Fronimitis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αν και λογικα ρωταω βλακεια,ομως εχω να ασχοληθω πολυ καιρο κι ισως υπαρχει τροπος... Εχω ενα desktop συνδεδεμενο με την τηλεοραση.Η χρηση του ειναι multimedia και μονο.Ταινιες,streaming κτλ. Οπως ολοι ξερετε ειναι πολυ βολικο να ξαπλωνετε στον καναπε,να παιρνετε το τηλεχειρηστηριο και να ανοιγετε την τηλεοραση ή το home cinema σας. Υπαρχει καποιος τροπος αυτο να γινει και σε ενα desktop;Να μην χρειαστει να σηκωθω να πατησω το κουμπι για να ανοιξει;
ZELOMOTH Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μεσω bios υπαρχει ρυθμιση συνηθως για πληκτρολογιο η΄ και ποντικι.. Απλα δεν θυμαμαι αν ειναι και για ασυρματα....
Undertaker25 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Για τσέκαρε αυτό μήπως σου κάνει https://www.amazon.com/SilverStone-Technology-Wireless-Components-RL-ES01-PCIE/dp/B01879FI1Q 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 ή απλα αγοραζεις ενα τετοιο: http://www.tp-link.gr/products/details/cat-5258_HS100.html το οποιο στηνεται και πανευκολα και ρυθμιζεις το pc σου (απο τα BIOS νομιζω) να αναβει αυτοματα οταν ανιχνευσει ρευμα (μολις ανοιξεις διακοπτη ή συνδεθει στη μπριζα δηλαδη) το πως γινεται δε θυμαμαι να σου πω την αληθεια. Αλλα ειναι και αυτο μια λυση
Fronimitis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Σας ευχαριστω πολυ ολους!Να ειστε καλα!
CsIns Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Αν τον έχεις συνδεδεμένο με καλώδιο Ethernet, κατά 90%+ ο υπολογιστής θα υποστηρίζει WOL (Wake on Lan). Αν ανοίξεις την ρύθμιση (σε κάποια BIOS λέγεται Wake On by PCI-E Devices) και κατεβάσεις κάποια Wake On Lan εφαρμογή στο κινητό/Tablet, θα μπορείς να τον ανοίγεις απο εκεί. Προϋπόθεση τουλάχιστον για μένα να δουλέψει σωστά ήταν να μπει ο driver που δίνει ο κατασκευαστής της κάρτας δικτύου (στην περίπτωση μου Intel), γιατί με αυτόν που έβαζαν το Windows μόνα τους δεν δούλευε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα