paulchro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα, υπαρχει καποιο προγραμμα που να οργανωνει μια μουσικη βιβλιοθηκη (φακελους με Mp3 εννοω), φτιαχνοντας τα ονοματα και διαγραφοντας τα διπλα-τριπλα κτλ τραγουδια? Διαβασα για το Musicbrainz Picard αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη. Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Κάποτε είχα δει το media monkey αλλά δεν ξέρω αν καλύπτει όλο το φάσμα που θέλεις. Δοκίμασε το. Τα διπλά αρχεία μπορείς να τα καθαρίσεις με κάποιο πρόγραμμα τύπου duplicate file finder. Η μετονομασία που λες τι ακριβώς περιμένεις να κάνει; Αν τα id3tag των κομματιών είναι σωστά μπορείς να μετονομάσεις μαζικά τα αρχεία με το σωστό όνομα. Αν όμως δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το όνομα τότε δεν μπορεί να κάνει πολλά. Αν θέλεις όμως να καθαριστούν τα ονόματα από άσχετους χαρακτήρες και τελείες ή κάτω παύλες καινα γίνουν τα ονόματα capitalized τότε και αυτό γίνεται. Μίλησες όμως για οργάνωση αλλά δεν είναι μάλλον αυτό που θέλεις. Εγώ πιστεύω ότι θα σε καλύψει το tagscanner. Είναι δωρεάν και αν το συνηθίσεις λίγο είναι άψογο στις μετονομασίες και στην διόρθωση των id3tag των mp3 και των φακέλων. Εγώ το χρησιμοποιώ κατά κόρον και πραγματικά το μόνο που δεν κάνει είναι να ψήνει τον καφέ. EDIT: Είδα και το picard και είναι και αυτό tagger. Αν δε μπορείς να βγάλεις άκρη με αυτά τα προγράμματα τότε μάλλον δεν ξέρεις πως δουλεύουν τα tags στα mp3 και πρέπει να ψάξεις και να πειραματιστείς λίγο με ένα αντίγραφο από κάποιον φάκελο με μουσική..
Melnibonian Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Κάτι αντίστοιχο ψάχνω κι εγώ, αλλά σε βάση δεδομένων για αρχειοθέτηση καταλόγου cd.dvd και βινυλίων που έχω στην συλλογή μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα