cpttony Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 [...] Πέρνα μια βόλτα από το oc και γράψε αυτό στον Babi θα γελάσουμε Να υποθέσω 1070 έχεις; [...] Δεν ξέρω για ποιο νήμα αναφέρεσαι ακριβώς, αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν θα του αρέσει. Όχι, 1060 έχω.
GLA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Σας κατάλαβα παιδιά και αν όντως ισχύει που ακριβώς οφείλεται αυτό? Δηλαδή μία 290 τότε ήταν κάτω από μια 780ti και 4 χρόνια μετά είναι πάνω πως γίνεται αυτό? Το ίδιο πιστεύετε θα γίνει και με Vega 1080 μακροπροθεσμα?
jgeorgiou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 GLA , κοιτώντας τον καθρέπτη δεν μπορείς να δεις το μέλλον. Γενικά οι εταιρίες βελτιστοποιούν τους νέους drivers με βάση τους νέους πυρήνες και οι παλιοί που δεν έχουν ανάλογη αρχιτεκτονική "χάνουν" ελαφρώς από αυτή την διαδικασία. Πάντως κάποιος που έχει την τρέχουσα ή την προηγουμενη γενια 10ΧΧ , 9ΧΧ δεν έχει να φοβάται. Ανάλογο πρόβλημα (ΜΠΟΡΕΙ) να αντιμετωπίσει η γενιά 9ΧΧ αφού κυκλοφορήσει η επόμενη γενιά. Γενικά όποιος θέλει ποιοτικό gaming πρέπει να αλλάζει vga κάθε 2-4 χρόνια ενώ οι "συμβιβασμένοι" μπορούν κάθε 4-5 χρόνια. Τώρα για κάρτες άνω της 5ετίας κανένας συστηματικός gamer δεν μπορεί να χρησιμοποιεί. 1
GLA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Απόλυτα κατανοητός και όντως η άνοδος της τεχνολογίας χρόνο με το χρόνο είναι τεράστια. Το καλύτερο είναι πουλάς την παλιά κάρτα δίνεις 200 ακόμα και πας σε κάτι αρκετά καλύτερο που θα σε βγάλει ακόμα 3 4 χρόνια. Το μόνο πράγμα που θέλει άλλαγμα πιο σύντομα πιστεύω μιας και το socket βγάζει 8 9 χρόνια εφόσον πάρεις το τοπ της εποχής. Και μια ερώτηση. Μεταξύ αυτών των 2 πια θα περνατε? Η zotac πιο φθηνή στο κατάστημα που θέλω και καλύτερες ταχύτητες ενώ η gigabyte 3 ανεμιστήρες και θέλει 1 8pino.
jgeorgiou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 προσωπικά είμαι "φίλος" της gigabyte και τις δουλεύω σε πολύ μεγάλους αριθμούς λόγω δουλειάς. (η συγκεκριμένη έχει πολύ καλή ψύξη & backplate) δεν απορρίπτω την ΖΟΤΑΚ αλλά θα την έπερνα μόνο αν είχε σοβαρή διαφορά τιμής (πολλές φορές βγαίνουν προσφορές -5% από υπόλοιπες μάρκες σε ζοτακ γι'αυτούς που μετράνε το κόστος σαν 1ο παράγοντα). Επίσης μην ξεχνάς ότι το κατάστημα που αγοράζεις την κάρτα το "παντρεύεσαι" για 2 χρόνια που σε καλύπτει υποχρεωτικά στην εγγύηση. Οπότε , ψάξε πρώτα από ποιο "μαγαζί" θα πάρεις και μετά δες τι επιλογές σου δίνει. Σημαντικότερo από την μάρκα είναι το after sale service γιατί πολλοί πήραν την "σουπερ-ντουπερ" κάρτα και μετά ταλαιπωρούνται πολλές εβδομάδες ή μήνες για να διεκδικήσουν την σωστή εγγύηση και μένουν χωρίς κάρτα στο τέλος. 1
GLA Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 προσωπικά είμαι "φίλος" της gigabyte και τις δουλεύω σε πολύ μεγάλους αριθμούς λόγω δουλειάς. (η συγκεκριμένη έχει πολύ καλή ψύξη & backplate) δεν απορρίπτω την ΖΟΤΑΚ αλλά θα την έπερνα μόνο αν είχε σοβαρή διαφορά τιμής (πολλές φορές βγαίνουν προσφορές -5% από υπόλοιπες μάρκες σε ζοτακ γι'αυτούς που μετράνε το κόστος σαν 1ο παράγοντα). Επίσης μην ξεχνάς ότι το κατάστημα που αγοράζεις την κάρτα το "παντρεύεσαι" για 2 χρόνια που σε καλύπτει υποχρεωτικά στην εγγύηση. Οπότε , ψάξε πρώτα από ποιο "μαγαζί" θα πάρεις και μετά δες τι επιλογές σου δίνει. Σημαντικότερo από την μάρκα είναι το after sale service γιατί πολλοί πήραν την "σουπερ-ντουπερ" κάρτα και μετά ταλαιπωρούνται πολλές εβδομάδες ή μήνες για να διεκδικήσουν την σωστή εγγύηση και μένουν χωρίς κάρτα στο τέλος. Απο vision studio θα γίνει η αγορά με τιμολόγιο που είναι 70 χλμ από εδώ που μένω στη Θεσσαλονίκη. Οπότε πάμε για gigabyte λογικά θα φτάνει η και θα ξεπερνάει σε επιδόσεις την zotac απλά θέλει OC από μένα. 574 έχει την gigabyte και 554 την zotac δεν κολλάω στα 20 ευρώ. Περιμένω να φέρει τους νέους cpu και μητρικές το vision studio και θα φτιάξω νέα φόρμα στο θέμα που έχω ανοίξει να κάνω την αγορά.
Dantε Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Εδώ η 980 Τι, μια γενιά πριν, και βρίσκεται πίσω (όχι αρκετά) από την 1070. Που είναι το περίεργο. Έτσι πάει σε όλα τα προϊόντα, το χθεσινό "enthusiast" γίνεται το σημερινό "high end". Η 980Τι οχι μονο δεν ειναι πισω.Ειναι στα ιδια και με oc και μπροστα. Ασε τι λενε τα review.Τις ειχα-εχω και τις δυο. Πλεον μονο vid στο youtube ειναι να εμπιστευεσαικαι αυτα υπο προυποθεσεις. Στις καρτες γραφικων πεφτει πολυ μαγειρεμα.Δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις που με χειροτερο συστημα και μια Α καρτα εχεις καλυτερα frames απο οτι στο review που χρησιμοποιουν καλυτερο συστημα και την ιδια καρτα.Εννοειται με τα ιδια settings. 1
Dr_73 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Τις "απαξιωμένες" 780ti πάντως, εγώ τις βλέπω και τις πουλάνε ακριβά μεταχειρισμένες. Προσωπικά , τη θεωρώ καλή κάρτα ακόμη και τώρα και μπορεί να ικανοποιήσει έναν gamer σε 1080 , χωρίς τρελές απαιτήσεις. Το ότι θεωρώ τα 200 ευρώ άθλια τιμή για μτχ κάρτα είναι άλλο θέμα και δεν έχει σχέση με την κάρτα αυτή καθαυτή.
~Palpatin~ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Τις "απαξιωμένες" 780ti πάντως, εγώ τις βλέπω και τις πουλάνε ακριβά μεταχειρισμένες. Προσωπικά , τη θεωρώ καλή κάρτα ακόμη και τώρα και μπορεί να ικανοποιήσει έναν gamer σε 1080 , χωρίς τρελές απαιτήσεις. Το ότι θεωρώ τα 200 ευρώ άθλια τιμή για μτχ κάρτα είναι άλλο θέμα και δεν έχει σχέση με την κάρτα αυτή καθαυτή. Δεν είπα ότι έχει άσχημη τιμή ή τις δίνουν φτηνά, έκανα αναφορά στο πώς αλλάζουν οι καιροί και από εκεί που ήταν μπροστά έμεινε πίσω σε σχέση με την αντίπαλη κάρτα. Εδώ σε άλλο ποστ διάβασα ότι ουσιαστικά η Nvidia δεν έχει θέμα με το DX12 και ίσα ίσα βολεύει τους Devs γιατί είναι πολύπλοκο, οκ ρε παιδιά ας έτσι είναι, it's not a bug it's a feat. Το ότι η Devs προσπαθούν να κάνουν τον κώδικα να παίζει σωστά στις πράσινες και καννιβαλιζουν feature του DX12 εγώ σαν καταναλωτής πρέπει να το χειροκροτησω αντί να τους κράζω γιατί έχω πράσινη. Ε όχι συγνώμη αλλά η τσέπη μου δεν έχει χρώμα.
istrios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Περίμενε λίγο μέχρι τέλος Οκτωβρίου που όπως φαίνεται θα βγουν οι 1070ti και πιθανόν να υπάρξει μείωση τιμών στις 1080. The latest specs place the GTX 1070 Ti even closer in Cuda core count to the GTX 1080, with 2,432 cores against the 1080’s 2,560. This differs from previous rumours of less cores, which were more in line with the original GTX 1070. On the other hand, video memory seems to be all but officially confirmed, as the latest rumours also indicate a continuation of the 8GB of GDDR5 we saw on the GTX 1070. Pricing is still yet unconfirmed, but the card will need to fit in somewhere between the $499 GTX 1080 and the $349 GTX 1070. Expect the card to cost somewhere around the $400 - $450 mark, and cascading price reductions may also occur once the GTX 1070 Ti launches, well, we can only hope.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα