Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα κινητό Lenovo σε εγγύηση που δε φορτίζει σωστά μάλλον λόγω στραβωματος της υποδοχής. Το έστειλα στην γνωστή arvato για επισκευή. Το τζαμι είχε γρατσουνιές και ίσως και όχι τόσο εμφανές ράγισμα που δεν τους σημείωσα να το φτιάξουν αλλά να δουν μόνο τη φόρτιση.

Με πήραν και μου είπαν ότι για την επισκευή θέλουν 150 € και για την οθόνη. Τους λέω εγώ θέλω να φτιάξετε μόνο τη φόρτιση.

Μου λένε δε γίνεται πρέπει να αλλαχθεί και η οθόνη είναι η πολιτική μας.

Ισχύει αυτό?

Δημοσ.

Δεν νομίζω να ισχύει πάνε να τα αρπάξουν.

Δλδ το ανοίγουν φτιάχνουν την θύρα φόρτισης και το κλείνουν,που πρέπει να παρέμβουν στην οθόνη που εσύ είπες οχι......

Πάρτο πίσω και πήγαινε το στο επίσημο service με αναλυτικά τη θες.

LENOVO TECHNOLOGY B.V

Λαγουμιτζή 24, Καλλιθέα 176 71

21 3008 7200

2111984507(service)

• Like 2
Δημοσ.

οι πολύ σοβαρές εταιρίες εχουν πολιτικη να διορθώνουν και άλλα προβλήματα (για διάφορους τεχνικους λογους). Δεν ειναι ο κανονας, αλλά το κάνουν. H arvato απο την άλλη επειδή δεν μπορει να στο βγάλει εκτός εγγύησης λόγω υγρασίας, ψάχνει άλλους τρόπους να βγάλει λεφτα (απο την τσέπη σου). 

Κάνε αυτό που ειπε ο saruman

Δημοσ.

Μα αρχικά είχα πάρει τηλ στην lenovo και αυτοί μου έδωσαν το τηλ της arvato για να το στειλω. Μόλις το άκουσα με έπιασε κρύος ιδρώτας.

Να τους ξαναπαρω και να τους πω να πάει στην παραπάνω διεύθυνση?

Πάντως όσα κινητά έχω πάρει από Ελλάδα (διάφορες μάρκες) σε ένα δύο χρόνια έχουν χαλάσει και με ταλαιπωρούν τα service.

Ότι πήρα από Κίνα δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.

Πάντως όσα κινητά έχω πάρει από Ελλάδα (διάφορες μάρκες) σε ένα δύο χρόνια έχουν χαλάσει και με ταλαιπωρούν τα service.

Ότι πήρα από Κίνα δουλεύει μια χαρά.

καλα ετυχε τωρα...το 90% απο Ελλαδα παιρνει και δεν τους χαλανε στα 2 χρονια!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δυστυχώς το πήγαμε εκεί και είπαν ότι πρέπει να πάει αρβατο γιατί εκεί δε φτιάχνουν κινητά. Είναι μόνο γραμματεία.

Ξέρουμε κάποιο μαγαζί να το πάω για δωρεάν διάγνωση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...