Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ShooterX,

Δεν λες τίποτα το διαφορετικό. Σωστά στημένος=ακριβά συνοδά και μπόλικο oc για να βγάλει τα ίδια με τον 8700Κ στην καλύτερη.

Και όχι οι διαφορές δεν είναι μικρές με τους 7700Κ. Είναι τεράστιες σε όσα games δεν μετράνε τα πολλά cores. Ενώ σε games που μετράνε βγάζουν σχεδόν το ίδιο ενώ θα περίμενες τους 7800Χ να βρίσκονται αρκετά ψηλότερα.

Καλό είναι να υπάρχει τεκμηρίωση όταν δίνουμε συμβουλές για το που θα δώσει ο άλλος τα λεφτά του. Όσο για τη μάχη των cores κάτι πρέπει να βγάλουν οι εταιρείες για να τονώσουν το αγοραστικό ενδιαφέρον. Πάνω από 8 φυσικά cores ή 12 θρεντ με 6 cores είναι και θα είναι για πολύ καιρό άχρηστα λόγω κονσολών και άσχετων devs.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μπράβο όλοι της γης οι πυροβολημένοι.

Νομίζω ότι τις ανάγκες του ts τις αντικατοπτρίζει ιδανικά το 1600X vs 7800X.

Ειδικά αν ο 7800Χ είναι καλύτερος (που είναι) είναι η ιδανική αγορά για λίγες ώρες rpg και rts gaming.

Εγώ μάλιστα νομίζω ότι βελτιώνεται σαν επιλογή όσο περισσότερα παιδιά έχεις.

Αν έχεις πχ 6 παιδιά, αγοράζεις 7900Χ για να δείς 228 frames παραπάνω από τον 7800Χ

εκείνα τα 3 λεπτά ελεύθερο χρόνο που σου απομένει.

Κόμπλα. Πολύ κόμπλα.

Γράφτε τα στο σημειωματάριo του iphone να βλέπετε τα επιχειρήματά σας να ταυλώνετε.

Έχουν ελάχιστη real world σημασία.

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι σκετη μαγεια ολο αυτο που γινεται.... :-D

Κι ο TS απλα ξενερωνει και φευγει σαν τα παιδακια στα παιδικα που αποχωρουν με σκυμμενο το κεφαλι και ζηταει και συγνωμη για την αναστατωση... :(

• Like 1
Δημοσ.

Ο TS λέει ότι θα παίζει strategy/rpg και θέλει να δώσει αρκετά λεφτά. Τα strategy σύμφωνα με όσους τα παίζουν ζητούν αρκετά και ισχυρά cores. Και ισχυρές gpu γιατί δεν είναι καλά optimized συνήθως.

http://www.insomnia.gr/topic/640921-total-war-warhammer-2-aka-the-best-one/?p=55983891

Όχι δικά μου λόγια. Από συμφορουμίτη για το νέο total war.

Τα γραφικά επίσης είναι πολύ καλύτερα, αλλά όσοι έχετε απλά quad core ετοιμαστείτε να βογκήξει η CPU. Το τελευταίο πραγματικό core (όχι thread) τρέχει στο 100%, με το προ-τελευταίο πραγματικό core να είναι μεταξύ 70-100%. Και στον δικό μου επεξεργαστή τουλάχιστον, τα υπόλοιπα 1-3-5-7 core να έχουν μεταξύ 30-50% load συνέχεια.

Ποιο βαρύ παιχνίδι δεν έχω δει. Και μπορεί DX12 να είναι πιο ελαφρύ (έτρεξα τα benchmarks) στην CPU, η GTX1080ti χάνει 30% fps αν από DX11 πάει σε DX12.

Δημοσ.

Ο TS λέει ότι θα παίζει strategy/rpg και θέλει να δώσει αρκετά λεφτά. Τα strategy σύμφωνα με όσους τα παίζουν ζητούν αρκετά και ισχυρά cores. Και ισχυρές gpu γιατί δεν είναι καλά optimized συνήθως.

http://www.insomnia.gr/topic/640921-total-war-warhammer-2-aka-the-best-one/?p=55983891

Όχι δικά μου λόγια. Από συμφορουμίτη για

το νέο total war.

Στο 'χω ξαναγράψει ότι είσαι (περίπου) ανίκητος.

Τον αράπη κι αν τον πλένεις...

Στου κουφού τη πόρτα...

Ότι του φανεί...

Άλλα ντ' 'αλλα...

Πιο tww2 ρε άνθρωπε.

Άμα ο φίλος ήθελε tww2 build ας το 'γραφε.

Σε ΌΛΑ τα genres, fps, third person, rts, rpg, arpg, simulation, arcade, racing, mmo κλπ κλπ

θα βρεις τίτλους με ιδιαίτερες/πολύ υψηλές απαιτήσεις.

Αν είναι να φτιάξεις pc με βάση τις απαιτήσεις του πλέον απαιτητικού game από το κάθε genre

θα χρειαζόταν 1800Χ με 1080ti ακατέβατα για κάθε build.

Ξεπέρνα το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με τα cpu, δεν αφορά όλο το community.

Αν κάποιος θέλει να παίξει rts χρειάζεται καλό cpu. Ένα τέτοιο cpu είναι ο 1600X.

Άμα δε σ'αρέσει maalox.

Καλύτερο cpu από τον 1600Χ είναι ο 7820Χ πχ.

Πρέπει να τον αγοράσει ο ts? Δεν νομίζω...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αποδοσεις

Ας ξεκινήσουμε από τα απλά. επιδόσεις.

Στα Ελληνικά, στη διάλεκτο των reality, στα αλβανικά, δεν ξέρω πως γράφεται..

kabylake** i5 (4c/4t)  αντί για 1600Χ (6c/12t) στα ίδια λεφτά.

Είσαι ακατάλληλος να προτείνεις.

**με την επερχόμενη κυκλοφορία των coffelake να επισκιάζει τους kabylake

και τιμολογιακά και από πλευράς επιδόσεων

Επεξ/σία από Whitefanged
Δημοσ.

Κύριοι χαιρετώ.

Το σύστημα που θα δημιουργηθεί είναι πολύ πιθανό να πρέπει να καλύψει ανάγκες κι από άλλα μέλη της οικογένειας, που θα έχουν extra απαιτήσεις, πχ βαριά παιχνίδια, επεξεργασία βίντεο, ήχου, εικόνας, τρελό multitasking κ.α. και ίσως, σχεδόν όλα αυτά, ταυτόχρονα. Γι αυτό πιστεύω ότι πρέπει να το στήσεις αγαπητέ, όσο σου επιτρέπει η τσέπη σου,με αυτό το σκεπτικό.

Τόσο η σωστή συνεργασία του hardware, όσο και οι εξακριβωμένα καλές επιδόσεις σε πρόσφατες συνθέσεις πρέπει να ληφθούν υπόψη. Καρέκλα, οθόνη κλπ είναι επίσης πολύ σημαντικά, ειδικά όταν θα απασχολείται κάποιος με τις ώρες, και πόσο μάλλον αν πρόκειται για έναν δικό σου άνθρωπο ή εσένα τον ίδιο.

Εγώ λοιπόν θα κοίταγα ένα κλικ πριν, σε τεχνολογία γιατί είναι δοκιμασμένη, θα έψαχνα για σωστή συνεργασία σκληρών, επεξεργαστή με κ. γραφικών, μπόλικη RAM και αποθήκευση άνετο κυρίως κουτί, επαρκές και μπόλικο τροφοδοτικό, και πολύ μεράκι και υπομονή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...