~Palpatin~ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Κάνεις λάθος για τον jgeorgiou, αν τον δεις στο δρόμο πάντως θα τον καταλάβεις. Θα είναι ο μοναδικός με κορδόνια στα μπατζακια. Τα δένει γιατί του τρέχουν από τα μπατζακια!!!! Πέραν της πλάκας ακόμη και στο μπλα μπλα σε ποστ για πιτογυρα υπάρχει διαφωνία για τα πάντα!!!! Από εκεί καταλαβαίνεις που έχουμε φτάσει Λες να μπω να γράψω εκεί βνα ότι γουστάρω μεγάλα σάντουιτς; Αν και φοβάμαι ότι θα δεχτώ επίθεση από αυτούς που τα θέλουν μικρά 3 μπούκες να χωράνε στο στόμα!!!! Μα τι λέω... αυτό γίνεται εκεί. Σειρά έχει το γούστο στα αρώματα,στις γυναίκες, στα πάντα. Αυτό που αρέσει στον άλλον θα πρέπει δια ροπάλου να αρέσει και στον άλλον. Πραγματικά απογοήτευση.... 1
Alexlooker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 μια 21.5" . Kαι ρωτας για GTX 1080 ; παρε μια ρημαδα οθονη της προκοπης πρωτα Δεν ειναι το μεγεθοσ που μετραει. Κάνεις λάθος για τον jgeorgiou, αν τον δεις στο δρόμο πάντως θα τον καταλάβεις. Θα είναι ο μοναδικός με κορδόνια στα μπατζακια. Τα δένει γιατί του τρέχουν από τα μπατζακια!!!! Πέραν της πλάκας ακόμη και στο μπλα μπλα σε ποστ για πιτογυρα υπάρχει διαφωνία για τα πάντα!!!! Από εκεί καταλαβαίνεις που έχουμε φτάσει Λες να μπω να γράψω εκεί βνα ότι γουστάρω μεγάλα σάντουιτς; Αν και φοβάμαι ότι θα δεχτώ επίθεση από αυτούς που τα θέλουν μικρά 3 μπούκες να χωράνε στο στόμα!!!! Μα τι λέω... αυτό γίνεται εκεί. Σειρά έχει το γούστο στα αρώματα,στις γυναίκες, στα πάντα. Αυτό που αρέσει στον άλλον θα πρέπει δια ροπάλου να αρέσει και στον άλλον. Πραγματικά απογοήτευση.... Κανε το cut-paste στο bla-bla!
billeiros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Αν δουλευθει σωστα το cf σε dx12 είναι χαρμα οφθαλμων. Σε gow4, rise of tomb raider, deus ex mankind εχουμε σχεδον 100% scaling. Το μελλον ειναι ελπιδοφόρο. Παντως η 290 μονο φιατακι δεν ειναι. Η γνωμη μου για το cf ειναι πως αξιζει σε καλες καρτες. Δλδ δε θα παρει καποιος δυο των 100 ευρω γθα να φτασει μια των 200.αυτη ειναι λαθος αγορα. Θα παρεις εξαρχης μια καλη καρτα για φουλ αξιοποιηση κ αν καποτε σου περισευουν παιρνεις αλλη μια σε καλη τιμη. Το ιδιο εκανα κ εγω κ ειναι σα να πηρα καινουρια καρτα high end. Ειδαλλως αν πουλουσα την 290x μου θα βγαζα 200 ευρω στην καλυτερη. Τι θα επαιρνα που θελω free sync?? Με τις τιμες που χουν παει σ τα υψη θα πρεπε να βαλω αλλα 150 τουλαχιστον για να παω σε 580 που ειναι τα ιδια σχεδον. Ενω τωρα με 200 που δωσα επιπλεον μπορω να παιξω σε 4κ επτα στους 10 τιτλους με πολυ καλυτερα frames. Κ οπου δεν υποστηριζεται καλα το cf κ παλι η μια 290x μου δειχνει τα δοντια της
GLA Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μια Vega 56 έχει 10544 gflops και μια 1080 8873. Πως γίνεται η Vega να είναι 12% κατώτερη της 1080? Τόσο χάλια είναι ο πυρήνας η είναι ακόμα τόσο unoptimized? Γιατι η Vega δείχνει κορυφαία στα specs αλλά από ουσία τίποτα με την 1070 κοντράρεται. 1
~Palpatin~ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δεν ειναι το μεγεθοσ που μετραει. Κανε το cut-paste στο bla-bla! Μπαααα αυτός με τις μικρές μπουκιες είναι admin Δεν θέλω να του πάω κόντρα, γκουρμέ το πιτογυρο λέει γκουρμέ λέω, πετάει ο γάιδαρος; Πετάει. Μουφα το CF μουφα, για πέταμα η 290; Για πέταμα και πάει λέγοντας. Η λογική έχει πάει περίπατο ποιός ο λόγος να χαλάω την ζαχαρένια μου; Κουνάω κεφάλι και ακόμη και εκεί που σκάω και απαντώ το μετανιώνω. 2
billeiros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μπαααα αυτός με τις μικρές μπουκιες είναι admin Δεν θέλω να του πάω κόντρα, γκουρμέ το πιτογυρο λέει γκουρμέ λέω, πετάει ο γάιδαρος; Πετάει. Μουφα το CF μουφα, για πέταμα η 290; Για πέταμα και πάει λέγοντας. Η λογική έχει πάει περίπατο ποιός ο λόγος να χαλάω την ζαχαρένια μου; Κουνάω κεφάλι και ακόμη και εκεί που σκάω και απαντώ το μετανιώνω. Τα λες πολυ ωραια φιλε μου... Ετσι ακριβως ειναι. Χαιρομαι που υπαρχουν ακομη νοημονες και συνειδητοποιημενοι ανθρωποι στην εποχη μας αυτη που βασιλευει η ισοπέδωση η ωραιοποιηση αναλογα με το κεφι του καθενος. Μαρκετινγκ στα σαπια και αναγωγη τους σε σπεσιαλ και το αντιθετο..
Damachi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 -Δεν ειναι το μεγεθοσσσσσ που μετραει - μικρές μπουκιές Στο θεμα ο TS μπορει να παρει μια απλη 1080 και με τα ρεστα και ενα curved 32 '' η και 50'' UHD. γιατι το μεγεθος μετράει
Alexlooker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Επειδη ξεφυγαμε, αν εχεισ λεφτα παρε gpu με γκαζια. Γενικα, just follow your heart!
STORM1978 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Αν σας δίνανε την Sapphire Vega RX64 blower στα 500 euro θα την περνατε?
Dantε Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Αν σας δίνανε την Sapphire Vega RX64 blower στα 500 euro θα την περνατε? Τσου.Σε τετοια τιμη πας σε 1080. 1
STORM1978 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εξαρτάται για τι την προορίζεις την κάρτα. Όχι μόνο παιχνίδια αλλά και compute που εκεί δεν έχει τύχη η 1080.
STORM1978 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ε με τον 1920Χ παρέα θα κάνει πάρτι η 64αρα πιστεύω.
hitman69 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μια Vega 56 έχει 10544 gflops και μια 1080 8873. Πως γίνεται η Vega να είναι 12% κατώτερη της 1080? Τόσο χάλια είναι ο πυρήνας η είναι ακόμα τόσο unoptimized? Γιατι η Vega δείχνει κορυφαία στα specs αλλά από ουσία τίποτα με την 1070 κοντράρεται. Τα γραφικα δεν ειναι μονο στεγνα flops... Μπορείς αν είναι εύκολο σε παρακαλώ να μου πεις ποια ήταν η τελευταία AMD που είχες; Ποσο δυσκολο ειναι να απαντησεις; Απαντηθηκε Εάν μιλάμε αποκλειστικά day one οκ εκεί η κόκκινη έχει θέματα. BTW εχω καπου στο ντουλαπι μια 290Χ με μπλοκ λες να την βαλω πανω να δω τι κανει σε σχεση με την 780Τι που τοτε εχανε 15%, δεν θελεις μαλλον Θες να σου πω τι κανει η 980Ti στην FuryX 2 χρονια μετα ? Αστο καλυτερα γιατι υπαρχουν και μωρα παιδια...
spyros007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Εχετε καταντήσει αηδια πια εδω μεσα......................... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα