torche Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλω να μεταφέρω τον ήχο από Samsung UE55H6400 σε bluetooth speakers (Edifier R200DB). Όσες ρυθμίσεις πείραξα στα settings (συμπεριλαμβανομένων αυτών του advanced menu) δεν απέδωσαν. Έχω παραγγείλει στο μεταξύ ένα bluetooth transmitter, αλλά αναρωτιέμαι αν έχετε άλλες ιδέες/ λύσεις; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ειτε εχει bluetooth transmitter η τηλεοραση ειτε δεν εχει. Καποιες εχουν και δουλευουν με ακουστικα (και προφανως και ηχεια). απο το manual Site: http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201411/20141127140610450/[ENG">X14DVBEUH-1.116-1013.pdf'] στη σελιδα 168 φαινεται οτι γινεται. Γιατι ομως θελεις να τα συνδεσεις με bt; απο οτι βλεπω τα ηχεια σου εχουν εισοδο για οπτικη ινα και η τηλεοραση σου σιγουρα θα εχει optical out. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torche Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Θέλω να τα συνδέσω μέσω Bluetooth γιατί για χωροταξικούς λόγους τα ηχεία δε θα είναι κάτω από την TV. Η TV θεωρητικά στέλνει σήμα Bluetooth, αλλά δε φαίνεται να διαβάζει τα ηχεία. Πιθανώς κλειδωμένο για προϊόντα Samsung μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparen Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Θέλω να τα συνδέσω μέσω Bluetooth γιατί για χωροταξικούς λόγους τα ηχεία δε θα είναι κάτω από την TV. Η TV θεωρητικά στέλνει σήμα Bluetooth, αλλά δε φαίνεται να διαβάζει τα ηχεία. Πιθανώς κλειδωμένο για προϊόντα Samsung μόνο. ειχες βαλει τα ηχεια σε pairing mode ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1959 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) εχω ενα ηχειο LG Bluetooth, το οποιο ενω δουλευει με tv Samsung, δεν το βλεπει η LG tv (νεας τεχνολογιας 50'' 3D).... μηπως υπαρχουν στο εμποριο καποιοι usb ανταπτορες που οταν τοποθετηθουν στη tv, να της δινουν τη δυνατοτητα συνδεσης με συσκευες Bluetooth ;;;;;;; 1-2 προίοντα που ειδα, καποιοι σχολιασαν οτι δεν λειτουργουν σωστα Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από john1959 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα