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Κλαπέτα κυρ Γιάννη.Αν όντως είναι αυτό να εμπιστευθείς αξιόπιστο συνεργείο.ΩΧ και αυτα ειναι ηλεκτρικα.. Εγω ειχα αλλαξει σε μηχανικο(ντιζα) 60ευρω με την εργασια Εγω πιστευω οτι κατι αλλο παιζει γιατι το ενα του βγαζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα..."Ωραια" μερα μου ξημερωσε....Σας ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Να αλλάζετε και παραφλού στα οχήματα σας γιατί ένας από τους βασικότερους λόγους που δεν βγαίνει ζεστό είναι αυτός. Έχω βρει ψυγείο καλοριφέρ να έχει λάσπη. Το πρόβλημα του Γιάννη φυσικά είναι κλαπέτα, κάπου έχουν κολλήσει η έχει κάψει μοτέρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μηπως αυτα τα κλαπετα λεγονται και συμπλεκτης κλιματιστικου ? Το καλοκαιρι που εφτιαξα το πηνιο πριν ειχα παει στην Honda και μου ειπαν οτι ηθελε και συμπλεκτη. Κοστος 550+ΦΠΑ αλλα πηγα αλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μηπως αυτα τα κλαπετα λεγονται και συμπλεκτης κλιματιστικου ? Το καλοκαιρι που εφτιαξα το πηνιο πριν ειχα παει στην Honda και μου ειπαν οτι ηθελε και συμπλεκτη. Κοστος 550+ΦΠΑ αλλα πηγα αλλου. Όχι Γιάννη δεν έχει καμία σχέση το θέμα σου με τον κομπρεσορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Φαντάσου ένα σύστημα με γρανάζια και γρίλλιες που όταν κάνεις επιλογή θερμοκρασίας,αντίστοιχα και αυτά γυρνάνε ώστε να έχεις τη θερμοκρασία που ζήτησες.Για διζωνικό πρόσθεσε μερικά ακόμα.Μια απλοποιημένη,χοντρικά εξήγηση.Πάντως δε σημαίνει ότι έχει χαλάσει,καεί κάτι.Μπορεί απλά να έχουν μπλοκάρει από σκόνη,ξεραμένα γράσσα κτλ.Μόνο σε συνεργείο που γνωρίζει πως να το λύσει και να το δέσει πάλι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή είναι πρωί και δε ήπια ακόμα καφέ. Αέρα ανεξαρτήτως θερμοκρασίας σου βγάζει και από τις δυο μεριά και απλά σου βγάζει από τη μια μόνο κρύο; Εάν δε σου βγάζει αέρα από κάποια μέρα κλάπετα με το ανάλογο ξήλωμα ταμπλω (‘μόνο εργασία καμία 150€) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 ειδικα σε honda Μου φαινεται ακριβη η ιστορια.. ειναι μην σου τυχει που λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Πηγα εκει που το ειχα φτιαξει το καλοκαιρι να παρω μια ιδεα.... Θα το παω Τριτη απογευμα και αν απλα εχει μπλοκαρει το ενα μοτερακι (εχει δυζωνικο κλιματισμο) κοστος 30 ευρω . Αν εχει καει ...οτι πει η Honda ....Δεν ειχε ιδεα για κοστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα