Drake27 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Με το συγκεκριμενο καταστημα ειχα και εγω ενα προβλημα,πηρα για λογαριασμο φιλου μου ενα leagoo M5,μετα απο 2 μερες μου ελεγε ο φιλος μου οτι η μπαταρια φευγει νερακι και κολλαει υπερβολικα,το ειδα και εγω και πραγματι,χωρις να εχει τιποτα μεσα,το κινητο σερνοταν,και ακριβως το ιδιο μοντελο το ειχε και ενας φιλος του το οποιο δουλευε αψογα. Το στειλαμε απευθειας πισω,την επομενη μερα με πηρα τηλεφωνο και λεγανε οτι ταχα μου ετσι δουλευει,τους τα λεω ενα χερακι γιατι νομιζαν οτι μιλανε με κανεναν που δεν ξερει,μετα μου λενε οτι πρεπει να παει στην αντιπροσωποια στην γερμανια και οτι θα κανει κανα μηνα,περνω αναποδες και τους τα λεω ενα χερακι οτι ξερω τα δικαιωματα μου σαν καταναλωτης και οτι η συσκευη ειναι μεσα στο doa,αυτη προσπαθουσε να με βγαλει τρελο οτι το doa ειναι αποστολη στην μαμα εταιρια,εγω απαντησα το τι λεει ο νομος για τα doa,εκανε τουμπεκι ψιλοκομενη και τελικα εδωσαν ολα τα λεφτα πισω μαζι με τα μεταφορικα. Με λιγα λογια μακρια απο αυτο το μαγαζι,νομιζουν οτι ειστε βλακες και δεν ξερετε τα δικαιωματα σας σαν καταναλωτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα